KeepWalking7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Έχω μια υδρόψηξη της corsair, δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο ομως..Επειδη ειχα καιρο να ανοιξω το pc.. εκτος απο παστα, πρεπει να κανω κατι αλλο για την συντηρηση της υδροψηξης;
tanasen01 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού πρόκειται για ΑΙΟ δεν χρειάζεται τίποτα (πάστα εννοείται ότι βάζεις στη cpu). Koίτα αν είναι συμβατή με το AM3 socket, αλλιώς θα χρειαστείς ειδικά brackets. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από tanasen01
antonisma Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 ο 8350 δεν παίζει σωστά pubg παιδιά κολλάει.αλλα games τα παίζει μια χαρά. 1
ThodorisFel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Στις Sun May 27 2018 στις 3:32 ΜΜ, antonisma είπε ακόμα και με 1060, pubg δεν θα παίξεις με τον 8350,θα έχει συνέχεια κολλήματα. Μια χαρα το παιζει. Εχω fx6350 και gtx1060 3gb. Απλα ειναι θεμα χρονου αργότερα να κανει ολικη αναβαθμιση.
antonisma Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, ThodorisFel είπε Μια χαρα το παιζει. Εχω fx6350 και gtx1060 3gb. Απλα ειναι θεμα χρονου αργότερα να κανει ολικη αναβαθμιση. μια χαρά δεν παίζει είχαμε 3 άτομα fx 8350 τα 2 με 1060 και ο ένας rx 580 και το game κολλάει.τωρα σορυ κιολας αλλά αν δεν έχεις παίξει ποτέ σε καλό pc και δεν έχεις ιδέα οκ...απλά μην παραπληροφορούμε τον κόσμο....
ThodorisFel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, antonisma είπε μια χαρά δεν παίζει είχαμε 3 άτομα fx 8350 τα 2 με 1060 και ο ένας rx 580 και το game κολλάει.τωρα σορυ κιολας αλλά αν δεν έχεις παίξει ποτέ σε καλό pc και δεν έχεις ιδέα οκ...απλά μην παραπληροφορούμε τον κόσμο.... Ξεματιασμα δοκιμασαν.? Καμια παραπληροφοση δεν κανω. Κατω απο 55fps εμενα δεν πεφτει ολα στο medium. Απλα για εναν περιεργο λογο οταν κανουν τα μεγαλα update τρωει σκαλωμα καλο αλλα αυτο συμβαινει και σε ολους τους υπόλοιπους απο οτι καταλαβα και ας εχουν ρίξει 2000€ στο pc. Εγω προσωπικά εψαξα την οικονομική λυση. Δλδ να βαλω μια καλη gpu και σιγα σιγα τα υπολοιπα ετσι ώστε και με τον υπάρχων cpu να παιζω προς το παρον. Ολοι δεν εχουμε τις ιδιες τσεπες ουτε και τον ιδιο χρονο για να ασχολούμαστε με pc
antonisma Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, ThodorisFel είπε Ξεματιασμα δοκιμασαν.? Καμια παραπληροφοση δεν κανω. Κατω απο 55fps εμενα δεν πεφτει ολα στο medium. Απλα για εναν περιεργο λογο οταν κανουν τα μεγαλα update τρωει σκαλωμα καλο αλλα αυτο συμβαινει και σε ολους τους υπόλοιπους απο οτι καταλαβα και ας εχουν ρίξει 2000€ στο pc. Εγω προσωπικά εψαξα την οικονομική λυση. Δλδ να βαλω μια καλη gpu και σιγα σιγα τα υπολοιπα ετσι ώστε και με τον υπάρχων cpu να παιζω προς το παρον. Ολοι δεν εχουμε τις ιδιες τσεπες ουτε και τον ιδιο χρονο για να ασχολούμαστε με pc fps γράφει το θέμα είναι ότι κολλάει.επισης δεν μίλησα για τσέπες,το μόνο που λεω είναι ότι κολλάει και σου σπάει τα νεύρα.
ThodorisFel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, antonisma είπε fps γράφει το θέμα είναι ότι κολλάει.επισης δεν μίλησα για τσέπες,το μόνο που λεω είναι ότι κολλάει και σου σπάει τα νεύρα. Ναι αλλα ειπες πως κανω παραπληροφοση. Παραπληροφοση θα ηταν αν του ελεγα να αγορασει τον fx. O ανθρωπος το εχει ηδη και θελει μια καρτουλα για να παίζει αξιοπρεπώς. Και συμπληρωσα πως εγω εχω τον 6350 και δεν κολλάει, ποσο μαλλον ο 8350 που ειναι ανωτερος. Αλλοι με πολυ καλυτερα συστηματα και εχουν θεματα γιατι ειναι θεμα παιχνιδιου και οχι απόδοσης pc.
antonisma Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, ThodorisFel είπε Ναι αλλα ειπες πως κανω παραπληροφοση. Παραπληροφοση θα ηταν αν του ελεγα να αγορασει τον fx. O ανθρωπος το εχει ηδη και θελει μια καρτουλα για να παίζει αξιοπρεπώς. Και συμπληρωσα πως εγω εχω τον 6350 και δεν κολλάει, ποσο μαλλον ο 8350 που ειναι ανωτερος. Αλλοι με πολυ καλυτερα συστηματα και εχουν θεματα γιατι ειναι θεμα παιχνιδιου και οχι απόδοσης pc. δεν έχει αποκλειστικά με το game όπως επισης δεν έχεις παίξει με έναν ανθρώπινο επεξεργαστεί για να κατανοήσεις πως παίζεται το παιχνίδι!3 pc με fx 8350 δεν έπαιζαν (σωστά)και αλλά ποσά άτομα εδώ μέσα που γράφουν ότι έκαναν αναβάθμιση από τον fx σε ryzen για να παίζουν pubg...από εκεί και πέρα ο επεξεργαστής σου μάλλον κάνει την διαφορά από το υπόλοιπο σύνολο!!!
ThodorisFel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, antonisma είπε δεν έχει αποκλειστικά με το game όπως επισης δεν έχεις παίξει με έναν ανθρώπινο επεξεργαστεί για να κατανοήσεις πως παίζεται το παιχνίδι!3 pc με fx 8350 δεν έπαιζαν (σωστά)και αλλά ποσά άτομα εδώ μέσα που γράφουν ότι έκαναν αναβάθμιση από τον fx σε ryzen για να παίζουν pubg...από εκεί και πέρα ο επεξεργαστής σου μάλλον κάνει την διαφορά από το υπόλοιπο σύνολο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα