Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

ναι αλλά εκτός από την περιγραφή του Geabest (που πες πως το ξέχασαν εκεί) στις ερωτήσεις πελατών πιο κάτω  λέει:

Q

Can i use it to charge a AAA 1.2V battery?

A

It is for Li-ion / 18650 / 18490 / 18350 / 17670 / 17500 / 16340 ( RCR123) / 14500 / 10440 Battery. 

Let me know if you need any further assistance. 

Δημοσ.
27 minutes ago, Vasilis 07 said:

Στα 6,35 μου τον πάει με το κουπόνι. Και κανά 3αρι τελωνείο.

Σου έχει κάτσει τελωνείο σε παρόμοια τιμή; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mikegad είπε

ναι αλλά εκτός από την περιγραφή του Geabest (που πες πως το ξέχασαν εκεί) στις ερωτήσεις πελατών πιο κάτω  λέει:

Q

Can i use it to charge a AAA 1.2V battery?

A

It is for Li-ion / 18650 / 18490 / 18350 / 17670 / 17500 / 16340 ( RCR123) / 14500 / 10440 Battery. 

Let me know if you need any further assistance. 

http://www.liitokala.com.cn/productView.asp?id=470

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CNT-FAI είπε

Σου έχει κάτσει τελωνείο σε παρόμοια τιμή; 

Βεββαίως πριν μια εβδομάδα. Για πακέτο που ήταν εντελώς δωρεάν. Το 3ευρω το τσίμπησαν και πέταγαν για την χρέωση το μπαλάκι ο ένας στον άλλο ΕΛΤΑ-τελωνείο.

Δημοσ.
4 minutes ago, Vasilis 07 said:

Βεββαίως πριν μια εβδομάδα. Για πακέτο που ήταν εντελώς δωρεάν. Το 3ευρω το τσίμπησαν και πέταγαν για την χρέωση το μπαλάκι ο ένας στον άλλο ΕΛΤΑ-τελωνείο.

Δεν μπορώ να καταλάβω. Έχω παραλάβει τρία πακέτα από alliexpress όλα free. Αξίας 5€ έκαστος. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Μα δεν διαφωνώ μαζί σου..όπως είπα και πριν στα άλλα μαγαζιά το γράφει κανονικά.

Άμα δεις όμως τις απαντήσεις που δίνει το Gearbeast το γράφουν σε 4-5 άτομα.

Το πιθανότερα βέβαια είναι αυτός που απαντάει να μην ξέρει τι του γίνεται αλλά αν......

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mikegad είπε

….Το πιθανότερα βέβαια είναι αυτός που απαντάει να μην ξέρει τι του γίνεται...

Δημοσ.

Λίγο προσοχή γιατί ο φορτιστης του λινκ

https://www.gearbest.com/chargers/pp_226450.html

έφαγε κόλλημα και μου έψησε κυριολεκτικά μία eneloop AA σε σημείο να μπορώ να την αγγίζω για 1-2" το πολύ και να ακούω να βράζει

το αυτοκόλλητο της μπαταρίας κουνούσε (λόγο κόλλας) και δε ξέρω πού θα σταματούσε αυτή η κατάσταση.

Είχα το νού μου αλλά τον άφηνα να φορτίσει παλαιότερα και το βράδυ - unattended.

Πλέον δε το συζητώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, teodor_ch είπε

Λίγο προσοχή γιατί ο φορτιστης του λινκ

https://www.gearbest.com/chargers/pp_226450.html

έφαγε κόλλημα και μου έψησε κυριολεκτικά μία eneloop AA σε σημείο να μπορώ να την αγγίζω για 1-2" το πολύ και να ακούω να βράζει

το αυτοκόλλητο της μπαταρίας κουνούσε (λόγο κόλλας) και δε ξέρω πού θα σταματούσε αυτή η κατάσταση.

Είχα το νού μου αλλά τον άφηνα να φορτίσει παλαιότερα και το βράδυ - unattended.

Πλέον δε το συζητώ.

O ορισμός του "ότι να ΄ναι"!!!

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τέλος το GBest017.

Limit reached λέει...

Δημοσ.

Στη βαθμιδα φόρτίσεις λεει ότι πάει μέχρι 3.7volt , οι 18650 ειναι 4,2volt ξέρει κανεις κάτι ? 

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, natural_sgf είπε

Τέλος το GBest017.

Limit reached λέει...

ΟΚ, τελος στον τιτλο, κλειδωμα. 

Οποιος δεν προλαβε στα 4.30€, θα τον αγορασει συντομα και φτηνοτερα, αρκει να εχει το νου του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...