kjtzemis Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Καλησπερα σε ολους...θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας, οποιος γνωριζει. Εχω εναν ενισχυτη (Sony STR-DB940) και σημερα παρελαβα μια 5αδα απο ηχεια (χωρις subwoofer) τα οποια ειναι αυτα εδω https://www.skroutz.gr/s/5071814/Taga-Harmony-TAV-506-V2-Set.html Τα συνδεσα πανω ολα μια χαρα, δεν μπορω να βγαλω σωστο ηχο με τπτ, τι εννοω.Ενω παιζουν ολα (με χιλιες προσπαθειες, που ουτε και ξερω το τι επιλογες εχω κανει στο ενισχυτη, οι 2 κολωνες ενω βγαζουν ηχο δεν ειναι ο σωστος...πχ βαζω να παιξει τραγουδι...τα λογια ακουγοντε απο το υπερπεραν ενω παιζει μονο η μουσικη. Εχει κανεις ιδεα το τι ρυθμισεις πρεπει να κανω ετσι ωστε να στηθει οπως πρεπει το ηχοσυστημα?
chios Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Καταρχήν έχεις σύνδεση σωστά τα ηχεία; από που παίζεις μουσική;; ταινία 5.1 δοκίμασες να δεις πως πάει;
Archilleo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα Watt τα ειδες των ηχειων και του ενισχυτη;; Μηπως τα ηχεια εχουν περισσοτερες απαιτησεις απο οτι δινει ο ενισχυτης;;; Κοιταξες σε ποια υποδοχη τα εχεις συνδεσει;;; Μηπως εχεις βαλει αυτα τα ηχεια που παιζουν μονο φωνη σε καποια αλλη υποδοχη;;; Μηπως ο ενισχυτης δεν υποστηριζει 5.0/5.1 ηχεια;;; Ξανα τσεκαρε μία και πες μας. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2018 από Archilleo
iddqdiddqd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Στις 25/5/2018 στις 11:30 ΜΜ, kjtzemis είπε Καλησπερα σε ολους...θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας, οποιος γνωριζει. Εχω εναν ενισχυτη (Sony STR-DB940) και σημερα παρελαβα μια 5αδα απο ηχεια (χωρις subwoofer) τα οποια ειναι αυτα εδω https://www.skroutz.gr/s/5071814/Taga-Harmony-TAV-506-V2-Set.html Τα συνδεσα πανω ολα μια χαρα, δεν μπορω να βγαλω σωστο ηχο με τπτ, τι εννοω.Ενω παιζουν ολα (με χιλιες προσπαθειες, που ουτε και ξερω το τι επιλογες εχω κανει στο ενισχυτη, οι 2 κολωνες ενω βγαζουν ηχο δεν ειναι ο σωστος...πχ βαζω να παιξει τραγουδι...τα λογια ακουγοντε απο το υπερπεραν ενω παιζει μονο η μουσικη. Εχει κανεις ιδεα το τι ρυθμισεις πρεπει να κανω ετσι ωστε να στηθει οπως πρεπει το ηχοσυστημα? Μεγειά! Δεν υπάρχει κάποια φοβερή επιστήμη. Τα βασικά τσέκαρε: οι άκρες κάνουν καλή επαφή, δεν έχεις ίνες από το ένα καλώδιο να ακουμπάνε στο δίπλα και (για το υπερπέραν) οι φάσεις είναι σωστές (δηλαδή το + του ενισχυτή στο + του ηχείου και το - του ενισχυτή στο - του ηχείου. Αν το ένα ηχείο είναι έτσι και το διπλανό είναι γιουβέτσι θα έχεις το πρόβλημα που αναφέρεις.)
Giorgos012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μια χαρά είναι ο ενισχυτής σου για τα ηχεία που πήρες. Πρόσεξε μήπως συνδέσες τα μεγάλα ηχεία στο κανάλι για τα rear και ακούγεται μακριά η φωνή? Κατά τα άλλα όντως κοιτα για κάποιο εφέ που να επηρεάζει τον ήχο και αν μπορείς απενεργοποίησε το
palawiaris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτόν το ενισχυτή τον είχα.Απο όσο θυμάμαι έχει κάποια έτοιμα φίλτρα ήχου όπως live, small hall, church,Headphones, κτλ.Διάλεξε ή Stereo ή κάποιο που σου αρέσει. Επίσης έχει κάποια ρύθμιση μέσα,μου φαίνεται μπροστά το κουμπί στο κέντρο sur και δίπλα με το κουμπάκι που γυρίζει δες το εφέ και κατέβασέ το.Ρυθμισε λιγάκι το EQ. Απο πίσω δες τον διακόπτη με τα σωστά Ohm και είσαι οκ. Αν πατήσεις το on Off για 5 δευτερόλεπτα γυρνά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από palawiaris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα