Προς το περιεχόμενο

Micro SDHC UHS-I Class 10 Memory Card Netac P500 32 GB 6.99 $ (~5.90 €) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kmarios είπε

η κάρτα έφτασε σήμερα. μέχρι στιγμής όλα καλά (transfer speed / surface test)

ειναι 32Gb?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ παρέλαβα σήμερα,

δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα........

22 ώρες πριν, THE GG GAMER είπε

Επεξ/σία από paiktaras69
Δημοσ.
3 ώρες πριν, teotsi21 είπε

Άριστη τιμή και u3 /v30...

Limited Offer όμως που μάλλον θα τελειώσει σύντομα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει, δε νομίζω ότι είναι και να τρέξεις να την αγοράσεις όταν με 19,5€ παίρνεις αυτή:
https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B06XFWPXYD/
επώνυμη με R/W 100/60 ΚΑΙ αντάπτορα, αντί του 90/40 της Netac.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Όσοι παραγγείλατε σας έδωσαν tracking number; Στο free shipping δεν είχε tracking number και επέλεξα το Standard Shipping όπου και μου έδωσαν της μορφής UGxxxxxxxxxCN.

Στην περίπτωση μου το περίεργο είναι το εξής:

Όταν το κάνω track στο destination κάτω απο την χώρα(Ελλάδα) δεν έχει τίποτα(ενώ πάντα έχει τον υπερσύνδεσμο ELTA). Αυτό συνήθως το κάνει όταν το αντικείμενο δεν είναι trackable όταν φύγει απο την χώρα προορισμού, όμως εδώ συνδυάζεται και με το γεγονός ότι απο της 2 Ιουνίου το status είναι στο "εσωτερική Διαμετακόμιση":

289is21.jpg

Ενώ όλα τα υπόλοιπα πακέτα του λαμβάνω γενικά είμαι έτσι:

iglnyg.jpg

Θα μπορούσε κάποιος που έχει παραγγείλει να αναφέρει τι συνέβη στην περίπτωση του;  Έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι μάλλον υπάρχει πρόβλημα με την αποστολή...

Thanks!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, georgep800 είπε

Καλησπέρα,

Όσοι παραγγείλατε σας έδωσαν tracking number; Στο free shipping δεν είχε tracking number και επέλεξα το Standard Shipping όπου και μου έδωσαν της μορφής UGxxxxxxxxxCN.

Στην περίπτωση μου το περίεργο είναι το εξής:

Όταν το κάνω track στο destination κάτω απο την χώρα(Ελλάδα) δεν έχει τίποτα(ενώ πάντα έχει τον υπερσύνδεσμο ELTA). Αυτό συνήθως το κάνει όταν το αντικείμενο δεν είναι trackable όταν φύγει απο την χώρα προορισμού, όμως εδώ συνδυάζεται και με το γεγονός ότι απο της 2 Ιουνίου το status είναι στο "εσωτερική Διαμετακόμιση":

289is21.jpg

Ενώ όλα τα υπόλοιπα πακέτα του λαμβάνω γενικά είμαι έτσι:

iglnyg.jpg

Θα μπορούσε κάποιος που έχει παραγγείλει να αναφέρει τι συνέβη στην περίπτωση του;  Έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι μάλλον υπάρχει πρόβλημα με την αποστολή...

Thanks!

Τα τρακινγκ αυτής της μορφής είναι για unregistered δεματα. Θα δεις την πορεία του εντός Κίνας και μετά θα σταματήσει να ανανεώνεται. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...