ThodorisTech Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Γεια σας πηρα ενα pc σε κομματια και το εστεισα μονος μου. Μητρηκη:GA-F2A88XM-DS2-rev-32 Επεξεργαστής: AMD Athlox X4 880K Μνημη: Kingstong Hyperx 8GB Βαζω τον επεξεργαστη στην μητρικη βαζω και το CPU FAN αναβει κανονικα η μητρικη αλλα δεν εχω καν εικονα ουτε για το BIOS. Στην συνεχεια βαζω τον ιδιο εξεργαστη σε μια μητρηκη Asus A58M-E και μου διχνει παλι μαυρη εικονα ενω η μητρηκη Asus δουλευει κανονικα αμα βαλω τον AMD A8 Εχετε να προτηνεται τι μπορει να φταιει???
Ghost007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 αν και δε τοχω και πολυ με αυτους τους cpu κλπ τεσπα..μηπως θελει κανα bios update τπτ τετοιο..
johnpopexi Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, Ghost007 είπε αν και δε τοχω και πολυ με αυτους τους cpu κλπ τεσπα..μηπως θελει κανα bios update τπτ τετοιο.. Πολυ πιθανό https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-F2A88XM-DS2-rev-32#support-cpu 1
ThodorisTech Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, johnpopexi είπε Πολυ πιθανό https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-F2A88XM-DS2-rev-32#support-cpu η μητρικη ειναι καινουρια και δεν μου διχνει ουτε το logo περνει ρευμα αλλα καθολου εικονα
johnpopexi Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Λογικότατο αν έχει παλιότερα bios απο τα FC που χρειάζεσαι για να παίξει μπάλα με τον 880κ. Υποθέτουμε οτι έχει τα πρώτα Bios(Version FA) που βγήκαν για τη μητρική λοιπόν.Και επειδή ανέφερες εναν A8 δες στη σελίδα αν τον υποστηρίζουν τα FA bios και μπορέσεις να bootαρεις με αυτόν και να κάνεις το update.
FORIS78 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εκτός τα bios που λένε τα παιδιά υπάρχει κάτι σημαντικότερο δεν ανάφερες στο ποστ σου κάτι για κάρτα γραφικών, όποτε να υποθέσω ότι τον κουμποσες στην mobo και συνδεσες το dvi/hdmi στην μητρική περιμένοντας να δεις σήμα στην οθόνη με ένα cpu που δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά όπως ο Α8 που ανάφερες ότι έχεις Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από FORIS78 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα