TEOKOS Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Έχει βγει και OTA ; Το έκανες με usb; off προς το παρόν οι αυτόματες ενημερώσεις
panther_512 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 ΟΤΑ δεν έχει βγεί. Η TV μου ήταν στο 6.28 αν θυμάμαι καλά. Έκανα το update με USB (είναι αρκετά μεγάλο update, στα 1.8GB, διαρκεί περίπου 15 λεπτά). Για την ώρα το firmware συνεχίζει να διατίθεται κανονικά, παρά το γεγονός ότι αναφέρθηκαν brick-αρίσματα. 1
Alex_36 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 26/5/2018 στις 3:56 ΜΜ, IOSIF SALEM είπε Απο όσα έγραψα, εσύ αυτό κατάλαβες; Δηλαδή αν γίνω ο δάσκαλος δημοτικού σχολείου και ρωτήσω ένα απο τα παιδάκια της πέμπτης τάξης.Για πες μου Γιαννάκη ποιο είναι το νόημα του σχολίου που έγραψε ο "Iosif Salem"; Ο Γιαννάκης τι θα μου πει; Πως το νόημα είναι οτι ο "μαστερ" δεν μαμάει; Τέτοιο συμπέρασμα ούτε παιδάκι του δημοτικού δεν θα έβγαζε.Χαζός δεν είσαι,αλλά κάνεις τον χαζό γιατί δεν έχεις επιχειρήματα να αποδείξεις οτι τα λόγια μου δεν ισχύουν.Είναι πιο παλικαρίσιο να βγεις και να πεις πως γουστάρεις να πετάξεις τα λεφτά σου στον βρόντο παρά να κάνεις τον χαζό. icenex εσύ δεν κάνεις τον χαζό αλλά έχεις όντως θέμα νοητικό Είπα εγώ πως αν αγοράσεις μια Oled πρέπει να πάρεις bluray player; "Όλοι εδώ μέσα παίζουν τους αρχιμηχανικούς της τεχνολογίας των τηλεοράσεων αλλά κανένας δεν λέει στους υποψήφιους αγοραστές πως μια oled τηλεόραση ή γενικά πως μια πανάκριβη τηλεόραση θα πρέπει να συνοδεύεται αποκλειστικά απο βίντεο επιπέδου blu ray 4K και άνω." Αναφέρθηκα στο επίπεδο της ποιότητας του βίντεο και όχι σστην ανάγκη ύπαρξης bluray player. Μάλακυνση στον εγκέφαλο έχετε; Δεν μπορείτε να καταλάβετε τα ελληνικά που διαβάζετε; Δεν με λες ρε παλουκάρι; Ξέρεις πόσες χιλιάδες ευρώ κοστίζουν οι κάμερες αυτές που τραβάνε πολυ καλυτερο υλικο απο 4κ 8κ και αν θυμασαι καλα και πολλες φορες απλα το κανουν downgrade το υλικ ο; Είναι πιο ακριβές και απο την εμπορική αξία του σπιτιού σου! Πιο φτηνά αγοράζεις σήμερα σπίτι,παρά τις κάμερες που αν θυμάσαι καλά κάνουν και downgrade το υλικο Αλήθεια,οι απλές βιντεοκάμερες και οι φωτογραφικές μηχανές δεν κάνουν downgrade το υλικό;Δεν έχεις μπει ποτέ στο menu μιας απλής φωτογραφικής μηχανής ή μιας βιντεοκάμερας για να δεις πως δίνει επιλογές ανάλυσης στην οποία θα τραβήξεις φωτογραφία ή βίντεο;Η δυνατότητα του downgrade είναι μόνο χαρακτηριστικό γνώρισμα εκείνων των ανώτερων καμερών; Και που 'σαι αγορίνα; Αν θες να απολάυσεις πλάνα δεν αγοράζεις φωτογραφικές μηχανές αλλά εργαλεία που είναι φτιαγμένα για αυτό τον σκοπό Να πας να αγοράσεις εργαλεία σαν το παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/5177648/Blackmagic-Design-URSA-EF.html Records CinemaDNG RAW and ProRes 12G-SDI Output for 10-Bit 4:2:2 4K Ελπίζω να έχεις απάντηση στην ερώτηση γιατί το συγκεκριμένο εργαλείο βιντεοσκοπεί σε CinemaDNG ,σε 10-bit και κάνει δειγματοληψία 4:2:2 Αν δεν έχεις,ρώτα τα παλικάρια εδώ μέσα να σου πούνε! Ίσως αυτοί να γνωρίζουν! Πάρτε και ένα ωραιότατο προσιτό σχετικά εργαλείο που πρέπει να συνοδεύει την πανάκριβη oled σας https://www.blk.gr/index/products/cinema_cameras/12427066204/el/sony-pxw-fs7iik Full 4Κ στα 600mbps 14min @600Mbps with 64GB REC-Media Για 14 λεπτά στα 600mbps θέλεις 64 GB αποθηκευτικό χώρο Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε.Στα 14-64 στα 90 πόσα; 411,4 GB Αν βιντεοσκοπίσεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου 90 λεπτά θέλεις 411,4 GB αποθηκευτικό χώρο δηλαδή σχεδόν μισό Tera Τέτοια δεδομένα ούτε στο ονειρό σας δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να προβάλλεις λέει στην Oled σου, video 4K στα 600mbps,όπου για 3 ώρες και κάτι χρειάζεσαι αποθηκευτικό μέσο έναν ολόκληρο σκληρό δίσκο ενός Tera .Σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Blackmagic?? Για γαμους και βαφτησια καλη ειναι. Ενα consumer σκουπιδι ειναι!! Red epic αν θες να μαθαινεις και κανα δυο πραγματακια για cinematography ξερολακο. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από Alex_36
TEOKOS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Στις 29/5/2018 στις 10:19 ΜΜ, panther_512 είπε ΟΤΑ δεν έχει βγεί. Η TV μου ήταν στο 6.28 αν θυμάμαι καλά. Έκανα το update με USB (είναι αρκετά μεγάλο update, στα 1.8GB, διαρκεί περίπου 15 λεπτά). Για την ώρα το firmware συνεχίζει να διατίθεται κανονικά, παρά το γεγονός ότι αναφέρθηκαν brick-αρίσματα. Πάντως από ότι διαβάζω στο forum της Sony σε άλλους brickάρει και σε άλλους όχι ,όταν κάνουν το update. Αυτό υποδηλώνει μάλλον τυχαία προβληματικά boards. Εμείς τι κάνουμε τώρα , αναβαθμίζουμε η όχι ,όσο είμαστε στην εγγύηση ; ( από που βλέπουμε τι firmware φοράει τώρα η tv )
alexakos89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, TEOKOS είπε Πάντως από ότι διαβάζω στο forum της Sony σε άλλους brickάρει και σε άλλους όχι ,όταν κάνουν το update. Αυτό υποδηλώνει μάλλον τυχαία προβληματικά boards. Εμείς τι κάνουμε τώρα , αναβαθμίζουμε η όχι ,όσο είμαστε στην εγγύηση ; ( από που βλέπουμε τι firmware φοράει τώρα η tv ) αναβαθμίζεις εφόσον το περναει η εγγυηση. αν εχεις καλο board φαινεται.αν οχι σου δινουν καινουρια.αλλα εφόσον εισαι σιγουρος οτι θα σου δωσουν αλλη και δεν θα κανουν τους κινεζους. γιατι φαντασου να το παθεις στα 2.5 χρονια να βγαλει κανενα update και να φαει φρικη. 1
panther_512 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Home-->Βοήθεια και επάνω αριστερά έχει την έκδοση. Κοίταξε, το update υπάρχει ακόμα στο site της SONY. Προσωπικά δεν είδα κάποια διαφορά, ούτε και λύθηκαν τα προβληματάκια που υποτίθεται έλυνε. 1
TEOKOS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Θα το αφήσω έτσι και βλέπουμε. Εχω εργοστασιακή εγγύηση Sony για 5 χρόνια. Δεν νομίζω να κάνουν τους κινέζους... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα