Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Σε λιγο καιρο(λιγοτερο απο μηνα) θα αγορασω τηλεοραση.

Οι γνωσεις μου ειναι μετριες,για αυτο θα ηθελα μια βοηθεια.

Σε ιντσες θα ηθελα 65 και στα χρηματα να μην περασουν ουτε κατα διανοια τα 1700 ευρω(λιγοτερα ειναι καλοδεχουμενα)

Την tv την θελω μονο για ταινιες (και οχι και τοσο για τηλεοπτικα προγραματα)

Με ενδιαφερει η ποιοτητα κατασκευης.

Για να μη σας κουραζω,ειδα αυτη

https://www.skroutz.gr/s/10792169/Sony-KD-65XE9005.html#reviews

Καποια γνωμη;

Κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αυτήν την στιγμή σε αυτά τα λεφτά είναι η καλύτερη επιλογή.

Σε έναν μήνα όμως μπορεί να την βρείς φτηνότερα η να μην την βρείς καθόλου.

Είναι ξεστοκάρισμα περσινού μοντέλου.

Ήδη κυκλοφοράει η καινούργια σειρά xf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 1700 θα αγόραζα 2 τηλεοράσεις 4Κ (Μια για το σαλόνι και μια για το υπνοδωμάτιο) ή 1 τηλεόραση 4Κ και ένα monitor 4Κ.

Ποτέ δεν θα πετούσα 1700 ευρώ για μια τηλεόραση 4Κ στην οποία θα έβλεπα οτι σαβούρα μου προσφέρει το netflix μόνο και μόνο
για να αυτοκοροιδεύομαι πως απολαμβάνω ποιοτική εικόνα (πως γίνεται ποιοτική εικόνα 4Κ σε 16 mbps ροή δεδομένων είναι άλλη ιστορία)

Μην πετάτε τα λεφτά σας γινόμενοι θύματα του marketing και των κοινωνικών προτύπων.Επειδή όλοι η κοινωνία βλέπει netflix σε 65αρες
πρέπει να δείτε και εσεις;

Είστε φανατικοί με τις ταινίες; Βιντεοπροβολέας 4Κ στα ίδια λεφτά! 300 ίντσες οθόνη 4Κ!

Αν βλέπατε ποτέ 4Κ ταινία σε 300 ίντσες όχι 1700 ευρώ θα δίνατε για μια 65αρα αλλά ούτε 1700 cents

300χ2,54=760 cm διαγώνιο οθόνης. 7,5 μέτρα διαγώνιο οθόνης; Να χεις και μια ωραία αυλή και να το κάνεις θερινό σινεμα.

Να μαζεύεις τα κολλητάρια να στήνεις το απογευματάκι μια καλή ψησταρια και ένα ωραίο τσιμπούσι και μετά ταινιούλα σε 7,5 μέτρα διαγώνιο στης αυλή σου το θερινό σινεμα και κάπου στις 2 τα ξημερώματα εκεί που έχει τελειώσει το παρτάκι,ρίχνεις και ένα φυστικάκι την γκόμενα και δένει ωραιότατα το γλυκό.

Άσε που τον βιντεοπροβολέα μπορείς ανετότατα να τον πάρεις στο εξοχικό σου το καλοκαιράκι και να κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα και στις διακοπούλες σου

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο! 1700 ευρώ σε μια 65αρα; Κλαίω τα λεφτά σας απο τώρα!

Επεξ/σία από IOSIF SALEM
Δημοσ.
10 ώρες πριν, IOSIF SALEM είπε

Με 1700 θα αγόραζα 2 τηλεοράσεις 4Κ (Μια για το σαλόνι και μια για το υπνοδωμάτιο) ή 1 τηλεόραση 4Κ και ένα monitor 4Κ.

Ποτέ δεν θα πετούσα 1700 ευρώ για μια τηλεόραση 4Κ στην οποία θα έβλεπα οτι σαβούρα μου προσφέρει το netflix μόνο και μόνο
για να αυτοκοροιδεύομαι πως απολαμβάνω ποιοτική εικόνα (πως γίνεται ποιοτική εικόνα 4Κ σε 16 mbps ροή δεδομένων είναι άλλη ιστορία)

Μην πετάτε τα λεφτά σας γινόμενοι θύματα του marketing και των κοινωνικών προτύπων.Επειδή όλοι η κοινωνία βλέπει netflix σε 65αρες
πρέπει να δείτε και εσεις;

Είστε φανατικοί με τις ταινίες; Βιντεοπροβολέας 4Κ στα ίδια λεφτά! 300 ίντσες οθόνη 4Κ!

Αν βλέπατε ποτέ 4Κ ταινία σε 300 ίντσες όχι 1700 ευρώ θα δίνατε για μια 65αρα αλλά ούτε 1700 cents

300χ2,54=760 cm διαγώνιο οθόνης. 7,5 μέτρα διαγώνιο οθόνης; Να χεις και μια ωραία αυλή και να το κάνεις θερινό σινεμα.

Να μαζεύεις τα κολλητάρια να στήνεις το απογευματάκι μια καλή ψησταρια και ένα ωραίο τσιμπούσι και μετά ταινιούλα σε 7,5 μέτρα διαγώνιο στης αυλή σου το θερινό σινεμα και κάπου στις 2 τα ξημερώματα εκεί που έχει τελειώσει το παρτάκι,ρίχνεις και ένα φυστικάκι την γκόμενα και δένει ωραιότατα το γλυκό.

Άσε που τον βιντεοπροβολέα μπορείς ανετότατα να τον πάρεις στο εξοχικό σου το καλοκαιράκι και να κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα και στις διακοπούλες σου

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο! 1700 ευρώ σε μια 65αρα; Κλαίω τα λεφτά σας απο τώρα!

Δεν συγκρινεται η πρακτικοτητα μιας τηλεορασης με εναν προβολεα, οταν δεν υπαρχει η αναγκη μεταφορας της τουλαχιστον. Το Netflix επισης, δεν ειναι η μοναδικη πηγη 4Κ περιεχομενου.

Δημοσ.

Εφοσον σε ενδιαφερει η ποιοτητα κατασκευης οπως λες και φανταζομαι και η ποιοτητα εικονας.Και αφου εχεις σκοπο να βλεπεις ταινιες καλης ποιοτητας και αναλυσης και οχι καναλια για μενα μονοδρομος ειναι να παρεις μια oled που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στις τηλεορασεις.Εχουν το απολυτο μαυρο και την καλυτερη αποδοση χρωματων.Απλα το μειον στην προταση μου ειναι οτι αυτες ειναι πιο ακριβες στις 65" που θες ενω στα λεφτα που εισαι διατεθιμενος να δωσεις παιρνεις 55".Αυτη ειναι τεχνολογια και πατεντα της lg και δινει πανελ και στην sony και σε καποιες αλλες εταιρεις οποτε για μενα πηγαινε καλυτερα σε αυτην παρα σε sony που για το ονομα να πληρωσεις παραπανω.Κοιταξε για τα μοντελα lg c7 και b7 η διαφορα τους ειναι μονο στην βαση πουθενα αλλου και στοιχιζουν απο 1500-1600.Για μενα αξιζει το downgrade σε ιντσες κανε μια μικρη ερευνα πηγαινε σε ενα κωτσοβολο πχ και δες απο κοντα τι εικονα προσφερει η καθε τηλεοραση και συγκρινε εικονα και με αυτη που θες να παρεις και μετα αποφασιζεις γιατι και βιντεακια να δεις απο το youtube η οθονη σου και οι καμερες που τραβηξαν τα βιντεο δεν αποδιδουν την εικονα οπως θα την δεις απο κοντα με το ματι σου.Προσωπικα μαζευω λεφτα να τσιμπησω μια τετοια εδω και μηνες και περιμενω μια καλη προσφορα να κανω το μπαμ.

Οσο για το φιλο με τον βιντεοπροβολεα ενα μειον σε ολα αυτα που λες πρωτον για να παρεις κατι τετοιο θες χωρο δε εχουν ολη την πολυτελεια να μενουν σε μονοκατοικια με αυλες κτλ, δευτερον ουτε σε διαμερισματα που να μπορουν να φιλοξενησουν τοσο μεγαλη οθονη, τριτον ο βιντεοπροβολεας εχει πολυ λιγοτερες χρησεις σε σχεση με μια smart tv.Απο που να αρχισω οτι ειναι αποκλειστικα για ταινιες?Αν θες να δεις τηλεοραση-καναλια μια στο τοσο δεν εχεις αυτην την δυνατοτητα θα πρεπει να χαλασεις αλλα λεφτα για αυτο.Αν θες να συνδεσεις μια κονσολα για παιχνιδια παλι ακυρο.Αν θες να σερφαρεις λιγο στο ιντερνετ η να ακουσεις μουσικη παλι ακυρο.Μετα στο βιντεοπροβολεα μην περιμενεις να δεις την απολυτη εικονα σε χρωματα και ποιοτητα εικονας.Ναι ειναι ωραια πολυτελεια να εχεις ενα μικρο cinema σπιτι σου αλλα οπως το ειπα πολυτελεια και για λιγους που τηρουν τα παραπανω κριτηρια που ανεφερα.Τωρα θα μου πεις πολυτελεια δεν ειναι να δωσεις και 1500 για τηλεοραση ναι ειναι αλλα εκει τουλαχιστον μπορεις να κανεις πολλα πραγματα πλεον με δαυτες.

Περα απο ολα αυτα το παιδι ρωτησε για τηλεοραση οχι για προτζεκτορα και δεν σε ρωτησε τι θα επαιρνες εσυ με αυτα τα λεφτα εσενα που δεν σε πιανουν κοροιδο οι εταιρειες παρε προτζεκτορα φιλε μου που μαλλον εχεις ηδη.Αμφιβαλω αν εχεις κατσει μπροστα απο τετοιες τηλεορασεις να δεις την διαφορα εικονας και τα λες ετσι απλα και μονο επειδη εχεις παρει προτζεκτορα και προσπαθεις να πεισεις ολους εμας τι αξιζει περισσοτερο.Κλασσικος ελληναρας που προσπαθει να αποδειξει οτι εχει το καλυτερο πραγμα σε οτι εχει παρει.

• Like 2
Δημοσ.

Βρήκα ορισμένα τεστ από την XE9005 και το καινούργιο μοντέλο του 2018 XF9005

https://www.lesnumeriques.com/tv-televiseur/sony-kd-65xf9005-p42769/test.html

https://www.lesnumeriques.com/tv-televiseur/sony-kd-65xe9005-p39615/test.html

Έχω την εντύπωση ότι στα σημεία κερδίζει η XE9005

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και να πάρει μια b7 και σε 3 μήνες να έχει στάμπα από κάποιο κανάλι. Η να την αφήσει κανένα 3 ωρο στην παύση η σε στατική εικόνα από υπολογιστή και να μην φεύγει. 

Και δεν γνωρίζουμε τι διαρκεια στον χρόνο έχουν. Όπως να χάνουν χρωμα η να κάνουν λεκέδες.

ωραιες οι τηκεορασεις αλλά αν θες να την κρατήσεις 5 με 7 χρόνια γιατί κανείς επένδυση δεν δίνεις 500 ευρώ τότε καλύτερα να πα στο σιγουρακι.

αλλιως εγγύηση για 5 χρόνια και ελπίζεις να πάνε όλα καλά. 

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι λαθος αυτα που λες αλλα ουτε και σωστο οποτε να παραθεσω μερικες πληροφοριες με 2 τυπους που εξηγουν πως πρεπει να χειριστεις τετοιες οθονες γιατι θελουν ιδιαιτερη μεταχειριση.Αν τις φροντιζεις σωστα θεωρω οτι δεν θα εχεις προβλημα και την προπαγανδα που κανει η samsung γιατι δεν μπορει να εχει τετοιο πανελ θελω να πιστευω οτι δεν την παπαγαλιζεις.Οπως και να εχει η αληθεια ειναι οτι αν εχεις στατικες εικονες για πολλες ωρες καλα ειναι να αλλαξεις περιεχομενο και δεν θα εχεις προβλημα.Παραθετω μερικα βιντεακια απο κατοχους που της χρησιμοποιουν οπως πρεπει και δεν εχουν παθει τιποτα και ο ενας εχει Oled του 16.Ναι αν εχεις σκοπο να την χρησιμοποιεις σαν τις κοινες τηλεορασεις τοτε ναι καλυτερα να μην πας σε Oled. Κατα τα αλλα δειτε τα βιντεακια να παρετε 2 αποψεις παραπανω.

Το θεμα ειναι οτι το παιδι την θελει επι το πληστον για ταινιες οποτε θεωρω δεν θα εχει προβλημα μιας και εκει δεν υπαρχουν πολλες στατικες εικονες.Εκτος αν αφησεις την ταινια στο pause για 10 ωρες τοτε ναι θα εχεις burn in.Αν και ξερω οτι αυτες οι οθονες εχουν screensaver για αυτο το λογο.

Spoiler

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παπαγάλιζω όχι και δεν είμαι καμίας εταιρίας. 

Διαβάζω τα προβλήματα τις κάθε εταιρείας και τις κάθε τεχνολογίας. 

Είναι 2-3 ετών η τεχνολογια αυτή. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι πρόκειται να γίνει στα 3 η στα 4 διότι τα χρώματα έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής από τις κοινές lcd-led.και αυτό που σεν μου αρέσει είναι να έχω κάτι το ποιο είναι τηλεόραση και η δουλειά της είναι να δουλεύει όλη μέρα όπως θέλω και να μην μπορώ και να σκέφτομαι αν την κάψω;αν επειδή δουλεύει πολύ το κόκκινο γίνει αχνό;η το μπλε γαλάζιο ;

Συμφωνω ότι σαν απόδοση δεν μπορεί να συγκριθεί με κάποια led αλλά όχι ότι οι καλές led δεν μπορούν να σου προσφέρουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα.ειναι εξίσου καλές.

η lg έχει τα καλύτερα πάνελ σε oled τεχνολογια αλλά μέχρι εκεί .

ειναι νέα τεχνολογια είναι λογικό να υπάρχουν αστοχίες ατέλειες και προβλήματα.

Τι θ έκανα αν ήταν να δώσω τόσα λεφτά δεν ξέρω.παρολο που η sony παίρνει τις oled από την lg ισως πήγαινα σε σονυ .

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγουρα ειναι ρισκο οπως λες μιας και καινουργια τεχνολογια βεβαια ειναι στην ευχερεια του καθενος εγω το ζυγισα και θελω να παρω το ρισκο το παιδι ισως παει σε μια καλη led περι ορεξεως με λιγα λογια.Μια προταση εκανα τιποτα παραπανω γιατι απο το σχολιο του φανηκε οτι δεν εχει ψαχτει πολυ και δεν ξερει οτι υπαρχει εκει εξω.Επισης καλες περιπτωσεις ειναι και οι QLED σε σχεση με απλες led που θεωρω οτι ειναι η καλυτερη εξελιξη των led.

Παντως για την ιστορια και βαση κοινης λογικης εσυ θα εδινες οτι καλυτερο εχεις σε πανελ σε αλλη εταιρεια?Θεωρω οτι η lg θα πιεζει την τεχνολογια οσο δεν παει απο τι στιγμη που ειναι δικη της τεχνολογια.Σιγουρα και τα πανελ που δινει ειναι πολυ καλα αλλα το αναβαθμισμενο-καλυτερο πανελ σιγουρα το εχει για παρτυ της και οχι για τον ανταγωνισμο.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Ναι φίλε μου και εγω αν είχα τα λεφτά θα πήγαινα σε oled. 

Και καλά έκανες την πρόταση γι αυτό ειανατε εδώ να συζητάμε να μαθαίνουμε.

Η Sony μου έχει μείνει σαν μια εταιρία σοβαρή και στιβαρή.

οι qled είναι ανώτερη από τις led. Και είναι προτιμότερο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, icenex είπε

Εφοσον σε ενδιαφερει η ποιοτητα κατασκευης οπως λες και φανταζομαι και η ποιοτητα εικονας.Και αφου εχεις σκοπο να βλεπεις ταινιες καλης ποιοτητας και αναλυσης και οχι καναλια για μενα μονοδρομος ειναι να παρεις μια oled που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στις τηλεορασεις.Εχουν το απολυτο μαυρο και την καλυτερη αποδοση χρωματων.Απλα το μειον στην προταση μου ειναι οτι αυτες ειναι πιο ακριβες στις 65" που θες ενω στα λεφτα που εισαι διατεθιμενος να δωσεις παιρνεις 55".Αυτη ειναι τεχνολογια και πατεντα της lg και δινει πανελ και στην sony και σε καποιες αλλες εταιρεις οποτε για μενα πηγαινε καλυτερα σε αυτην παρα σε sony που για το ονομα να πληρωσεις παραπανω.Κοιταξε για τα μοντελα lg c7 και b7 η διαφορα τους ειναι μονο στην βαση πουθενα αλλου και στοιχιζουν απο 1500-1600.Για μενα αξιζει το downgrade σε ιντσες κανε μια μικρη ερευνα πηγαινε σε ενα κωτσοβολο πχ και δες απο κοντα τι εικονα προσφερει η καθε τηλεοραση και συγκρινε εικονα και με αυτη που θες να παρεις και μετα αποφασιζεις γιατι και βιντεακια να δεις απο το youtube η οθονη σου και οι καμερες που τραβηξαν τα βιντεο δεν αποδιδουν την εικονα οπως θα την δεις απο κοντα με το ματι σου.Προσωπικα μαζευω λεφτα να τσιμπησω μια τετοια εδω και μηνες και περιμενω μια καλη προσφορα να κανω το μπαμ.

Οσο για το φιλο με τον βιντεοπροβολεα ενα μειον σε ολα αυτα που λες πρωτον για να παρεις κατι τετοιο θες χωρο δε εχουν ολη την πολυτελεια να μενουν σε μονοκατοικια με αυλες κτλ, δευτερον ουτε σε διαμερισματα που να μπορουν να φιλοξενησουν τοσο μεγαλη οθονη, τριτον ο βιντεοπροβολεας εχει πολυ λιγοτερες χρησεις σε σχεση με μια smart tv.Απο που να αρχισω οτι ειναι αποκλειστικα για ταινιες?Αν θες να δεις τηλεοραση-καναλια μια στο τοσο δεν εχεις αυτην την δυνατοτητα θα πρεπει να χαλασεις αλλα λεφτα για αυτο.Αν θες να συνδεσεις μια κονσολα για παιχνιδια παλι ακυρο.Αν θες να σερφαρεις λιγο στο ιντερνετ η να ακουσεις μουσικη παλι ακυρο.Μετα στο βιντεοπροβολεα μην περιμενεις να δεις την απολυτη εικονα σε χρωματα και ποιοτητα εικονας.Ναι ειναι ωραια πολυτελεια να εχεις ενα μικρο cinema σπιτι σου αλλα οπως το ειπα πολυτελεια και για λιγους που τηρουν τα παραπανω κριτηρια που ανεφερα.Τωρα θα μου πεις πολυτελεια δεν ειναι να δωσεις και 1500 για τηλεοραση ναι ειναι αλλα εκει τουλαχιστον μπορεις να κανεις πολλα πραγματα πλεον με δαυτες.

Περα απο ολα αυτα το παιδι ρωτησε για τηλεοραση οχι για προτζεκτορα και δεν σε ρωτησε τι θα επαιρνες εσυ με αυτα τα λεφτα εσενα που δεν σε πιανουν κοροιδο οι εταιρειες παρε προτζεκτορα φιλε μου που μαλλον εχεις ηδη.Αμφιβαλω αν εχεις κατσει μπροστα απο τετοιες τηλεορασεις να δεις την διαφορα εικονας και τα λες ετσι απλα και μονο επειδη εχεις παρει προτζεκτορα και προσπαθεις να πεισεις ολους εμας τι αξιζει περισσοτερο.Κλασσικος ελληναρας που προσπαθει να αποδειξει οτι εχει το καλυτερο πραγμα σε οτι εχει παρει.

Σε παρακαλώ πολύ αδερφέ,για πες μου και εμένα που μπορώ να βρώ ταινίες καλής ποιότητας και ανάλυσης με εξαίρεση τα blu ray 4K ώστε να δικαιολογείται η αγορά oled;

Μου θυμίζεις την διαφήμιση του Κωτσόβολου που παίζει αυτές τις ημέρες,που όταν την είδα τραβούσα τα μαλλιά μου.Λένε τα "κλειδια" πω πω και τι ωραία τηλεόραση είναι αυτή και τι ποιότητα εικόνας είναι αυτή και τι φοβερή ανάλυση είναι αυτή.

Και αναρρωτιέμαι.Για πόσο μαλ... μας περνούν εκεί στον Κωτσόβολο;

Η τηλεόραση απο μόνη της δεν συνεπάγεται ποιοτική εικόνα και φοβερή ανάλυση.Πρέπει να την "ταίσεις" και με ένα φοβερό βίντεο για να πιάσεις
την ποιοτική είκονα και την φοβερή ανάλυση.

Τι να την κάνεις την Oled αν δεν έχεις βίντεο να την ταίσεις; Ο φουκαράς θα δώσει 1700 ευρώ και θα νομίζει πως θα απολαμβάνουν τα ματάκια του
εξωπραγματική ποιότητα εικόνας.

Αμ,δεν είναι έτσι! Και 17 χιλιάδες ευρώ να δώσει για μια oled πάλι μια τρύπα στο νερό θα κάνει.

Η εξωπραγματική ποιότητα εικόνας είναι συνάρτηση δυο πραγόντων.Της οθόνης και του βίντεο που την ταίζεις.

Άσε τι ρώτησε το παιδί.Το παιδί είπε πως θέλει να βλέπει ταινίες για αυτό και έχει την ψευδαίσθηση λόγω της νοτροπίας που επικρατεί στην αγορά πως αν δώσει 1700 ευρώ, στο σαλόνι του κάθε βράδυ η ποιότητα της εικόνας που θα βλέπει θα είναι πενταζώντανη

Να το πω αλλιώς; Νομίζει ο φουκαράς όχι γιατί φταίει σε κάτι αλλά γιατί αυτή είναι η νοοτροπία της μάζας πως αν κάθε βράδυ στο σαλόνι του παρελαυνουν τα καλύτερα νουνιά της αγοράς οτι θα τρώει καλά.Δεν αναρρωτήθηκε ποτε όμως.Καλά είναι τα ωραία νουνιά αλλά αν το τσουτσούνι μου δεν κάνει κούκου ποια η σημασία του γεγονότος;

Όλοι εδώ μέσα παίζουν τους αρχιμηχανικούς της τεχνολογίας των τηλεοράσεων αλλά κανένας δεν λέει στους υποψήφιους αγοραστές πως μια oled τηλεόραση
ή γενικά πως μια πανάκριβη τηλεόραση θα πρέπει να συνοδεύεται αποκλειστικά απο βίντεο επιπέδου blu ray 4K και άνω.

Τι και αν δεν σου κάνει κουκου; Εσυ πρέπει να είσαι ο μαλ.. της υπόθεσης που θα χρυσοπληρώνεις την μοντέλα χωρίς μπορείς να την γευτείς.
Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως επειδή θα χαιδεύεις λιγάκι την μοντέλα θα νομίζεις οτι την μαμας.Επειδή θα βλέπεις 4Κ στα 16 και 20 mbps
εννίοτε υποβαθμισμένο λόγω κινηματογραφικό φορμα θα νομίζεις πως άξιζε η αγορά μιας πανάκριβης τηλεόρασης

Τέτοια βλέπω και λέω,μα πόσο λοβοτημένος είναι αυτός ο κοσμάκης βρε παιδιά;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Iosif νομιζω τα παραλες και μαλλον δεν εχεις κατσει να κανεις συγκριτικο τηλεορασεων απο γενια σε γενια και απο τεχνολογια σε τεχνολογια.Εγω εχω μια απλη led 5ετιας μπορει και παραπανω δεν θυμαμαι καλα και εκατσα καποια στιγμη σε φιλου τηλεοραση που εχει απλα μια καινουργια led τελευταιας γενιας ετριβα τα ματια μου γιατι ειχε μεγαλυτερο refresh rate κτλ και μετα πηγα και ειδα απο κοντα qled και oled και μου επεσε το σαγονι.Οσο για το αν χρειαζεται bluray player νομιζω και εδω σε πιανω αδιαβαστο γιατι αυτες οι τηλεορασεις δεν χρειαζονται ντε και καλα, καποιο home cinema το μονο που εχεις να κανεις ειναι απλα να κατεβασεις μια ταινια σε 4κ και την περνας σε ενα Usb μιας κ ολες αυτες εχουν ενσωματωμενο Player.Επισης εισαι απληροφορητος γιατι υπαρχουν καμερες που τραβανε πολυ καλυτερο υλικο απο 4κ 8κ αν θυμαμαι καλα και πολλες φορες απλα το κανουν downgrade το υλικο γιατι δεν υπαρχει ακομη η τεχνολογια στις τηλεορασεις για τετοιες αναλυσεις.Μαλλον δεν εισαι πληροφορημενος καλα τι υπαρχει εκει εξω και τι μπορεις να κανεις με αυτες τις τηλεορασεις-διαμαντια γιατι δεν τις πληρωνες τοσα λεφτα και ειναι απλα οι τηλεορασεις που ειχαν καποτε οι παπουδες μας.Φιλικα ολα αυτα αλλα εχουμε ματακια και βλεπουμε την διαφορα μαλλον εσυ εισαι προκατειλημμενος για τους δικους σου λογους.

Α και κατι ακομη δεν χρειαζεται ντε και καλα να εχεις παντα υλικο 4κ σε πληροφορω οτι και 1080 να βαλεις εχουν πολυ καλο upscale οποτε οι διαφορες θα ειναι αισθητες.Σιγουρα τα καναλια δεν προσφερουν καλη ποιοτητα αλλα δεν μιλαμε για αυτα αλλα για ταινιες που μπορεις να νοικιασεις η να κατεβασεις.Εγω προσωπικα τηλεοραση εχω να δω χρονια μονο ταινιες βλεπω και παιχνιδια παιζω τιποτα αλλο.Δεν εχει και τιποτα αξιο να παρακολουθησεις.

Σε αυτο που συμφωνω μαζι σου ειναι οτι θες να εχεις και καλο βιντεο αμα ειναι να βαλεις ενα κακης ποιοτητας βιντεο μην περιμενεις θαυματα.Αλλα πλεον εχουν προχωρησει στο θεμα βιντεο πολυ κοσμος εδω ο κολλητος μου πηρε προσφατα αυτην για την δουλεια του https://www.skroutz.gr/s/14166836/Sony-α7-Mark-III-Body.html Και περιμενει να παρω την τηλεοραση να δουμε πως φαινονται τα πλανα που εχει τραβηξει ως τωρα.Ακομη και στο youtube κυκλοφορουν βιντεο 4κ.Αλλα εστω να ειμαι κ εγω τερμα καχυποπτος και οτι δεν παιρνω τα μεγιστα απο ενα βιντεο 4κ και ειναι πετσοκομμενο και ετσι να το παρεις αν το συγκρινεις με 1080 θα δεις μεγαλη διαφορα.Στα λεω γιατι εχω ηδη μονιτορ 2κ 144hz και εχει διαφορα απο τα 1080 οταν βλεπω κατι στο youtube. Σαν παραδειγμα εφερα το youtube μην κολλησεις σε αυτο γενικα αν ασχολεισαι θα βρεις υλικο να αξιοποιησεις την τηλεοραση.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...