dchatz Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πήρα την προσφορά και ήρθα τριήμερο Αίγινα. Voda 4g πουθενά. Δίκτυο σέρνεται. Παλι WiFi ψάχνω και τσαμπα το 1 ευρω. Cosmote αντίστοιχα 4g κανονικά. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από dchatz 1
Doubt Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, vairass είπε Πώς το απενεργοποιώ; Στον chrome/ρυθμίσεις, προτελευταίο. Όντως δούλεψε.👌 1
Herc2u Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Παιδια εμενα συνεχιζει και μου βγαζει οτι ειμαι συνδεδεμενος σε wifi και ας έχω απενεργοποιήσει την εξοικονόμηση δεδομένων... καμία βοήθεια?
Salvation81 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, Herc2u είπε Παιδια εμενα συνεχιζει και μου βγαζει οτι ειμαι συνδεδεμενος σε wifi και ας έχω απενεργοποιήσει την εξοικονόμηση δεδομένων... καμία βοήθεια? Μηπως εχεις αφησει το GPS Να δουλευει και μεσω WiFi και εχει φαει κανα κολλημα;
Vassilis_24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Στις 25/5/2018 στις 9:56 ΜΜ, DownUNDERground είπε Το δωρεάν πέθανε απ' ότι φαίνεται... Αν κανείς δεν ενεργοποιεί αυτά τα πακέτα, μπορεί και να επανέλθει, αλλιώς πιο πιθανό είναι να τα δούμε στα 2Ε την επόμενη φορά. Έχουμε δύναμη ως καταναλωτές κι ας μην το καταλαβαίνουμε... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα