notist Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 • Η προσφορά 5GB με 1€ ισχύει γα ενεργοποιήσεις από 25/05 μέχρι και 28/05 και για 4 ημέρες από την ημέρα ενεργοποίησης. • Η προσφορά ισχύει για όλους τους Ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου & Καρτοπρογράμματος. Επίσης, ισχύει για τους συνδρομητές των προγραμμάτων καρτοκινητής, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone Καρτοκινητό Ολυμπιακός που έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση υπολοίπου οποιασδήποτε αξίας από τις 20/04/2018. .200 λεπτά προς όλους με 1€ με τις ίδιες προϋποθέσεις. Εγώ το είδα μέσα από την εφαρμογή my Vodafone αλλά μου ήρθε και μήνυμα. Δυστυχώς το έσβησα και δεν θυμάμαι που στέλνεις για ενεργοποίηση. 1 2
gr234567 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/holy-spirit-promo/ στο 1252 Δ για data Λ για λεπτα Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από matrixxx τα κοκκινα 1
MikeJ Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Όσο για τις εταιρείες...Καρτέλ απλά...
notist Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Ε εντάξει γνωστά αυτά.... Ανταγωνισμός μεταξύ του 0,90€ και 1€ και 3-4 η 5 gb.
Doubt Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μου είχε έρθει μήνυμα για δωρεάν 5Gb για 5 μέρες πριν μια βδομάδα και όταν πατούσα το λινκ μου έβγαζε "είστε σε wifi ..." ενώ εγώ ήμουν σε 4G. Πήρα τηλέφωνο, έγραψα στη σελίδα τους στο facebook, ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα, τελικά αποτέλεσμα μηδέν. http://content.vodafone.gr/5GB/DataOffer/gr Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από Doubt 1 1
mpokwsths Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Σε εμένα (συμβόλαιο Vodafone) δούλεψε κανονικά με 4G το ΔΩΡΕΑΝ του φίλου Doubt από πάνω.
masteripper Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Νομίζω οτι η Vodafone εγινε όσο πιο ρόμπα μπορουσε να γίνει....δηλαδή αν δεν μπορεί μια εταιρεία του μεγέθους της να στηρίξει 1 ανέξοδο λάθος δηλαδή να δώσει τα περίφημα 5 GB δωρέαν τότε νομίζω ότι όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες...και σε εμένα ήρθε το περίφημο μήνυμα για "δωρεάν" και φυσικά σκάλωσε στο τεχνικό πρόβλημα του WIFI....δεν ξέρω αλλά ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ. 4
vairass Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, masteripper είπε Νομίζω οτι η Vodafone εγινε όσο πιο ρόμπα μπορουσε να γίνει....δηλαδή αν δεν μπορεί μια εταιρεία του μεγέθους της να στηρίξει 1 ανέξοδο λάθος δηλαδή να δώσει τα περίφημα 5 GB δωρέαν τότε νομίζω ότι όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες...και σε εμένα ήρθε το περίφημο μήνυμα για "δωρεάν" και φυσικά σκάλωσε στο τεχνικό πρόβλημα του WIFI....δεν ξέρω αλλά ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ. Το πιο γελοίο είναι ότι το δίνει για 3 ημέρες μόνο.. Έλεος δηλαδή Δώστο για 15 ημέρες εφόσον θες και 1 ευρω..
gmaz Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το data saver από τις ρυθμίσεις της συσκευής σας και θα ενεργοποιηθεί. Αφορά τα 5gb. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από gmaz
vairass Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, gmaz είπε Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το data saver από τις ρυθμίσεις της συσκευής σας και θα ενεργοποιηθεί. Αφορά τα 5gb. Πώς το απενεργοποιώ;
gmaz Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, vairass είπε Πώς το απενεργοποιώ; Συνήθως είναι στις ρυθμίσεις > χρήση δεδομένων. Δε γνωρίζω τι συσκευή έχεις. Αν δε το βρεις στο μενού, κάνε μια αναζήτηση στο Google. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από gmaz Ορθογραφικό
vairass Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, gmaz είπε Συνήθως είναι στις ρυθμίσεις > χρήση δεδομένων. Δε γνωρίζω τη συσκευή έχεις. Αν δε το βρεις στο μενού, κάνε μια αναζήτηση στο Google. Επειδή δνε κατάλαβα αυτό τι ακριβώς κάνει; εγώ.. Note 5 plus 4/64
gmaz Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, vairass είπε Επειδή δνε κατάλαβα αυτό τι ακριβώς κάνει; εγώ.. Note 5 plus 4/64 Όποιος προσπαθεί να ενεργοποιήσει την προσφορά με τα 5GB και λαμβάνει το σφάλμα που αναφέρεις με το wifi, θα χρειαστεί να απενεργοποιήσει το data saver από τις ρυθμίσεις του κινητού του και να ξαναδοκιμάσει. Ας μη βγαίνουμε άλλο offtopic και sorry γι αυτό. 1
Salvation81 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Εγω τα πηρα τα 5GB και ας ειχα data saver ενεργοποιημενο. Μου ειχε βγαλει το σφαλμα ομως οταν ειχα ανοιχτο το WiFi και ειχε συνδεθει στο τοπικο δικτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα