Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δεν υπαρχει τετοια τιμη στο site τους. Να ειστε συγκεκριμενοι οταν γραφετε κατι...

Το εχω δει και εγω σε χαρτακι τυπωμενο εξω απο καταστημα (για την ακριβεια 16.28euro αν θυμαμαι καλα) αλλα ειναι μεχρι το τελος του μηνα...αν μπορεσω θα βγαλω φωτο να το ανεβασω...

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skoulas είπε

Το εχω δει και εγω σε χαρτακι τυπωμενο εξω απο καταστημα (για την ακριβεια 16.28euro αν θυμαμαι καλα) αλλα ειναι μεχρι το τελος του μηνα...αν μπορεσω θα βγαλω φωτο να το ανεβασω...

Με ολα τα απαραιτητα "ψιλα γραμματα" και λεπτομερειες σε νεο θεμα παρακαλω.

• Like 1
Δημοσ.

ναι και ας αναφέρονται όντως τα ψιλά γράμματα (τέλη φορητότητας, ημερομηνία λήξης προσφοράς, στοιχεία επικοινωνίας κλπ)

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, KoreanW είπε

ναι και ας αναφέρονται όντως τα ψιλά γράμματα (τέλη φορητότητας, ημερομηνία λήξης προσφοράς, στοιχεία επικοινωνίας κλπ)

Οπως και αν αυτη ειναι τιμη που πχ μπορει να αφορα μονο συνδιασμο με κινητη cyta και οτι αλλο. Γι αυτο ειπα με τα ψιλα γραμματα.

Δημοσ.

Για την προσφορά του θέματος ας έχει υπόψη του όποιος ενδιαφέρεται

Τέλη φορητότητας 36,75€
Εξοπλισμό δεν δίνουν
Μηδενικοί λογαριασμοί θα είναι ο 12ος και ο 24ος του συμβολαίου όπως έχει ήδη αναφερθεί (οι 2 μήνες που αναφέρονται δώρο)

• Moderators
Δημοσ.

Ανοιξτε νεο θεμα, οπως εχω πει πολλες φορες φετος δεν υπαρχει δυνατοτητα μεταφορας ποστς. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...