thouthou Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Υπάρχει οθονοπυροβολισμός, άρα δεν είναι "κάποιος με πήρε τηλέφωνο". Η τιμή είναι καλή, κυρίως λόγω των κινητών, γιατί με λίγα κινητά έπαιζε και καλύτερη τιμή παλιότερα. Από εκεί και πέρα, για μεταφορά είναι όλα ανοικτά. Εγώ πήρα 50άρα από wind με 300 κινητά νομίζω (δεν τα πολυχρησιμοποιώ) με 2 μήνες δώρο στα 23, για να μην φύγω πριν λίγους μήνες. Και γείτονας vodafone 50άρα στα 24 ευρώ, πριν λίγες μέρες. Υποθέτω ότι εκεί παίζουν οι τιμές πια.
Fabricated Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, vforvendetta85 είπε προσφορά στο site δεν υπάρχει (23 ευρώ είναι η τιμή). Να ανοίξω κι εγώ νήμα για τηλεφωνική προσφορά διάφορων εταιριών... Αν μας δώσεις τρόπο να την πάρουμε Εννοείται να την μοιραστείς μαζί μας ! Εγώ σας είπα ότι αρκεί ένα email Όπως με ενημέρωσαν. Η αλλιώς να κάνετε το Facebook να σας την δείξει, δε είναι δύσκολο. 7 ώρες πριν, thouthou είπε Υπάρχει οθονοπυροβολισμός, Κλαίω 7 ώρες πριν, thouthou είπε Από εκεί και πέρα, για μεταφορά είναι όλα ανοικτά. Εγώ πήρα 50άρα από wind με 300 κινητά νομίζω (δεν τα πολυχρησιμοποιώ) με 2 μήνες δώρο στα 23, για να μην φύγω πριν λίγους μήνες. Και γείτονας vodafone 50άρα στα 24 ευρώ, πριν λίγες μέρες. Υποθέτω ότι εκεί παίζουν οι τιμές πια. Ακριβώς , είναι και τι ψάχνει κάποιος. Π.χ. αν δεν ψάχνει ταχύτητες 50, γλιτώνει 30 ευρώ συνολικά (από την προσφορά που πήρες εσύ) και έχει και απεριόριστα κινητά (μια οικογένεια θα μπορούσε να επωφεληθεί από αυτό) Αλλά όπως είπες, έχει παίξει και χαμηλότερη τιμή χωρίς απεριόριστα κινητά που μπορεί να συμφέρει κάποιον άλλον. Οπότε όποιος ψάχνει αυτόν τον καιρό τα σύγκρινει και διάλεγει
vgiozo Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δεν υπαρχει πραγματικό "απεριόριστα" όμως, υπάρχει κι εκεί πολιτικής ορθής χρήσης...
Alphaleader Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 23 ώρες πριν, Snickersss είπε Ξερει κανεις αν ισχυει και για συνδρομητες που εχουν ηδη Nova Double Play (δινω 26 ευρω για 3mbps τρομαρα τους). Την μέρα που θα λήγει το συμβόλαιο σου παρτους τηλέφωνο και ζητα προσφορα. Αυτο για το οποιο μιλάνε εδω μέσα τα παιδια, μου προτάθηκε σαν ανανεωση συμβολαίου πριν 6 μηνες. Επειδή μου προτάθηκε 2ετες συμβόλαιο, αρνηθηκα κατηγορηματικα και μου προσφεραν τον 1 χρόνο με 20.8 ευρώ και 300 λεπτά κινητης+απεριοριστα αστικα... το οποιο και δέχτηκα. Γενικά επειδη η Forthnet ειναι στα κακα της τα χάλια, μπορείτε ανετα να τους κατεβάσετε τιμές.
Lecter D Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Συγγνώμη για το ot και το σεντόνι αλλά εμένα η forthnet για ανανέωση μου είχε δώσει τελική τιμή 17ε και οι 3 πρώτοι μήνες δωρεάν για να ματσαρει την προσφορά της Vodafone όπου με είχε στα 15ε το μήνα με απεριόριστα +6 ώρες κινητά +24αρι. Ενώ ήμουν κάτοχος Φορτ 6 χρόνια όταν ζήτησα προσφορά από τα 25 με πήγαν στα 21ε η 22ε δεν θυμάμαι ακριβώς . Αφού δεν δέχτηκα λοιπόν και έκανα αποδοχή στην Vodafone η οποία αρχική πρόταση ήταν στα 19 τότε και μόνο τότε ξυπνήσε και μου είπε για 17. Με την απάντηση της Vodafone να είναι άμεση και μετά από 4 ώρες όπου έστειλα το φαξ να επικοινωνεί και να μου δίνει το 15ε ( αν πλήρωνα μέσο τράπεζας 14ε) μαζί με τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν επίσης. Η συγκεκριμένη τιμή από ότι κατάλαβα ήταν παράνομη αφού στο συμβόλαιο που μου ήρθε έγραφε 19ε. Σίγουρα αν έχετε όρεξη μπορείτε να πάρετε χαμηλή τιμή, όρεξη και διάθεση να αλλάξετε παροχο.
kob6931 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 κι εγω εχω forthnet με 17€ απεριοριστα αστικα-υπεραστικα, 300' κινητα, ίντερνετ εως 24mbps. χωρις παζαρια, και αντιπροσφορες αφου ειμαι συνδρομητης 11 συνεχομενα χρονια.
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Είμαι 9 χρόνια forthnet Exω απεριόριστα αστικά και υπεραστικά και απεριοστα προς κινητά +το κλασικό ίντερνετ Δίνω 23€ το μηνα. Φέτος λήγει η συνδρομή μου και πρέπει να ανανεωσω,όπως κάνω τα τελευταία χρόνια,και τους είπα στο κατάστημα ότι θα το κόψω επειδή το ιντερνέτ που και που κάνει κάτι περίεργα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω να ανανεωσω και θα μου το κάνουν 18€ το μήνα με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από stelios18120
DownUNDERground Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Καλά που απευθύνεστε εσείς ρε παιδιά και σας δίνουν αντιπροσφορές με τόση ευκολία;
Fabricated Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε Καλά που απευθύνεστε εσείς ρε παιδιά και σας δίνουν αντιπροσφορές με τόση ευκολία; Δεν νομίζω ότι απευθύνονται κάπου. Απλώς αρνούνται μια προσφορά , και μετά τους ξανά παίρνουν με μια καλύτερη. Ευσο συνέβη με εμένα όταν έφυγα από wind. Και όπως είπαν πιο πάνω , σου κάνουν μια αντοπρπσφπρα πριν αλλάξεις. Αφού ξεκινήσει η αλλαγή σε ξανά παίρνουν με μια πολύ καλύτερη
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 28 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Καλά που απευθύνεστε εσείς ρε παιδιά και σας δίνουν αντιπροσφορές με τόση ευκολία; Απλά όταν μου είπε ότι πρέπει να ανανεωσω και ότι πλησιάζει η ώρα τους είπα θα φύγω,δεν θα γίνει άλλη ανανέωση Κ έτσι επειδη είμαι χρόνια πελατης (με την πληρωμή μόλις βγει ο λογαριασμός παρακαλω ) με πήραν τηλέφωνο για να με κρατήσουν στο δίκτυο τους. 1
DownUNDERground Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Fabricated είπε Δεν νομίζω ότι απευθύνονται κάπου. Απλώς αρνούνται μια προσφορά , και μετά τους ξανά παίρνουν με μια καλύτερη. Ευσο συνέβη με εμένα όταν έφυγα από wind. Και όπως είπαν πιο πάνω , σου κάνουν μια αντοπρπσφπρα πριν αλλάξεις. Αφού ξεκινήσει η αλλαγή σε ξανά παίρνουν με μια πολύ καλύτερη Για να πάρεις μια προσφορά όμως κάποια διαδικασία πρέπει να κινήσεις πριν, πχ. να κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο, με το όποιο ρίσκο εμπεριέχει αυτό αν δεν σου κάνουν καλή αντιπρόταση. Απλά ρώτησα γιατί εδώ βλέπω να αναφέρονται προσφορές που γίνονται με πολύ ευκολία, χωρίς καν παζάρια κλπ. κι εγώ παλεύω καιρό (θεωρώ ως καλός πελάτης κι εγώ) για να πάρω μια προσφορά. Οπότε έλεγα μήπως ξέρουν κάτι που δεν ξέρω.
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι ισχύει αυτό που λες. Φίλος μου έκανε αίτηση σε άλλο πάροχο,με σκοπό να τον καλέσουν από αυτόν που ήταν ήδη (ήταν στην wind και έκανε αίτηση στην vodafone) ,επειδή του έλεγαν δεν γίνεται καλύτερη τιμή ή κάποια άλλη προσφορά κτλπ και τελικά κανείς δεν τον κάλεσε 😛 Έχει ένα ρίσκο.παντως πιστεύω αν είσαι χρόνια πελατης και πληρώνεις με συνέπεια δεν νομίζω να θέλουν να σε χάσουν Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από stelios18120
samsunglife Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ναι ισχύει αυτό που λες. Φίλος μου έκανε αίτηση σε άλλο πάροχο,με σκοπό να τον καλέσουν από αυτόν που ήταν ήδη (ήταν στην wind και έκανε αίτηση στην vodafone) ,επειδή του έλεγαν δεν γίνεται καλύτερη τιμή ή κάποια άλλη προσφορά κτλπ και τελικά κανείς δεν τον κάλεσε 😛 Έχει ένα ρίσκο.παντως πιστεύω αν είσαι χρόνια πελατης και πληρώνεις με συνέπεια δεν νομίζω να θέλουν να σε χάσουν Καλά από wind να πάει voda δεν νομίζω να κακόπεσε, το αντίθετο μάλλον θα τον χάλαγε😉 Πάντως έχω παρατηρήσει ότι το double play με 24αρι internet το δίνουν οι εταιρείες περίπου στα 18 ευρώ (κατά μέσο όρο). Με vdsl είναι +5 ή +10 ευρώ, ξέρετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα