Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fabricated είπε

Δεν νομίζω ότι απευθύνονται κάπου. Απλώς αρνούνται μια προσφορά , και μετά τους ξανά παίρνουν με μια καλύτερη. Ευσο συνέβη με εμένα όταν έφυγα από wind. Και όπως είπαν πιο πάνω , σου κάνουν μια αντοπρπσφπρα πριν αλλάξεις. Αφού ξεκινήσει η αλλαγή σε ξανά παίρνουν με μια πολύ καλύτερη 

Αυτό ενέχει όμως και προβλήματα. Διότι μπορεί η μια εταιρεία να προχωρήσει την διακοπή της γραμμής σου ή να σου ζητάνε χρήματα για πρόωρη διακοπή (ότι και καλά αφού υπόγραψες μαζί τους ή ανανέωσες τηλεφωνικά, ότι έχεις δεσμευτεί)

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, samsunglife είπε

Καλά από wind να πάει voda δεν νομίζω να κακόπεσε, το αντίθετο μάλλον θα τον χάλαγε😉

Πάντως έχω παρατηρήσει ότι το double play με 24αρι internet το δίνουν οι εταιρείες περίπου στα 18 ευρώ (κατά μέσο όρο).

Με vdsl είναι +5 ή +10 ευρώ, ξέρετε;

Καλά μην νομίζεις φίλε μου,είναι αναλόγως και την περιοχή που είσαι ;)

Εκείνος ήταν μια σχεδόν κομπλέ με την wind απλά ήθελε να πετύχει μια καλύτερη τιμή,αλλά τελικά δεν του έκατσε. Πάντως και με voda μου είπε οκ είναι τελικά σε  θέμα  τηλεφώνου,απλα το ιντερνέτ τους έχει κάτι θέματα κατά καιρούς.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Forthnet +5.

Εχω nova full πακέτο (σινεμά+αθλητικά) με vdsl (και 12 ώρες κινητά) στα 53 ευρώ τελική τιμή με φόρους. Πήγα και τους ρώτησα πόσο πάει το πακέτο αν αφαιρέσω τελείως τη nova και μου είπαν 32 ευρώ, οπότε είναι τσιμπημένη η τιμή. Τώρα έχω ποινή πρόωρης διακοπής, όταν λήξει το συμβόλαιο θα ψαχτώ με φορητότητα κλπ 

1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Καλά μην νομίζεις φίλε μου,είναι αναλόγως και την περιοχή που είσαι ;)

Εκείνος ήταν μια χαρά με την wind απλά ήθελε να πετύχει καλύτερη τιμή,αλλά τελικά δεν του έκατσε. Πάντως και με voda Μ είπε οκ είναι τελικά σε  θέμα  τηλεφώνου,απλα το ιντερνέτ τους έχει κάτι θέματα κατά καιρούς.

Εννοείται ότι η περιοχή παίζει τον πρώτο ρόλο

• Thanks 1
Δημοσ.

Ναι και εγώ με ΟΤΕ vdsl 30 πήγα στη Vodafone να ρωτήσω για να πάω σε αυτούς, και μου είπαν ότι δεν έχουν να μου δώσουν καθόλου vdsl, μόνο adsl24. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Ναι ισχύει αυτό που λες.

Φίλος μου έκανε αίτηση σε άλλο πάροχο,με σκοπό να τον καλέσουν από αυτόν που ήταν ήδη (ήταν στην wind και έκανε αίτηση στην vodafone) ,επειδή του έλεγαν δεν γίνεται καλύτερη τιμή ή κάποια άλλη προσφορά κτλπ και τελικά κανείς δεν τον κάλεσε 😛

Έχει ένα ρίσκο.παντως πιστεύω αν είσαι χρόνια πελατης και πληρώνεις με συνέπεια δεν νομίζω να θέλουν να σε χάσουν ;)

Μαλλον επεσε στην περιπτωση ο φιλος σου...

Εχω Vodafone που ληγει τελος του μηνα (εως 24Mbps + 300λεπτα προς όλους στα 18.5euro)...με παιρνουν τηλεφωνο τον προηγουμενο μηνα και μου λενε για ανανεωση στα ιδια λεφτα-ιδιο προγραμμα για 24μηνες και τους λεω οχι ευχαριστω εχω βρει καλυτερη προσφορα (χωρις να εχω βρει)...Η απαντηση τους ηταν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι καλυτερο...Κανω μια online αιτηση σε wind (εως 24Mbps + απεριοριστα σταθερα + 120λεπτα προς όλους στα 21euro με δωρο την ενεργοποιηση) για να τους τη σπασω...Ερχεται το συμβολαιο το υπογραφω,ερχεται μηνυμα για αναμενομενη ενεργοποιηση και σε 2 λεπτα χτυπαει το τηλεφωνο...

-Γεια σας απο Vodafone μπλα μπλα μπλα για το αιτημα φορητοτητας...(χωρις να ακουσει τι προσφορα ειχα) η προσφορα που μπορουμε να σας κανουμε ειναι εως 24Mbps + απεριοριστα σταθερα + 420λεπτα προς όλους στα 16.98euro...το οποιο με καλυπτει και με το παραπανω οποτε δεχτηκα και απομενει η ακυρωση στη wind...

Το ιδιο ειχα κανει και πριν 2 χρονια με το ιδιο αποτελεσμα...κατα 99.99% κατι θα κερδισετε...

Υ.Γ Για οσους αναρωτιουνται δεν υπαρχει δικτυο forthnet εκει που μενω οποτε δεν μπορω να εχω την προσφορα του θεματος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, skoulas είπε

Μαλλον επεσε στην περιπτωση ο φιλος σου...

Εχω Vodafone που ληγει τελος του μηνα (εως 24Mbps + 300λεπτα προς όλους στα 18.5euro)...με παιρνουν τηλεφωνο τον προηγουμενο μηνα και μου λενε για ανανεωση στα ιδια λεφτα-ιδιο προγραμμα για 24μηνες και τους λεω οχι ευχαριστω εχω βρει καλυτερη προσφορα (χωρις να εχω βρει)...Η απαντηση τους ηταν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι καλυτερο...Κανω μια online αιτηση σε wind (εως 24Mbps + απεριοριστα σταθερα + 120λεπτα προς όλους στα 21euro με δωρο την ενεργοποιηση) για να τους τη σπασω...Ερχεται το συμβολαιο το υπογραφω,ερχεται μηνυμα για αναμενομενη ενεργοποιηση και σε 2 λεπτα χτυπαει το τηλεφωνο...

-Γεια σας απο Vodafone μπλα μπλα μπλα για το αιτημα φορητοτητας...(χωρις να ακουσει τι προσφορα ειχα) η προσφορα που μπορουμε να σας κανουμε ειναι εως 24Mbps + απεριοριστα σταθερα + 420λεπτα προς όλους στα 16.98euro...το οποιο με καλυπτει και με το παραπανω οποτε δεχτηκα και απομενει η ακυρωση στη wind...

Το ιδιο ειχα κανει και πριν 2 χρονια με το ιδιο αποτελεσμα...κατα 99.99% κατι θα κερδισετε...

Υ.Γ Για οσους αναρωτιουνται δεν υπαρχει δικτυο forthnet εκει που μενω οποτε δεν μπορω να εχω την προσφορα του θεματος...

Όλο αυτό κόβετε τον Ιούνιο με απόφαση της ΕΕΤΤ δεν θα μπορεί να δει ο πάροχος σου ότι χεις κάνει αίτηση σε άλλον για να σου κάνει καλύτερη προσφορα.

https://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0755.html

Επεξ/σία από radeon9700
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, radeon9700 είπε

Όλο αυτό κόβετε τον Ιούνιο με απόφαση της ΕΕΤΤ δεν θα μπορεί να δει ο πάροχος σου ότι χεις κάνει αίτηση σε άλλον για να σου κάνει καλύτερη προσφορα.

https://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0755.html

Ναι αλλά έχει 14 ημέρες υπαναχώρησης. Αν εσύ αλλάξεις πάροχο δεν το βλέπει ο παλιός; Ε αν το δει Έχει 14 ημέρες να σε γυρίσει πίσω 

• Moderators
Δημοσ.

Αρκει να μην εχεις κανει την αιτηση σε καταστημα, γιατι τοτε δεν υπαρχει δυνατοτητα υπαναχωρησης.

Παντως σχεδον ολη η κουβεντα ειναι εκτος θεματος και αφορα αντιπροσφορες κατι ασχετο με το θεμα, κατι που εχει συζητηθει εκτενως στο παρελθον σε ειδικα τοπικ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, matrixxx said:

Αρκει να μην εχεις κανει την αιτηση σε καταστημα, γιατι τοτε δεν υπαρχει δυνατοτητα υπαναχωρησης.

Δηλαδή τέλος οι διαπραγματεύσεις μέσω φορητοτητας; 

Επεξ/σία από CNT-FAI
Δημοσ.
3 ώρες πριν, CNT-FAI είπε

Δηλαδή τέλος οι διαπραγματεύσεις μέσω φορητοτητας; 

Όντως είμαστε οφ τοπικ, αλλά εν μέρει είναι και θέμα του τοπικ.μ Τελευταίο από μένα , συνεχίζουμε στις αντιρποσφορες αν θέλετε. ΌΧΙ τέλος κι διαπραγματεύσεις. Τέλος μόνο αν πας σε κατάστημα και κάνεις φορητότητα. 

• Like 1
Δημοσ.

για 'οποιον ενδιαφέρεται για την nova, επειδή έγινα πρόσφατα συνδρομητής, παρατήρησα σε σχέση με VODAFONE, WIND, OTENET, HOL που είχα παλιότερα, μακράν χειρότερη , σε ταχύτητες και σταθερότητα, (όποτε βρέχει δεν έχω σύνδεση, και δεν μου έχει τύχει με άλλο πάροχο) .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τις ταχύτητες ενδεχομένως να ισχύει.. 

Για τη σταθερότητα και ειδικά όταν βρέχει, κάποιο πρόβλημα έχει η γραμμή σου (χαλκός) και κατά 99% θα είχες πρόβλημα και στις άλλες εταιρίες. Το ότι παλιότερα δεν είχες πρόβλημα δε λέει κάτι. Οι βλάβες στη γραμμή μπορούν να συμβούν ανα πάσα στιγμή (και προφανώς στη δική σου περίπτωση κάτι γίνεται με την υγρασία), όπως ανα πάσα στιγμή μπορεί να χαλάσει μια πρίζα και εντός του σπιτιού μας. Τα διαφορετικά προφίλ που ενδεχομένως να χρησιμοποιούν οι πάροχοι για τη γραμμή μας και ενδεχομένως να παρέχουν μεγαλύτερη ταχύτητα ή σταθερότητα, ευκολα ρυθμίζονται με ένα τηλ στον πάροχο μας..

Η προσφορά φαίνεται καλή πάντως. +5 για VDSL ακούω.. Να φανταστώ για 50αρι; 

Επεξ/σία από baskon
  • Like 1
Δημοσ.

εγω με forthnet στον βυρωνα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

παντα online ποτε δεν χανει συγχρονισμο και το τηλεφωνο μια χαρα.

εχει να κανει με περιοχη,καλωδια,κεντρο ολα παιζουν το ρολο τους.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Ας δει και cyta όποιος ενδιαφέρεται. 24άρι internet, απεριόριστα σταθερά, απεριόριστα κινητά cyta, 300 λεπτά προς άλλα κινητά στα 16.30€. Με ηλεκτρονικό λογαριασμό και πάγια εντολή πέφτει κι άλλο.

Δεν υπαρχει τετοια τιμη στο site τους. Να ειστε συγκεκριμενοι οταν γραφετε κατι...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...