Fabricated Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Καλησπέρα , νομίζω είναι καλή προσφορά Στο Facebook Το είδα σαν διαφήμιση , δεν λέει μέχρι ποτέ ισχύει. 19.9 απεριόριστα σταθερά κινητά internet για 2 χρόνια με δώρο τον τελευταίο μήνα καθε χρόνο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 βαλε ενα screenshot αν ειναι ευκολο να μην γινει clickbate για το facebook τους
Fabricated Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ήταν διαφήμιση οπότε δύσκολο να την ξανά βρω. Ωστόσο μην μπείτε ούτε καν στην σελίδα τους! Ένα τηλέφωνο/mail αρκεί. Εξηγούμαι. Εμένα λήγει σε 1 μήνα η wind και με προέτρεψαν απλώς όταν έρθει η ώρα να στείλω mail στο nova@infoκατι και να αναφέρω ότι θέλω την συγκεκριμένη προσφορά από το Facebook ΥΓ θυμήθηκα ότι έβγαλα screen απλώς το τελικό μήνυμα που έλεγε ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου (είναι διαδραστική διαφήμιση που σου ζητάει τηλ και σε καλούν από την nova) Μόλις μπήκα ξανά fb και την έβγαλε πρώτη πρώτη Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από Fabricated 1
Fabricated Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Αν έχει καποιος χρόνο να κάνει ένα τηλέφωνο... Στην ενημέρωση που μου έκαναν δεν τα ανέφεραν προφανώς, αλλά ούτε ρώτησα μιας και έχω ακόμα καιρο
KoreanW Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 ιστοσελίδα; τηλέφωνο επικοινωνίας; για εμάς που δεν έχουμε fb
Fabricated Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, KoreanW είπε ιστοσελίδα; τηλέφωνο επικοινωνίας; για εμάς που δεν έχουμε fb Και στο fb δεν βρήκα τρόπο να κρατήσω link. Στείλε μειλ η πάρε τηλ στην Νόβα
KoreanW Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 5 minutes ago, Fabricated said: Και στο fb δεν βρήκα τρόπο να κρατήσω link. Στείλε μειλ η πάρε τηλ στην Νόβα εσύ με ποιό τρόπο επικοινώνησες μαζί τους;
Fabricated Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, KoreanW είπε εσύ με ποιό τρόπο επικοινώνησες μαζί τους; 13831 Στο fb Εχει φόρμα που βάζεις τηλ και σε καλούν από αυτό
KoreanW Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Just now, Fabricated said: 13831 Στο fb Εχει φόρμα που βάζεις τηλ και σε καλούν από αυτό σου κάνει έναν κόπο να μου δώσεις το link της φόρμας στο fb (με pm);
Snickersss Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ξερει κανεις αν ισχυει και για συνδρομητες που εχουν ηδη Nova Double Play (δινω 26 ευρω για 3mbps τρομαρα τους). Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από Snickersss
Fabricated Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, KoreanW είπε σου κάνει έναν κόπο να μου δώσεις το link της φόρμας στο fb (με pm); Δεν υπάρχει τρόπος προσπάθησα πολλές φορές αλλά επειδή είναι ιδιαιτερότητα του φβ δεν υπάρχει λινκ ,κάνει copy Το link της αρχικής σελίδας. Αν ψάξετε στο Google προσφορές τηλεφωνίας κλπ μετά νομίζω αν μπείτε φβ θα την βγάλει την διαφήμιση 1 λεπτό πριν, Snickersss είπε Ξερει κανεις αν ισχυει και για συνδρομητες που εχουν ηδη Nova Double Play (δινω 26 ευρω για 3mbps τρομαρα τους). Για νέες συνδέσεις όποτε όχι
Snickersss Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Fabricated είπε Για νέες συνδέσεις όποτε όχι Κριμα.. Ευχαριστω παντως.
NexGen Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 5 hours ago, solution1 said: Τέλη ενεργοποίησης; Εξοπλισμός; Με πήραν σήμερα τηλέφωνο γι αυτή την προσφορά και έχει 40 ευρώ τέλη ενεργοποίησης. Εξοπλισμός δωρεάν.
Fabricated Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, NexGen είπε Με πήραν σήμερα τηλέφωνο γι αυτή την προσφορά και έχει 40 ευρώ τέλη ενεργοποίησης. Εξοπλισμός δωρεάν. Ο ανταγωνισμός έχω την εντύπωση ότι έχει δωρεάν τέλη σε αντίστοιχες προσφορές. Σωστά ; Αν και πάλι , νομίζω αν επιμεριστεί σε 24 μήνες το 40 πάλι θεωρείται προσφορά (ειδικά με απεριόριστα κινητά )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα