ASTOU Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 43 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Το caddy ένα είναι. Θα βγάλεις το dvd και στη θέση του θα βάλεις το caddy που θα αγοράσεις. Εννοώ αν χωράει και εφάπτεται ακριβώς τόσο ο hdd όσο και ο ssd?
ASTOU Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, BlueBlood7 είπε Το ίδιο είναι. Ευχαριστώ πολύ, υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα ανάμεσα σε αυτά του σκρουτζ με 15 ευρώ και σε αυτά του ebay με 3? Γενικά θεωρώ πως ότι δίνεις παίρνεις αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο σημαντικό εξάρτημα.
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Τι να σου πω έχω πάρει και από ebay και από σκρουτζ το οποίο μάλιστα ήταν επώνυμο. Της raidsonic νομίζω το οποίο δεν μπούταρε. Δηλ. ήθελα να έχω εκεί έναν δίσκο και να βάλω σε αυτόν ένα 2ο λειτουργικό. Αλλά δεν μπορούσε να μπουτάρει. Σαν 2ο δίσκο τον έβλεπε όμως κανονικά. Αν δεν σε ενδιαφέρει να βάλεις λειτουργικό και στον δίσκο που θα έχεις στο caddy παρά μόνο να τον έχεις για αποθήκη τότε όποιο και να πάρεις την ίδια δουλειά θα κάνει. Βέβαια ενα κλικ περισσότερης σιγουριας όπως και να το κάνουμε το επώνυμο το έχει. Ένα 2ο που πρέπει να προσέξεις είναι το πάχος του caddy. Αυτά είναι είτε στα 9,5mm είτε στα 12,7. Για να το βρεις μετράς το πάχος του dvd. 1
squeez48 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, ASTOU είπε Ευχαριστώ πολύ, υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα ανάμεσα σε αυτά του σκρουτζ με 15 ευρώ και σε αυτά του ebay με 3? Γενικά θεωρώ πως ότι δίνεις παίρνεις αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο σημαντικό εξάρτημα. Προσωπικά είχα πάρει από cosmodata κι το tray ταίριαξε ακριβώς και δούλεψε άψογα (και δουλεύει 😉). Το παλικάρι στο τηλέφωνο με βοήθησε να ο ίδιος στο τηλέφωνο λέγοντάς μου ότι εάν υπήρχε το οποιοδήποτε θέμα θα το έστελνα άμεσα πίσω κλπ. Δε χρειάστηκε.
Eliaskat Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 μονο να βαλεις τον ssd εκει που ηταν ο σκληρος σου δισκος, και τον σκληρο δισκο στο caddy
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 επειδή έχει αναφερθεί και πριν αλλα μόνο σε 1 πόστ, τα caddy παίζουν σε 2 διαστάσεις Στα 12.7mm η αλλη στα 9.5mm 99% το λαπτοπ ειναι πιο "slim" απο τα παλιότερα οπότε το 12αρι δεν θα μπαίνει και θα πρέπει να πας στο 9αρι. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το διαπιστώσεις χωρίς να ψάχνεις στο ιντερνετ βγάζεις το dvd rom και το μετράς στο υψος, οπότε θα έχεις και σίγουρη την απάντηση. Απο εκει και πέρα όπως έχει αναφερθεί, τον ssd Θα τον βάλεις στην θέση του μηχανικού δίσκου γιατί 99% η sata port του dvd ΔΕΝ θα είναι καν 6Gbps και είναι κρίμα για τον δίσκο. Αν σε απασχολεί να χρησιμοποιείς και το dvd ως εξωτερικό υπάρχει μετατροπέας της "κομμένης" θύρας που έχουν σε USB αλλά μου διαφεύγει η πλήρης ονομασία του αυτή την στιγμή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα