what_if Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 ρε παιδια σε εσας δουλευει κανονικα το opensubtitles.org by opensubtitles.org;
jim_p Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι εδω δεν εχω προβλημα. Αυτο στην εικονα ειναι 5.2.14, εγκατεστημενο απο το repo του tvaddons Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από jim_p
what_if Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 ευχαριστω jim οτι κ να εβαλα κ να εβγαλα δεν μαλλον κατι εχει γινει corrupted
jim_p Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Σε τι λειτουργικο εισαι? Δοκιμασες να βαλεις στην αναζητηση κατι δημοφιλες, ακομα και ασχετο με αυτο που βλεπεις, πχ "deadpool" για να δεις αν βγαζει αποτελεσματα?
what_if Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, jim_p είπε Σε τι λειτουργικο εισαι? Δοκιμασες να βαλεις στην αναζητηση κατι δημοφιλες, ακομα και ασχετο με αυτο που βλεπεις, πχ "deadpool" για να δεις αν βγαζει αποτελεσματα? libreelec 17.6 θα το δω το απογευμα αλλα μαλλον θελει να το κανω uninstall κ να καθαρισω οποιοδηποτε σχετικο φακελο στο προφιλ
jim_p Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε να σβησεις το φακελο /storage/.kodi/userdata/addon_data/service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles/ για αρχη και μετα βλεπεις. Αν εχεις προσβαση μεσω ssh, αρκει ενα rm -r /storage/.kodi/userdata/addon_data/service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles/ Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από jim_p 1
kiko33gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Να πω και εγώ ότι τις τελευταίες μέρες είχα πρόβλημα με το opensubtitles, μου πέταγε ένα μήνυμα για σφάλμα και κανέναν υπότιτλο. Μετά από μερικές προσπάθειες όμως έστρωνε από μόνο του.
what_if Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, jim_p είπε Δοκιμασε να σβησεις το φακελο /storage/.kodi/userdata/addon_data/service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles/ για αρχη και μετα βλεπεις. Αν εχεις προσβαση μεσω ssh, αρκει ενα rm -r /storage/.kodi/userdata/addon_data/service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles/ το εβαλα απο το zip που ποσταρες ,εκοψα τα αυτοματα updates κ εσβησα τον φακελο κ παιζει μια χαρα θενξ τζιμ Add-on has ceased development. A new one will rise as always though Magicality https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/9kd1s7/requests_recommendations_basics_october_2018/ χθες το εβαλα σημερα το εγκατελειψε ο developer
Doubt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, what_if είπε χθες το εβαλα σημερα το εγκατελειψε ο developer Δεν χάνεις και τίποτα. Μια φορά το δοκίμασα κι από τα λινκ που βρήκε δεν έπαιζε κανένα.
Krusty Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν εγκαταστήσω ένα πρόσθετο όπως πχ το sportsdevil, κατευθείαν από αρχείο zip όπως υπάρχει εδώ: https://github.com/kodil/kodil/tree/master/repo/plugin.video.SportsDevil χωρίς δηλαδή να έχω ορίσει πριν πηγή-αποθετήριο στο kodi, τότε το πρόσθετο θα μου ανανεώνεται αυτόματα γιατί υπάρχει μέσα στο πρόσθετο κώδικας με την πηγή του-αποθετήριο (=το url του kodil εδώ) ή δεν θα ανανεώνεται; Το γράφω γιατί είχα βρει ξέμπαρκο ένα αρχείο zip με το sportsdevil και δεν μου ανανεώθηκε για πολλούς μήνες ποτέ. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από Krusty
jeep13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μαλλον δε φταει η μεθοδος αλλα το προσθετο. Το sportsdevil εχει καμποσες παραλλαγες, απο τις οποιες η κανονικη εχει σταματήσει πολυ καιρο να ανανεωνεται. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από jeep13 1
Krusty Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έτσι πρέπει να είναι γιατί στο αρχείο zip είχα βρει κάποιo url σε αρχείο xml νομίζω. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από Krusty
jim_p Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν βαζεις ΤΙΠΟΤΑ απο το kodil, οπως δεν θα εβαζες τιποτα στον υπολογιστη σου κατεβασμενο απο uptodown, softpedia κλπ. Μακρια, κακο, σαπιλα κλπ. Δες παραπανω που εχω πει για repos-χωματερες. Το sportsdevil εχει σταματησει να αναπτυσσεται εδω και 6+ μηνες τουλαχιστον, οποτε σημερα εινια σαν να μην υπαρχει σαν προσθετο. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από jim_p 1
broxopios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, jim_p είπε Το sportsdevil εχει σταματησει να αναπτυσσεται εδω και 6+ μηνες τουλαχιστον, οποτε σημερα εινια σαν να μην υπαρχει σαν προσθετο. Αντικαταστάτη έχουμε;
jim_p Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Οχι. Γενικα στο θεμα αθλητικα, το kodi εχει μεινει πισω πλεον, Αν θες να δοκιμασιες παντως, υπαρχει ο συνδιασμος sparkle + plexus https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/9tasx5/requests_recommendations_basics_november_2018/ (εκει που λεει για το sparkle) 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις