Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jim_p είπε

Ναι κανονικα μπαινω εδω περα.

Βαλε εναν αλλο dns στο συστημα σου, με τον προβλεπομενο τροπο παντα και οχι με εφαρμογες κλπ, και πηγαινε στο dnsleaktest.com να δεις τι σου λεει. Κανε το standard test, αρκει.

Είχα Open, έβαλα Google και τώρα με την εφαρμογή Cloudflare , καμία αλλαγή. Το τεστ λέει

Hostname None

ISP Cloudflare

http://edppinotice.hol.gr/

Είναι η σελίδα που ανοίγει

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Doubt είπε

Δηλαδή σε αυτό

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

yts.mx

Μπαίνετε κανονικά;

Εγώ με Voda δεν...

Κατέβασα και το εργαλείο από εδώ, πάλι δεν..

https://1.1.1.1/beta/

Κανε την αλλαγη στο ρουτερ....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jogatore είπε

Κανε την αλλαγη στο ρουτερ....

Επειδή δεν είμαι και πολύ σίγουρος πως το έκανα σωστά..

Αυτή είναι η ρύθμιση;

Spoiler

775813105_.png.3167ce95f3bac9954403a9324caeb237.png

Δεν βρήκα κάτι άλλο σχετικό, μόνο μια ρύθμιση για "ασφάλεια DNS" που την έβγαλα εκτός.

Αποτέλεσμα το ίδιο.

Δημοσ.

Μαλλον δεν εινια αυτο, γιατι δεν οριζεις τον dns για τις συσκευες εκει περα. Ποιο ρουτερ εχεις?
Πιο ευκολο θα ηταν να την κανεις στο λειτουργικο παρα στο ρουτερ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η300s

Ξαναείδα το dnsleaktest.com και βγάζει 6 ip διευθύνσεις με hostname none, isp google και Zurich Switzerland:huh:

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.

@Doubt
Επειδη δεν βρισκω καποιο αξιοπρεπες manual, σου βγαζω ενα screenshot απο το δικο μου το 2i του οτε. Στις ρυθμισεις του dhcp οριζεις τους dns σου. Σε ενδιαφερουν τα πεδια primary dns και secondary dns αποκλειστικα. Οι υπολοιπες ρυθμισεις που βλεπεις στο screenshot ειναι για να βολευουν εμενα αποκλειστικα.

@technotrance
Θεωρω οτι ειναι σαφες στα οσα εχω γραψει παραπανω οτι χρειαζεται να κανεις λογαριασμο για ΔΥΟ σελιδες ΜΟΝΟ, opensubtitles.org και xsubs.tv. Οι υπολοιπες δουλευουν χωρις λογαριασμο. 
Επισης, το να με σπαμμαρεις με πμ καθε λιγες ωρες ενω δεν ειμαι καν στο pc μου με κανει να μην θελω να σε βοηθησω καν. Οταν θα μπορω, θα μπω στο φορουμ, θα διαβασω το ποστ σου και θα σου απαντησω. 

2020-10-11-212113_1280x1024_scrot.png

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jim_p είπε

@Doubt
Επειδη δεν βρισκω καποιο αξιοπρεπες manual, σου βγαζω ενα screenshot απο το δικο μου το 2i του οτε. Στις ρυθμισεις του dhcp οριζεις τους dns σου. Σε ενδιαφερουν τα πεδια primary dns και secondary dns αποκλειστικα. Οι υπολοιπες ρυθμισεις που βλεπεις στο screenshot ειναι για να βολευουν εμενα αποκλειστικα.

@technotrance
Θεωρω οτι ειναι σαφες στα οσα εχω γραψει παραπανω οτι χρειαζεται να κανεις λογαριασμο για ΔΥΟ σελιδες ΜΟΝΟ, opensubtitles.org και xsubs.tv. Οι υπολοιπες δουλευουν χωρις λογαριασμο. 
Επισης, το να με σπαμμαρεις με πμ καθε λιγες ωρες ενω δεν ειμαι καν στο pc μου με κανει να μην θελω να σε βοηθησω καν. Οταν θα μπορω, θα μπω στο φορουμ, θα διαβασω το ποστ σου και θα σου απαντησω. 

Spoiler

254323028_.png.b2682b1ce54dc011c013e35b99c66256.png

Κάνω κάτι λάθος;;

Όπως βλέπω εδώ δεν έχω μόνο εγώ πρόβλημα.

https://www.adslgr.com/forum/threads/1074686-Vodafone-H-300s-router/page3

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jim_p είπε

@Doubt

@technotrance

εχω ενα προβλημα το νετflix στο κοδι οταν παω να συνδεθω με το  vpn στο κοδι  στο netflix μ,ου  εμφανιζει ενα  μυνημα

Οταν  απενεργοποιω το vpn δεν εχει θεμα  .. 

Exception: Addon Signals Call timeout

τι σημαινει αυτο?

Μηπως  φταιει το add  on του νετφλιχ?? στο kodi?

Δημοσ.

Να προσθέσω κι αυτό

Spoiler

1837574899_.png.0ab8b23bac67e857b809c4ccb22af398.png

5 λεπτά πριν, technotrance είπε

Exception: Addon Signals Call timeout

τι σημαινει αυτο?

Μηπως  φταιει το add  on του νετφλιχ?? στο kodi?

Αυτό που σου απάντησα πριν το κοίταξες;;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Doubt είπε

Να προσθέσω κι αυτό

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

1837574899_.png.0ab8b23bac67e857b809c4ccb22af398.png

Αυτό που σου απάντησα πριν το κοίταξες;;

ναι αλλα δεν εχω καταλαβει το τι πρεπει να κανω..

πρεπει να βαλω τους  dns στο Kodi?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Doubt είπε

Αυτό εννοώ.

https://github.com/CastagnaIT/plugin.video.netflix/wiki/FAQ-(Errors)#addon-signals-call-timeout

Το DNS "είναι από άλλο ανέκδοτο"

:P

εγω αυτο διαβασα  

Addon Signals call timeout

This can happen most of the times when:

• Could be a problem of conflicts with other add-ons who are performing other operations at the same time with AddonSignals add-on.
    The only solution is try to enable IPC over HTTP: In add-on expert settings, turn on Enable IPC over HTTP.
  • Your connection/ISP is not working optimally or Netflix server fails
    Not solvable here.
  • Your device uses a memory card or disk that is too slow.
  • In rare cases it may represent an internal error of the addon.
  •  

Πραγματικα δεν γνωριζω γιατι το Kodi εχει θεματα με το netflix μεσω  vpn

Οταν δεν χρησιμοποιοω το vpn  δεν εχει θεμα το netflix στο  κοδι.

εισε σιγουρος οτι το subtitle.gr θελει κωδικο κτλ  στο kodi? γιατι δεν εμφανιζει κατι για κωδικο κτλ

Αλλα το vpn που εχω δεν παιζει να εχει θεμα με το addon  του νετφλιχ

https://www.pcsteps.gr/334547-πώς-ξεμπλοκάρω-σειρές-ταινίες-netflix/

Επεξ/σία από technotrance
Δημοσ.

Αντί να ρωτάς συνέχεια τα ίδια, προσπάθησε να διαβάσεις τι γράφουμε και να δοκιμάσεις τις λύσεις που προτείνονται.

Π.χ.

11 ώρες πριν, technotrance είπε

The only solution is try to enable IPC over HTTP: In add-on expert settings, turn on Enable IPC over HTTP.

Και σταμάτησε τα π.μ. πριν γίνω "κακός"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...