jim_p Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν επιλεξεις τερματισμο στην απο κατω επιλογη κανει κανονικα τερματισμο. Μπορω να στο επιβεβαιωσω οτι δουλευει κανονικοτατα σε le x64 και armhf (rpi0). Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από jim_p
dancer_69 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόσθετο, αλλά και ρύθμιση μέσω του kodi δεν είναι ιδιαίτερα βολική. Γι' αυτόν κυρίως το λόγο δημιούργησα(πριν αρκετά χρόνια) μια εφαρμογή για προγραμματισμένο τερματισμό του υπολογιστή, αλλά και με τη δυνατότητα αναβολής, την οποία χρησιμοποιώ ως τώρα. Βέβαια η χρήση της γίνεται σε desktop pc, οπότε δε γνωρίζω αν θα λειτουργεί και κατά πόσο θα είναι βολική για librelec και rpi. Πάντως κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει και με κάποιο script. Είχα κάνει κάτι αντίστοιχο πριν μερικά χρόνια το οποίο έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω αλλά έχω το αρχείο ακόμη. Παραθέτω λοιπόν τα περιεχόμενά του εδώ, για την περίπτωση που φανεί χρήσιμο ή δώσει κάποια ιδέα για κάτι πιο βολικό: #!/bin/bash function insertTime() { frmdata=$(yad --center --width="260" --height="50" --title="Ρύθμιση Χρονομέτρου" \ --text='<span foreground="green" font="16">Εισάγετε χρόνο για τερματισμό:</span>' \ --button="Έντάξει" --button="Άκυρο" --form \ --field=" Ώρες:":NUM "0" \ --field=" Λεπτά:":NUM "0") hours=$(echo $frmdata | awk 'BEGIN {FS="|" } { print $1 }') minutes=$(echo $frmdata | awk 'BEGIN {FS="|" } { print $2 }') time=$(($hours*3600 + $minutes*60)) msg=$(date --date="now +$time seconds") /usr/bin/notify-send -t 0 "Προσοχή!!" "Θα γίνει απενεργοποίηση την $msg" date --date="now + $time seconds" if [ $time -ge 0 ]; then echo $minutes sleep $time doShutdown else echo "Ακυρώθηκε" fi } function doShutdown() { info=$(yad --center --width="260" --height="260" --image "dialog-question" --undecorated \ --timeout="60" --timeout-indicator="top" --button="Αναβολή" --button="Άκυρο" \ --title="ΠΡΟΣΟΧΗ!!" --text-align="center" --sticky --on-top --buttons-layout="center" \ --text='<span foreground="red" font="24">ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΕ</span> <span foreground="green" font="42">1</span><span foreground="red" font="24"> ΛΕΠΤΟ!!</span>') case $? in 70) echo "timeout!!!" systemctl poweroff ;; 1) yad --timeout="3" --timeout-indicator="top" --center --width="240" --height="50" \ --undecorated --text-align="center" --buttons-layout="edge" \ --text='\n<span foreground="red" font="32">Η ενέργεια ακυρώθηκε!</span>' --button="Ok" echo "canceled" ;; 0) echo "αναβολή" snooze ;; 252) yad --timeout="3" --timeout-indicator="top" --center --width="240" --height="50" \ --undecorated --text-align="center" --buttons-layout="edge" \ --text='\n<span foreground="red" font="32">Η ενέργεια ακυρώθηκε!</span>' --button="Ok" echo "escape pressed" ;; esac } function snooze() { snz=$(yad --center --width="120" --height="260" --list --radiolist --no-click \ --button="Αναβολή" --button="Άκυρο" \ --column "Επιλογή" --column "Λεπτά" TRUE "5" FALSE "15" FALSE "30" FALSE "45" FALSE \ "60" FALSE "75" FALSE "90" FALSE "120") answer=$(echo $snz | awk 'BEGIN {FS="|" } { print $2 }') case $answer in 5) t1=$((5 * 60)) sleep $t1 doShutdown ;; 15) t2=$((15 * 60)) sleep $t2 doShutdown ;; 30) t3=$((30 * 60)) sleep $t3 doShutdown ;; 45) t4=$((45 * 60)) sleep $t4 doShutdown ;; 60) t5=$((60 * 60)) sleep $t5 doShutdown ;; 75) t6=$((75 * 60)) sleep $t6 doShutdown ;; 90) t7=$((90 * 60)) sleep $t7 doShutdown ;; 120) ;; 1) yad --timeout="3" --timeout-indicator="top" --center --width="240" --height="50" \ --undecorated --text-align="center" --buttons-layout="edge" \ --text='\n<span foreground="red" font="32">Η Αναβολή ακυρώθηκε!</span>' --button="Ok" echo "snooze canceled" doShutdown ;; 252) yad --timeout="3" --timeout-indicator="top" --center --width="240" --height="50" \ --undecorated --text-align="center" --buttons-layout="edge" \ --text='\n<span foreground="red" font="32">Η Αναβολή ακυρώθηκε!</span>' --button="Ok" echo "escape pressed, canceled" ;; esac } insertTime Χρειάζεται να είναι εγκατεστημένο το yad για την εμφάνιση του διαλόγου επιλογής χρόνου τερματισμού αλλά και του διαλόγου αναβολής. 2
jim_p Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Kodi 18.8 σημερα. Επειδη δεν εχει βγει ακομα καποια ανακοινωση και οι πληροφοριες απο το github τους ειναι ελαχιστες, ανεβαζω screenshot απο το συστημα μου που μολις ενημερωθηκε σε 18.8 Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από jim_p 1
jim_p Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Και η ανακοινωση για την 18.8 https://kodi.tv/article/kodi-leia-188-release
KilliK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 20/7/2020 στις 7:11 ΠΜ, jim_p είπε Αν επιλεξεις τερματισμο στην απο κατω επιλογη κανει κανονικα τερματισμο. Μπορω να στο επιβεβαιωσω οτι δουλευει κανονικοτατα σε le x64 και armhf (rpi0). οκ, χρησιμοποιησα τελικα την native λειτουργια, δουλευει μια χαρα. θενξ!
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Τι στο καλό έπαθε πάλι το ATLAS; Μια χαρά δούλευε και από χτες δεν παίζει τίποτα. Εντάξει, το ξέρω ότι δεν αναπτύσσεται αλλά με βόλευε πάρα πολύ καθώς ήταν πολύ γρήγορο.
enterhere Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 8/9/2020 στις 2:01 ΠΜ, micos000 είπε Τι στο καλό έπαθε πάλι το ATLAS; Μια χαρά δούλευε και από χτες δεν παίζει τίποτα. Εντάξει, το ξέρω ότι δεν αναπτύσσεται αλλά με βόλευε πάρα πολύ καθώς ήταν πολύ γρήγορο. Δοκίμασε το aliveGR Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από enterhere
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Όσο γι' αυτό... δεν έχει ταινίες και σειρές από τα Ελληνικά στριμάδικα με υπότιτλους. Με βόλευε το ATLAS γιατί ξεκινούσε πολύ γρήγορα και δεν καθυστερούσε με το να ψάχνει sources, ούτε χρειαζόταν να ψάχνει για torrents. Το έχω σε 32άρα και είναι μια χαρά για τόσο η sd ανάλυση.
technotrance Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Exω ενα προβλημα με το add on του Νετφλix στο kodi. Οταν βαζω το Password μου στο νετφλιχ στο κοδι δεν μου το αναγνωριζει.. Γιατι συμβαινει αυτο>? Ενω οταν κανω login απο https://www.netflix.com/gr-en/ μπαινω κανονικα στο netflix.. Μπορει καπιος να μου πει γιατι δεν αναγνωριζεται ο κωδικος μου μεσο του Κοδι? Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από technotrance
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, technotrance είπε Exω ενα προβλημα με το add on του Νετφλix στο kodi. Οταν βαζω το Password μου στο νετφλιχ στο κοδι δεν μου το αναγνωριζει.. Γιατι συμβαινει αυτο>? Ενω οταν κανω login απο https://www.netflix.com/gr-en/ μπαινω κανονικα στο netflix.. Μπορει καπιος να μου πει γιατι δεν αναγνωριζεται ο κωδικος μου μεσο του Κοδι? Η σύνδεση με email δε λειτουργεί πλέον. Θα πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία του authentication key. Θα αναπτύξεις τις οδηγίες για windows και θα κατεβάσεις το zip που έχει. Μετά θα αποσυμπιέσεις το zip σε έναν φάκελο (καλύτερα σε δικό του φάκελο χύμα στον c (π.χ. C:\nf) για να μπορέσεις μετά να βρεις το key), Tρέξε το exe μέσα από τον φάκελο και θα σου ζητήσει να δώσεις χειροκίνητα το path του chrome (αν δεν το κάνει οκ, προχωράς στο βήμα 8). Θα βρεις ένα νέο αρχείο στον φάκελο με το όνομα settings.json και θα πρέπει να το επεξεργαστείς κάπως. Κάνε δεξί κλικ->άνοιγμα με και επέλεξε το Σημειωματάριο (στα 10άρια πάτα Περισσότερες επιλογές πρώτα). Πήγαινε τώρα στην τελευταία γραμμή και διέγραψε ότι έχει ανάμεσα από το πρώτο * μέχρι το τελευταίο * μαζί με τα δύο αστεράκια. Βάλε ανάμεσα στα εισαγωγικά το C:\\Program Files\\Google\\Chrome\\Application\\chrome.exe όπως στην εικόνα... Σώσε και τρέξε ξανά το πρόγραμμα. Τώρα θα ανοίξει το περιβάλλον του κανονικά και πάτα Start. Θα περιμένεις να ανοίξει ο chrome (θα πρέπει να είναι από πριν εγκατεστημένος) και θα εμφανίσει ένα μήνυμα. Θα περιμένεις να εμφανιστεί το login του netflix. Αν κλείσει ο chrome (εμένα μου το έκανε μια φορά) θα πατήσεις πάλι start. Μόλις εμφανιστεί η login screen δώσε τα στοιχεία σύνδεσης και συνδέσου. Άστο για λίγο θα θα πρέπει να κλείσει ο chrome και θα εμφανιστεί ένα νέο αρχείο στον φάκελο με κατάληξη .key. Μόλις τελειώσει θα εμφανίσει ένα μήνυμα με ένα pin, σημείωσε το κάπου. Αν τρέχεις το kodi σε tvbox θα πρέπει να μεταφέρεις με κάποιον τρόπο το αρχείο αυτό στο μποξάκι (με usb ή με στείλτο με email). Πήγαινε τώρα στο kodi, τρέξε το netflix και πάτα στην επιλογή για authentication key. Πήγαινε στον φάκελο που το αποσυμπίεσες και επέλεξε το αρχείο .key. Θα σου ζητήσει το pin και μετά πάλι το password για το netflix. Μόλις το δώσεις θα συνδεθεί κανονικά. Την έκανα την διαδικασία πριν λίγο και συνδέθηκε κανονικά. Το αρχείο .key θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για 5 μέρες. Αν δεν το ενεργοποιήσεις θα πρέπει να το ξαναδημιουργήσεις με την παραπάνω διαδικασία. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από micos000
Doubt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Ξέρει κανείς τι γίνεται με το συγκεκριμένο θέμα;; Spoiler Τα DNS π.χ. Open, Google δεν βοηθάνε πλέον. Μόνο VPN?
jim_p Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και εγω μπαινω κανονικα με dns της google (otenet isp). Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από jim_p
Doubt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δηλαδή σε αυτό Spoiler yts.mx Μπαίνετε κανονικά; Εγώ με Voda δεν... Κατέβασα και το εργαλείο από εδώ, πάλι δεν.. https://1.1.1.1/beta/
jim_p Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι κανονικα μπαινω εδω περα. Βαλε εναν αλλο dns στο συστημα σου, με τον προβλεπομενο τροπο παντα και οχι με εφαρμογες κλπ, και πηγαινε στο dnsleaktest.com να δεις τι σου λεει. Κανε το standard test, αρκει. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από jim_p
Προτεινόμενες αναρτήσεις