broxopios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Σαν το real derbid είναι ένα πράμα το premiumize? Αν κάποιος κάνει τώρα sign up, θα το δικαιούται, ή είναι μόνο για τους ήδη υπάρχοντες χρήστες; Εμένα λήγει το real derbid σε 12 μέρες. Θα το δοκιμάσω τότε. Εκτός αν βάλει και αυτό καμία προσοφορά.
jim_p Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Ναι, σαν το rd ειναι. Να πω οτι εγω καταλαβα λαθος και οτι η υπηρεσια δινει απο 5 κωδικους σε καθε premium λογαριασμο για να τους δωσει αυτος σε οποιον free θελει. Μερικοι τους δινουν στο reddit, αλλα φευγουν αμεσως https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/fj46h6/premiumizeme_giving_out_30_day_vouchers_to/ https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/fj41x9/free_30day_premiumize_vouchers/ 1
the marauder Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 54 λεπτά πριν, It2000 είπε Καλησπέρα σας. επειδή θελω να δω καπoiες ταινιες στο kodi με ελληνικους υποτιτλους./ μπορειτε να μου πειτε ,, πια είναι τα καλυτερα greek subs add ons για ελληνικους υποτιτλους? https://codecity.gr/greek-subtitles-sources-for-kodi/
broxopios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, It2000 είπε το real Debrid αξιζει για καλυτερη ποιοτητα εικονα στις ταινιες; Ένα χρόνο που το έχω είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Καλή ποιότητα και χωρίς κολλήματα.
hotcarver1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά ,έσβησα κατά λαθος τα logins του gkobu για opensubtitles.Τα γνωρίζει κάποιος? Επίσης άλλαξα dns σε αμαζον στικ,αλλά εξακολουθώ και δεν μπορώ να κατεβάσω από subtitles.gr Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από hotcarver1
micos000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 55 λεπτά πριν, hotcarver1 είπε Ρε παιδιά ,έσβησα κατά λαθος τα logins του gkobu για opensubtitles.Τα γνωρίζει κάποιος? Κάνε δικό σου register. Δωρεάν είναι. 55 λεπτά πριν, hotcarver1 είπε Επίσης άλλαξα dns σε αμαζον στικ,αλλά εξακολουθώ και δεν μπορώ να κατεβάσω από subtitles.gr Γιατί, δουλεύει γενικώς το subtitles.gr; Εμένα πάντως δε μου δουλεύει. 1
broxopios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 15 ώρες πριν, It2000 είπε τι είδους ποιοητα είναι ακριβως το real Debrid ; εχει την ποιοτητα του νετflix: σε εικονα; Έχει και 4k, αλλά επειδή εμένα η tv μου υποστηρίζει μέχρι 1080p, μέχρι εκεί το πάω.
CheOnWeb Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 12 hours ago, micos000 said: Γιατί, δουλεύει γενικώς το subtitles.gr; Εμένα πάντως δε μου δουλεύει. Εννοείς να μπεις απλώς από browser? Με DNS 1.1.1.1 εγώ μπαίνω κανονικά από Safari.
Doubt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Σε pc με kodi 18,6 windows 10 64bit το subtitles.gr λειτουργεί κανονικότατα, χθες μάλιστα είχε και ενημέρωση. 18 λεπτά πριν, It2000 είπε το subtitles.gr χρειαζεται vpn? Το πρόσθετο όχι. 19 λεπτά πριν, It2000 είπε SubtitlesGR GreekSubs OpenSubtitles ποιο εχει την μεγαλυτερη ποικιλια σε ελληνικους υποτιτλους για ταινιες; Εγκαθιστάς και τα 3 κι έχεις ως προεπιλογή το πρώτο. Επίσης υπάρχουν και στο podnapisi https://kodi.wiki/view/Add-on:Podnapisi.net Βάλε κι αυτό για να έχεις επιλογές.
micos000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Εννοείς να μπεις απλώς από browser? Με DNS 1.1.1.1 εγώ μπαίνω κανονικά από Safari. Μιλάει για gkobu, οπότε μάλλον εννοεί μέσω kodi. 1 ώρα πριν, Doubt είπε Σε pc με kodi 18,6 windows 10 64bit το subtitles.gr λειτουργεί κανονικότατα, χθες μάλιστα είχε και ενημέρωση. Τελικά έκανα εγώ πατάτα. Δεν είχα ρυθμίσει την Ελληνική γλώσσα για το κατέβασμα υπότιτλων και δεν έβγαζε αποτελέσματα το subtitles.gr. Το άλλαξα και όταν πήγα να κατεβάσω υπότιτλους μου ζήτησε ένα επιπλέον πρόσθετο, το επέτρεψα και μετά έβγαλε κανονικά υπότιτλους. Στο 1 έβαλα English-Greek για να μου βγάζει υπότιτλους ακόμα και όταν δεν έχει Ελληνικούς και στο 2 Το άφησα ξετσεκαρισμένο γιατί δε θέλω να κατεβάζει αυτόματα τον πρώτο υπότιτλο.
micos000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Το subtitles.gr αλλά βάλε και το opensubtitles.org γιατί έχει υπότιτλους για αρκετές παλιές και περίεργες ταινίες που δύσκολα θα βρεις αλλού.
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Τι εννοείς με το "Ελληνικά addons"; Αν τα δημιούργησαν Έλληνες; Το AliveGR παίζει Ελληνικό περιεχόμενο και το ATLAS είναι Κυπριακό και παίζει επίσης αρκετά Ελληνικά.
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Κοίτα φίλε μου. Αν θέλεις να σου απαντάμε σωστά θα πρέπει να ρωτάς και σωστά και να απαντάς σε ότι σε ρωτάμε. Αλλιώς δε θα βγάλουμε άκρη. Σε ρώτησα τι εννοείς με το "Ελληνικά addons"; Τι ακριβώς ψάχνεις;
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Άντε πάλι... Καλό διάβασμα -> https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=greek+kodi+addons
musiccc444 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Έχω λογαριασμό στο trakt πάνω από χρόνο.Πέρασα πρόσφατα ένα ελληνικό build και ενώ έχω κάνει activate το trakt από το ίδιο το πρόσθετο δεν συγχρονίζει αυτά που έχω δεί ούτε μαρκάρει αυτά που βλέπω Στον λογαριασμό που έχω στο trakt μαρκάρονται τα πάντα κανονικά Τσέκαρα τις ρυθμίσεις και είναι εντάξει,έκανα activate το trakt και στο πρόσθετο που χρησιμοποιώ συνήθως αλλά τίποτα😫
Προτεινόμενες αναρτήσεις