Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Doubt είπε

Γιατί είναι απαραίτητο το VPN για torrents?

Άρχισε το κυνήγι;

αν δεν εχεις rd το λες και απαραιτητο,φυλαγε τα ρουχα σου

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, slk200gr είπε

αν δεν εχεις rd το λες και απαραιτητο,φυλαγε τα ρουχα σου

Το "φύλαγε τα ρούχα σου" είναι δωρεάν, τα αξιοπρεπή VPN δεν είναι. Ούτε το RD φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Doubt είπε

Το "φύλαγε τα ρούχα σου" είναι δωρεάν, τα αξιοπρεπή VPN δεν είναι. Ούτε το RD φυσικά.

τα δυομιση ε τον μηνα ειναι δωρεαν μπροστα σε ενα προστιμο αλλα οκ δεν πουλαω συνδρομες  οποτε οποιος δεν θελει απλα δεν βαζει

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, slk200gr είπε

τα δυομιση ε τον μηνα ειναι δωρεαν μπροστα σε ενα προστιμο αλλα οκ δεν πουλαω συνδρομες  οποτε οποιος δεν θελει απλα δεν βαζει

Πριν το πρόστιμο θα υπάρξει κάποια προειδοποίηση.

Γιαυτό ρώτησα αν άρχισε το κυνήγι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Doubt είπε

Πριν το πρόστιμο θα υπάρξει κάποια προειδοποίηση.

Γιαυτό ρώτησα αν άρχισε το κυνήγι.

παντως στην γερμανια δεν υπηρξε προειδοποιηση και τα προστιμα φταναν στα 1000 ε ,επισης εγραφε αναλυτικα ποσες ταινιες ειχες κατβεσασει 

• Confused 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, slk200gr είπε

παντως στην γερμανια δεν υπηρξε προειδοποιηση και τα προστιμα φταναν στα 1000 ε ,επισης εγραφε αναλυτικα ποσες ταινιες ειχες κατβεσασει 

Καλά...

Ας εκμεταλλευτώ όσο μπορώ το ότι δεν είμαι στη Γερμανία (έχει και τα καλά του).

Μέχρι να πέσει το "χιλιάρικο", θα το έχω κάνει απόσβεση.:P

Δημοσ.
6 ώρες πριν, slk200gr είπε

εμενα παλι το seren  με εκαμνε κατι χαζα και εβαλα και τι it ,μιλαμε εχω παθει πλακα ειδικα σε περιεχομενα 4κ

Δοκίμασε το the crew. Έχει 1 click movies, 4k movies και σε συνδυασμό με rd είναι πολύ καλό.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, enterhere είπε

Mε άλλο πρόσθετο δοκίμασες;

Στην εγκατάσταση του seren δοκίμασες τις οδηγίες που γράφει εδώ;

Έκανες μέτρηση της ταχύτητας του internet;

Με seren και λογαριασμό σε rd, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα buffering.

Φιλε δοκιμασα με Seren, gaia και exodus. Ιδιο αποτελεσμα. Ισως να υπαρχει θεμα με RD καθως οτιδηποτε προσπαθω να κανω download δεν παει πανω απο 250KB/s. Η ταχυτητα μου ειναι πολυ καλη. 50αρα κατεβαζω απο steam με 6MB/s, youtube ανετα βαζω μεγαλα 4κ Hdr βιντεο χωρις το παραμικρο Buffering.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε

Φιλε δοκιμασα με Seren, gaia και exodus. Ιδιο αποτελεσμα. Ισως να υπαρχει θεμα με RD καθως οτιδηποτε προσπαθω να κανω download δεν παει πανω απο 250KB/s. Η ταχυτητα μου ειναι πολυ καλη. 50αρα κατεβαζω απο steam με 6MB/s, youtube ανετα βαζω μεγαλα 4κ Hdr βιντεο χωρις το παραμικρο Buffering.

Δοκίμασε να αλλάξεις dns μήπως σε μπλοκάρει ο πάροχος σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/9/2019 στις 11:05 ΜΜ, enterhere είπε

Δοκίμασε να αλλάξεις dns μήπως σε μπλοκάρει ο πάροχος σου.

Στο pc εχω της google εδω και καιρο. Δεν ειδα καποια διαφορα απο το shield που παιρνει απευθειας απο το ρουτερ.

EDIT: Φαινεται πως ειχα ανοιχτο το dns Secutiy στο ρουτερ και εκανε override τα custom που ειχα βαλει εγω. Δοκιμαζω με cloudflare.

EDIT2: Υπαρχει περιπτωση να μπλοκαρει η vodafone ακομα και με αλλο dns?? Παρατηρω οτι ακομα με 2 διαφορετικα dns ακομα και ενα ακυρο αρχειο εκτος RD μαξαρει στα 800ΚΒ/s και μετα ανεβοκατεβαινει.  Πριν λιγο καιρο ημουν ανετα στα 5-6MB/s. Ισως να ειναι και γενικο προβλημα της voda. Και απο support RD μου εδωσαν ενα σωρο test links αλλα πανω 500ΚΒ/s δεν πιανει τιποτα. Με εχει σκασει πραγματικα η ολη ιστορια!

EDIT 3: Από ότι φαίνεται πέφτει throttling 100% από vodafone. Από ότι διαβάζω και στο site τους, λέει ότι διατηρούν δικαίωμα να μειώσουν χωρίς προειδοποίηση αν κάποιος περάσει τα 100gb το μήνα. Υπάρχει τρόπος να γίνει  παράκαμψη η πρέπει να τους πάρω και να μαλώσουμε?

Επεξ/σία από Manoleros95
Δημοσ.
13 ώρες πριν, enterhere είπε

Δοκίμασε το the crew. Έχει 1 click movies, 4k movies και σε συνδυασμό με rd είναι πολύ καλό.

Αυτό ήθελα να βάλω αλλά δεν έκανε σύνδεση οπότε πέρασε το it, θα το ξαναδοκιμάσω όμως σήμερα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/9/2019 στις 11:21 ΜΜ, Manoleros95 είπε

Στο pc εχω της google εδω και καιρο. Δεν ειδα καποια διαφορα απο το shield που παιρνει απευθειας απο το ρουτερ.

EDIT: Φαινεται πως ειχα ανοιχτο το dns Secutiy στο ρουτερ και εκανε override τα custom που ειχα βαλει εγω. Δοκιμαζω με cloudflare.

EDIT2: Υπαρχει περιπτωση να μπλοκαρει η vodafone ακομα και με αλλο dns?? Παρατηρω οτι ακομα με 2 διαφορετικα dns ακομα και ενα ακυρο αρχειο εκτος RD μαξαρει στα 800ΚΒ/s και μετα ανεβοκατεβαινει.  Πριν λιγο καιρο ημουν ανετα στα 5-6MB/s. Ισως να ειναι και γενικο προβλημα της voda. Και απο support RD μου εδωσαν ενα σωρο test links αλλα πανω 500ΚΒ/s δεν πιανει τιποτα. Με εχει σκασει πραγματικα η ολη ιστορια!

EDIT 3: Από ότι φαίνεται πέφτει throttling 100% από vodafone. Από ότι διαβάζω και στο site τους, λέει ότι διατηρούν δικαίωμα να μειώσουν χωρίς προειδοποίηση αν κάποιος περάσει τα 100gb το μήνα. Υπάρχει τρόπος να γίνει  παράκαμψη η πρέπει να τους πάρω και να μαλώσουμε?

100 GB σε σύνδεση στο σπίτι; Καλά είναι σοβαροί; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

100 GB σε σύνδεση στο σπίτι; Καλά είναι σοβαροί; 

Απλά δεν ισχύει. Ας μας δώσει λινκ ο φίλος να το δούμε κι εμείς.

Στις 27/9/2019 στις 11:21 ΜΜ, Manoleros95 είπε

Από ότι διαβάζω και στο site τους, λέει ότι διατηρούν δικαίωμα να μειώσουν χωρίς προειδοποίηση αν κάποιος περάσει τα 100gb το μήνα

Δημοσ.

Μαγκες μου δεν ξερω πραγματικα. Δεν γινεται να κατεβαζω απο steam με 6MB/s και ολα τα torrents να ειναι σχεδον dead ( με vpn on/off ). Δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...