papars Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, drdedus είπε Δηλαδή φταίει οτι έκανες update ? Αν έκανες εγκατάσταση απο την αρχή? Γνωστό πρόβλημα για κατόχους fire tv 1st gen. Δεν στρώνει με καθαρή εγκατάσταση. Δεν βγαίνει ήχος ούτε από το gui. Το είχα ξεχάσει και δούλευα με 17.1. Είχα καιρό να βάλω kodi λόγω Netflix. Θα κάνω πάλι downgrade μόλις βρω χρόνο εκτός και αν βγει patch όπως διαβάζω.
jogatore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μια βοήθεια. Θέλω να μεταφέρω το kodi και το wbmc όπως τα έχω σεταρισμενο από ένα μποξάκι σε ένα αλλο καινούριο μποξάκι . Πως μπορω να το κανω?
jim_p Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Με αυτο λογικα https://kodi.wiki/view/Add-on:Backup
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Στο παρακάτω λινκ περισσότερες οδηγίες. https://koditips.com/backup-kodi-restore-another-device/
xstreamgamer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε αλάνια πιο πρόσθετο είναι αξιόπιστο για την θέαση αγώνων; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από xstreamgamer
Manoleros95 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα μια βοηθεια. Αποφασισα να κανω ενα account στο rd. Ακολουθησα ολες τις διαδικασιες και εκανα install το seren, authorize το rd account κλπ. Το θεμα μου ειναι οτι κανει Buffering ΠΑΝΤΟΥ. Δεν παιζει πραγματικα τιποτα, ανεξαρτητως ποιοτητας. Δοκιμασα σε shield tv και pc, με και χωρις vpn. Τιποτα απολυτως. Η συνδεση μου ειναι 50mbps στην voda.
slk200gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 vpn δεν το χρειασεσε,βασικα παιζει και πολυ καλα μαλιστα,με ποιο προσθετο προσπαθεις?
jogatore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, slk200gr είπε vpn δεν το χρειασεσε,βασικα παιζει και πολυ καλα μαλιστα,με ποιο προσθετο προσπαθεις? Για torrent links απαραιτητο το vpn
slk200gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, jogatore είπε Για torrent links απαραιτητο το vpn αν εχεις rd τι να το κανεις?
jogatore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, slk200gr είπε αν εχεις rd τι να το κανεις? Αναφερθηκα στο RD?
slk200gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, jogatore είπε Αναφερθηκα στο RD? δεν μου λες,χαπια παιρνεις πρωι πρωι,ο ανθρωπος λεει οτι εβαλε rd και δοκιμασε με vpn kai eipa den xreiazetai afoy exei rd
jogatore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, slk200gr είπε δεν μου λες,χαπια παιρνεις πρωι πρωι,ο ανθρωπος λεει οτι εβαλε rd και δοκιμασε με vpn kai eipa den xreiazetai afoy exei rd Η ευγενεια σου τσακιζει κοκαλα.
slk200gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, jogatore είπε Αναφερθηκα στο RD? απαντηση στην ειρωνεια αυτη
enterhere Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, Manoleros95 είπε Καλησπερα μια βοηθεια. Αποφασισα να κανω ενα account στο rd. Ακολουθησα ολες τις διαδικασιες και εκανα install το seren, authorize το rd account κλπ. Το θεμα μου ειναι οτι κανει Buffering ΠΑΝΤΟΥ. Δεν παιζει πραγματικα τιποτα, ανεξαρτητως ποιοτητας. Δοκιμασα σε shield tv και pc, με και χωρις vpn. Τιποτα απολυτως. Η συνδεση μου ειναι 50mbps στην voda. Mε άλλο πρόσθετο δοκίμασες; Στην εγκατάσταση του seren δοκίμασες τις οδηγίες που γράφει εδώ; Έκανες μέτρηση της ταχύτητας του internet; Με seren και λογαριασμό σε rd, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα buffering.
slk200gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, enterhere είπε Mε άλλο πρόσθετο δοκίμασες; Στην εγκατάσταση του seren δοκίμασες τις οδηγίες που γράφει εδώ; Έκανες μέτρηση της ταχύτητας του internet; Με seren και λογαριασμό σε rd, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα buffering. εμενα παλι το seren με εκαμνε κατι χαζα και εβαλα και τι it ,μιλαμε εχω παθει πλακα ειδικα σε περιεχομενα 4κ
Προτεινόμενες αναρτήσεις