Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, drdedus είπε

Δηλαδή φταίει οτι έκανες update ?

Αν έκανες εγκατάσταση απο την αρχή?

Γνωστό πρόβλημα για κατόχους fire tv 1st gen. Δεν στρώνει με καθαρή εγκατάσταση. Δεν βγαίνει ήχος ούτε από το gui. Το είχα ξεχάσει και δούλευα με 17.1. Είχα καιρό να βάλω kodi λόγω Netflix. Θα κάνω πάλι downgrade μόλις βρω χρόνο εκτός και αν βγει patch όπως διαβάζω. 

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια βοήθεια. Θέλω να μεταφέρω το kodi και το wbmc όπως τα έχω σεταρισμενο από ένα μποξάκι  σε ένα αλλο καινούριο  μποξάκι . Πως μπορω να το κανω?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα μια βοηθεια. Αποφασισα να κανω ενα account στο rd. Ακολουθησα ολες τις διαδικασιες και εκανα install το seren, authorize το rd account κλπ. Το θεμα μου ειναι οτι κανει Buffering ΠΑΝΤΟΥ. Δεν παιζει πραγματικα τιποτα, ανεξαρτητως ποιοτητας. Δοκιμασα σε shield tv και pc, με και χωρις vpn. Τιποτα απολυτως. Η συνδεση μου ειναι 50mbps στην voda.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, slk200gr είπε

vpn δεν το χρειασεσε,βασικα παιζει και πολυ καλα μαλιστα,με ποιο προσθετο προσπαθεις?

Για torrent links  απαραιτητο το vpn

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jogatore είπε

Αναφερθηκα στο RD?

δεν μου λες,χαπια παιρνεις πρωι πρωι,ο ανθρωπος  λεει οτι εβαλε rd και δοκιμασε με vpn  kai eipa den xreiazetai afoy exei rd

Δημοσ.
1 ώρα πριν, slk200gr είπε

δεν μου λες,χαπια παιρνεις πρωι πρωι,ο ανθρωπος  λεει οτι εβαλε rd και δοκιμασε με vpn  kai eipa den xreiazetai afoy exei rd

Η ευγενεια σου τσακιζει κοκαλα.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Manoleros95 είπε

Καλησπερα μια βοηθεια. Αποφασισα να κανω ενα account στο rd. Ακολουθησα ολες τις διαδικασιες και εκανα install το seren, authorize το rd account κλπ. Το θεμα μου ειναι οτι κανει Buffering ΠΑΝΤΟΥ. Δεν παιζει πραγματικα τιποτα, ανεξαρτητως ποιοτητας. Δοκιμασα σε shield tv και pc, με και χωρις vpn. Τιποτα απολυτως. Η συνδεση μου ειναι 50mbps στην voda.

Mε άλλο πρόσθετο δοκίμασες;

Στην εγκατάσταση του seren δοκίμασες τις οδηγίες που γράφει εδώ;

Έκανες μέτρηση της ταχύτητας του internet;

Με seren και λογαριασμό σε rd, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα buffering.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, enterhere είπε

Mε άλλο πρόσθετο δοκίμασες;

Στην εγκατάσταση του seren δοκίμασες τις οδηγίες που γράφει εδώ;

Έκανες μέτρηση της ταχύτητας του internet;

Με seren και λογαριασμό σε rd, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα buffering.

εμενα παλι το seren  με εκαμνε κατι χαζα και εβαλα και τι it ,μιλαμε εχω παθει πλακα ειδικα σε περιεχομενα 4κ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...