Occultist Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Το ότι ζέχνει malware από παντού, με σχεδόν μηδενικό έλεγχο του τι ακριβώς κατεβαίνει και εγκαθίσταται από τον κάθε "addon provider", απασχολεί κανέναν ή μπα; Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από Occultist
Doubt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 43 λεπτά πριν, Occultist είπε Το ότι ζέχνει malware από παντού, με σχεδόν μηδενικό έλεγχο του τι ακριβώς κατεβαίνει και εγκαθίσταται από τον κάθε "addon provider", απασχολεί κανέναν ή μπα; Εννοείται και μου έχει συμβεί κιόλας, αλλά τα υπέρ είναι τόσα πολλά. Το καλύτερο είναι λίγα πρόσθετα, ώστε να τα κρατάς ενημερωμένα εύκολα και να παρακολουθείς τις εξελίξεις εξίσου εύκολα.
jim_p Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αν καποιος φοβαται για malware, τοτε δεν βαζει builds, δεν βαζει απο χωματερες τυπου kodil κλπ που μαζευουν οτι αρχαιολογια υπαρχει (πχ sportsdevil, covenant κλπ) και το πλασαρουν για δικο τους, δεν ακολουθει howto απο καραφλους τυπους στο youtube και απο δηθεν ψαγμενες kodi-addons-exclusive σελιδες και τελος φροντιζει να ενημερωνεται συχνα. Long story short, αν κανει τα οσα προτεινονται στο reddit του addons4kodi δεν εχει να ανησυχει για τιποτα. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από jim_p 1
noobogadgetakias Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Παιδια καλημερα.εχω μια τηκεοραση samsung smart tv 4k μπλα μπλα.ξερετε.μπορω σε αυτην τηκεοραση να περασω το kodi;σαν εφαρμογη και να δουλευει απο κει;και αν οχι πως μπορω να το κανω να δουκευει kodi χωρις android tv box;με κανα στικακι;και πως το στηνω στο στικακι το kodi ωστε οταν το συνδεω να παιζει απο κει.ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση πως γινονται παντα.
Doubt Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε εχω μια τηκεοραση samsung smart tv 4k μπλα μπλα.ξερετε.μπορω σε αυτην τηκεοραση να περασω το kodi;σαν εφαρμογη και να δουλευει απο κει; Όχι
slk200gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 28 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε Παιδια καλημερα.εχω μια τηκεοραση samsung smart tv 4k μπλα μπλα.ξερετε.μπορω σε αυτην τηκεοραση να περασω το kodi;σαν εφαρμογη και να δουλευει απο κει;και αν οχι πως μπορω να το κανω να δουκευει kodi χωρις android tv box;με κανα στικακι;και πως το στηνω στο στικακι το kodi ωστε οταν το συνδεω να παιζει απο κει.ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση πως γινονται παντα. Χωρίς TV box δεν μπορείς να κάνεις τίποτα
micos000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 34 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε Παιδια καλημερα.εχω μια τηκεοραση samsung smart tv 4k μπλα μπλα.ξερετε.μπορω σε αυτην τηκεοραση να περασω το kodi;σαν εφαρμογη και να δουλευει απο κει; Αυτό δεν γίνεται. Μόνο αν η τηλεόραση ήταν android tv ή με linux. 34 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε και αν οχι πως μπορω να το κανω να δουκευει kodi χωρις android tv box;με κανα στικακι;και πως το στηνω στο στικακι το kodi ωστε οταν το συνδεω να παιζει απο κει.ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση πως γινονται παντα. Βασικά, σε απλό στικάκι δε γίνεται γιατί η samsung αφενός δεν τρέχει κάποιο λειτουργικό το οποίο να υποστηρίζεται από το kodi και αφετέρου, το λειτουργικό της είναι κλειστό. Αν ήταν ανοιχτό ίσως να βρισκόταν κάποιος να κάνει port το kodi ή άλλες εφαρμογές σε αυτήν. Η μόνη λύση εκτός από tvbox είναι να πάρεις ένα amazon fire tv stick (το απλό ή το 4k) και να περάσεις σε αυτό το kodi. Δεν είναι βέβαια usb stick αλλά μπαίνει πίσω στην hdmi και δε φαίνεται (αν αυτό είναι που σε απασχολεί).
drdedus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 elementum, quasar, gaia η κάποιο άλλο λέτε? ποιό δουλεύει καλύτερα?
Doubt Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, drdedus είπε elementum, quasar, gaia η κάποιο άλλο λέτε? ποιό δουλεύει καλύτερα? Εγώ έχω elementum & 🍿 και είμαι μια χαρά.
jim_p Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Kodi 18.4 χτες, χωρις ανακοινωσεις ακομα https://github.com/xbmc/xbmc/releases/tag/18.4-Leia 1
Doubt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, jim_p είπε Kodi 18.4 χτες, χωρις ανακοινωσεις ακομα https://github.com/xbmc/xbmc/releases/tag/18.4-Leia https://kodi.tv/download
papars Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Γμτ την πάτησα. Έκανα update από v17 στην τελευταία και έχασα τον ήχο. Σε fire TV 1st gen... Η λύση είναι να απενεργοποιηθεί το Dolby digital plus από το μενού του fire tv (όχι του kodi).
jim_p Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/9/2019 στις 11:48 ΠΜ, Doubt είπε https://kodi.tv/download Βασικα αυτη ειναι η ανακοινωση https://kodi.tv/article/kodi-leia-184-release Ενα λινκ για κατεβασμα δεν λεει κατι Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από jim_p
drdedus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 1/9/2019 στις 10:23 ΜΜ, papars είπε Γμτ την πάτησα. Έκανα update από v17 στην τελευταία και έχασα τον ήχο. Σε fire TV 1st gen... Η λύση είναι να απενεργοποιηθεί το Dolby digital plus από το μενού του fire tv (όχι του kodi). Δηλαδή φταίει οτι έκανες update ? Αν έκανες εγκατάσταση απο την αρχή? Στις 17/8/2019 στις 10:23 ΜΜ, Doubt είπε Εγώ έχω elementum & 🍿 και είμαι μια χαρά. Ευχαριστώ, αυτο δουλεύω αν χρειαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις