Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jim_p είπε

Σιγουρεψου οτι εχεις εγκατεστημενα τα archive support και rar archive support. Πας ρυθμισεις > προσθετα > εγκατασταση απο αποθετηριο > libreelec addons > virtual filesystems > και βαζεις τα 2 που λεω.

Θεωρω πως το προσθετο βρισκει και κατεβαζει το σωστο αρχειο απο το site, αλλα δεν μπορει να το αποσυμπιεσει επειδη του λειπει το "support". Και αυτο το ξεχωριστο προσθετο για να υποστηριζει zip, rar, 7z κλπ ειναι νεο φρουτο της 18.

ευχαριστω πολυ

δουλευει οντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να συμπληρωσω πως το ιδιο πραγμα θελει σε windows, osx και android (σε ολες τις πλατφορμες δηλαδη εκτος του λινουξ), μονο που εκει το συγκεκριμενο προσθετο βρισκεται στο κανονικο repo του kodi, δηλαδη στο ρυθμισεις > προσθετα > εγκατασταση απο αποθετηριο > kodi addons repository > virtual filesystems.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Στο venom & το Seren, μπορώ να επιλέγω εγώ ποια πηγή θα μου ανοίγει; Ψάχνει στην αρχή και ανοίγει το πρώτο διαθεσιμο. Υπάρχει καποια ρύθμιση για manual επιλογή; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, broxopios είπε

Στο venom & το Seren, μπορώ να επιλέγω εγώ ποια πηγή θα μου ανοίγει; Ψάχνει στην αρχή και ανοίγει το πρώτο διαθεσιμο. Υπάρχει καποια ρύθμιση για manual επιλογή; 

Στο Venom, πας στις ρυθμίσεις του, στην καρτέλα Source filters αλλάζεις το Default action από Autoplay σε Dialog 

Στο Seren, πας στις ρυθμίσεις του, στην καρτέλα General αλλάζεις τα Movie play style και Episode play style από Autoplay σε Source Select. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Και κάτι ακόμη. Το seren δεν κρατάει ιστορικό αναζητήσεων; Δηλαδή βλέπω μια σειρά και την άλλη μέρα πρέπει πάλι να την γράψω στο search. Βέβαια μπορώ να πάω και στο next up αλλά κάποιες φορές δεν πιάνει το σωστό επεισόδιο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

To Opensubtitles by Opensubtitles μας τελείωσε; Δεν υπάρχει πλέον στο twilight repo. 

Υπάρχει στο tvaddons.co

• Thanks 1
Δημοσ.

Σήμερα μετά από ένα δεκαήμερο είπα να δω μία ταινία και βλέπω ότι όλα πια είναι νεκρά,overeasy,seren,loki,covenant, είναι κάποιο που να δουλεύει ή έχω κάποιο άλλο πρόβλημα?

Δημοσ.

Το covenant εχει πεθανει εδω και 1,5+ χρονο, οποτε δεν θα ρωτησω σε ποια χωματερη το βρηκες, θα πω απλα βγαλτο. Το overeasy, με μια προχειρη αναζητηση που εκανα, εινια και αυτο πεθαμενο. Το seren απαιτει λογαριασμο premiumize ή real debrid για να δουλεψει, οποτε αν δεν εχεις, τζαμπα το εχεις εγκατεστημενο. Το loki πρωτη φορα το ακουω.

Αν θες κατι γνωστο και που να δουλευει, exodus redux με τις οδηγιες που λεει εδω
https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/bwjre6/recommended_addons_june_2019/epy2dcg/

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jim_p είπε

Το covenant εχει πεθανει εδω και 1,5+ χρονο, οποτε δεν θα ρωτησω σε ποια χωματερη το βρηκες, θα πω απλα βγαλτο. Το overeasy, με μια προχειρη αναζητηση που εκανα, εινια και αυτο πεθαμενο. Το seren απαιτει λογαριασμο premiumize ή real debrid για να δουλεψει, οποτε αν δεν εχεις, τζαμπα το εχεις εγκατεστημενο. Το loki πρωτη φορα το ακουω.

Αν θες κατι γνωστο και που να δουλευει, exodus redux με τις οδηγιες που λεει εδω
https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/bwjre6/recommended_addons_june_2019/epy2dcg/

χα ειχα μερικα μεσα απο παλια ,δουλευα μονο το overeaysy, realdebrid εχω αλλα το seren παλι δεν δουλευει ,τελικα βρηκα ακομα ενα στην χωματερη μου που δουλευει το Yoda ,θα βαλω και το δικο σου,ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτες έβαλα το Real Debrid. Το σέταρα σε δύο κουτιά.

Στο πρώτο εφάρμοσα τη μέθοδο που βρήκα στην αναζήτηση, στις πρώτες επιλογές που μου εμφάνισε ο γκούγκλ. Δηλαδή από διαχείρηση εξαρτήσεων και διαμόρφωση universal resolvers για authorize rd account. Η μέθοδος αυτή κάνει ρύθμιση urlresolver και resolverurl. Την δοκίμασα, λοιπόν, φτιάχνει το πρώτο και χτυπάει error στο δεύτερο. Δεν έχει σημασία ποιό θα πειράξω πρώτα, κατά το δεύτερο λαμβάνω error και "ελέγξατε το αρχείο καταγραφής". Το οποίο λέει ότι δεν μπορεί να ζευγαρώσει με το site rd/device. 

Στο δεύτερο κουτί αγνόησα τον γκόγκλη, πηγαίνοντας απευθείας στα tools του βίντεο πρόσθετου και ρυθμίζοντας από κει κατευθείαν τα resolveurl settings (πχ στο exodus redux). Όλα καλά και το rd κάνει τη δουλειά για την οποία πληρώθηκε.

Δύο ερωτήματα έχω:

1. Τι φταίει στο πρώτο box και χτυπάει λάθος;

2. Μετά την ένταξη του rd οι χρόνοι ψαξίματος και φορτώματος έγιναν εξαιρετικά αργοί. Και, όταν τελικά φτάνει στην τελική επιλογή κάποιου παρόχου για play, σε αυτό το τελευταίο κλικ, δείχνει απασχολημένο για πάαρα πολλά λεπτά (μέτρησα 11). Ακόμα και κει που έχει μόνο έναν πάροχο ( rd) σέρνεται θλιβερά.

Υγ. Οι σύνδεσμοι του real debrid για torrents δεν μου δουλεύουν. Χρειάζεται να κάνω κάτι ακόμα;

Με τούτα και με κείνα η αλήθεια είναι ότι το kodi αρχίζει να γίνεται κουραστικό. 

Δεν είναι μονάχα η έλλειψη χρόνου λόγω δουλειών και υποχρεώσεων. Το σπουδαιότερο είναι πως, όταν θα βρεθεί ο χρόνος, λείπει η διάθεση για να στρωθώ κάτω και να κάνω όλα τα κέφια σε αυτόν τον δύστροπο και απαιτητικό φίλο. Ας μας πουν οι χρήστες του stremio: είναι σκαστήρι κι αυτό όπως το kodi?

Επεξ/σία από kostas1966
Δημοσ.

Πετα το urlresolver αν δεν το χρειαζεται καποιο απο τα προσθετα που εχεις. Αν καποιο το χρειαζεται, δες απο ποτε εχει να ανανεωθει και, αν μιλαμε για 6+ μηνες, πετα και αυτο. Μετα βαλε τα στοιχεια σου μονο στο resolvurl. 
Για τα υπολοιπα δεν γνωριζω.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostas1966 είπε

Στο πρώτο εφάρμοσα τη μέθοδο που βρήκα στην αναζήτηση, στις πρώτες επιλογές που μου εμφάνισε ο γκούγκλ. Δηλαδή από διαχείρηση εξαρτήσεων και διαμόρφωση universal resolvers για authorize rd account. Η μέθοδος αυτή κάνει ρύθμιση urlresolver και resolverurl. Την δοκίμασα, λοιπόν, φτιάχνει το πρώτο και χτυπάει error στο δεύτερο. Δεν έχει σημασία ποιό θα πειράξω πρώτα, κατά το δεύτερο λαμβάνω error και "ελέγξατε το αρχείο καταγραφής". Το οποίο λέει ότι δεν μπορεί να ζευγαρώσει με το site rd/device. 

Στο δεύτερο κουτί αγνόησα τον γκόγκλη, πηγαίνοντας απευθείας στα tools του βίντεο πρόσθετου και ρυθμίζοντας από κει κατευθείαν τα resolveurl settings (πχ στο exodus redux). Όλα καλά και το rd κάνει τη δουλειά για την οποία πληρώθηκε.

Από όσο θυμάμαι, το μόνο που χρειάζεται είναι να ενεργοποιήσεις το RD από τις ρυθμίσεις του πρόσθετου στο μενού sources και τίποτα άλλο.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...