Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, turbat0s είπε

To swiftstreamz δουλεύει κανονικά?

Σε μένα δείχνει ελάχιστα σε σχέση με πριν κάτι μήνες...

Αυτό παρατήρησα κι εγώ.

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος τροπος να γινει λιγοτερο ευαισθητο το ποντικι ?

Με το παραμικρο κουνημα ενω παιζει το εργο εμφανιζεται η μπαρα 

Δημοσ.

Settings > system > input > enable mouse and touch screen support και το απενεργοποιεις. Ετσι το εχω απο τοτε που το kodi λεγοταν xbmc για τον ιδιο λογο με σενα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jim_p είπε

Settings > system > input > enable mouse and touch screen support και το απενεργοποιεις. Ετσι το εχω απο τοτε που το kodi λεγοταν xbmc για τον ιδιο λογο με σενα.

Με αυτο δεν εχω καθολου ποντικι ομως

Δημοσ.

Βασικά το kodi δεν το χρειάζεται το ποντίκι. Λειτουργεί μια χαρά με τηλεκοντρόλ ή τα βελάκια.

Αν το έχεις σε tvbox το χειρίζεσαι και χωρίς ποντίκι και αν το έχεις σε λάπτοπ μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο. Είναι πολύ βολικό γιατί απενεργοποιεί τον κέρσορα όταν δεν τον χρειάζεσαι και μπορείς να χειρίζεσαι το kodi από μακριά. Αν θέλεις ποντίκι πατάς το κουμπί του mouse και μετακινείς τον κέρσορα κουνόντας το κοντρόλ στον αέρα.

Δημοσ.

adi, που το εχεις το kodi ακριβως και πως? Αν εισαι σε λαπτοπ ή desktop και το εχεις συνδεδεμενο με τηλεοραση και το εχεις κανει extended desktop, ειναι αυτο που λεει ο Micos000 στο τελος νομιζω. Πατα μια φορα το ποντικι στην εικονα της τηλεορασης και μετα φερτο να κανει hover απο την μερια της οθονης του PC. Ετσι η μπαρα θα εμφανιζεται μονο οταν σταματας ή δινεις εντολη απο το πληκτρολογιο.

Ετσι ειμαι εγω απλα το πληκτρολογιο το χρησιμοποιω οταν σηκωνομαι μονο για παυση. Κατα τ'αλλα yatse.

Δημοσ.

Κάναν αξιόπιστο οδηγό για εγκατάσταση Netflix στο Kodi;
Βλέπω πολλούς και με διαφορετικά repo και δεν ξέρω σε ποιον να εμπιστευτώ το password μου.

Δημοσ.
Στις 5/6/2019 στις 1:49 ΜΜ, speedy23 είπε

adi, που το εχεις το kodi ακριβως και πως? Αν εισαι σε λαπτοπ ή desktop και το εχεις συνδεδεμενο με τηλεοραση και το εχεις κανει extended desktop, ειναι αυτο που λεει ο Micos000 στο τελος νομιζω. Πατα μια φορα το ποντικι στην εικονα της τηλεορασης και μετα φερτο να κανει hover απο την μερια της οθονης του PC. Ετσι η μπαρα θα εμφανιζεται μονο οταν σταματας ή δινεις εντολη απο το πληκτρολογιο.

Ετσι ειμαι εγω απλα το πληκτρολογιο το χρησιμοποιω οταν σηκωνομαι μονο για παυση. Κατα τ'αλλα yatse.

Όχι είναι σε pc με οθόνη τιβι. 

Οπότε μάλλον δε γίνεται τίποτα άλλο 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adi32 είπε

Όχι είναι σε pc με οθόνη τιβι. 

Οπότε μάλλον δε γίνεται τίποτα άλλο 

Μπορείς να πάρεις αυτό που είπα πριν και να το χειρίζεσαι με τηλεκοντρόλ. Είναι πολύ βολικό., έτσι το έχω στο tvbox.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Doubt είπε

https://www.skroutz.gr/s/11316959/i8.html

Έχω ένα παρόμοιο και για το kodi είναι μια χαρά. Μια ελεύθερη usb χρειάζεσαι μόνο.

Εχω κάτι τέτοιο για το Android box αλλά το ποντίκι με βολεύει πιο πολύ για να επιλέγω υπότιτλους να προχωράω μπρος πίσω στην ταινία κλπ

Δημοσ.
Στις 7/6/2019 στις 9:50 ΜΜ, micos000 είπε

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο κέρδος στο να βάλει καποιος nf σε kodi αντί να βάλει το επίσημο app;

Αν εχει tvbox με android και kodi, προφανως και οχι. 
Αν εχει ομως πλατφορμα για την οποια δεν υπαρχει εφαρμογη για το netflix, πχ rpi με libreelec ή λινουξ με kodi ή windows χωρις store (η εφαρμογη του netflix για windows ειναι uwp app) και kodi, ναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...