Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι δεν ρωτας τους ιδιους τοτε και σπαμαρεις το φορουμ, στο οποιο δεν υπαρχει ουτε ενα μελος του grecotm?

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι γίνεται με το subtitles.gr?

Μετά από αρκετές μέρες, μόλις προχθές είδα κάποια αποτελέσματα στην αναζήτηση υποτίτλων. (Λίγα)

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Doubt είπε

Τι γίνεται με το subtitles.gr?

Μετά από αρκετές μέρες, μόλις προχθές είδα κάποια αποτελέσματα στην αναζήτηση υποτίτλων. (Λίγα)

Μάλλον έληξε η συνδρομή του domain και πρέπει να την ανανεώσουν. Το ίδιο νομίζω συμβαίνει και με το thegreekz.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοει το προσθετο subtitles.gr, του twilight0, που κατεβαζει απο subtitles.gr, xsubs.tv και subz.xyz, οχι την ιδια τη σελιδα subtitles.gr.
@Doubt
Χρησιμοποιεις καποιο build ή το εχεις βαλει κανονικα απο το repo του twilight0?

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω ένα πρόβλημα με ένα μποξάκι που μου φέρανε να ρυθμίσω και να περάσω "...τα απαραίτητα".

Το μποξάκι γράφει πάνω MX Pro και είναι 1-8 (κλασσικά) με έναν Allwinner H3 επεξεργαστή και android 7...κάτι. Δεν μπορώ να βάλω οποιοδήποτε πρόσθετο βίντεο της προκοπής γιατί κράσαρε συνέχεια και μετά ήθελε να καθαρίσω τα δεδομένα του kodi και να αρχίσω από την αρχή. Τελικά περιόρισα το πρόβλημα στο πρόσθετο του youtube. Είτε το έβαζα μέσω των εξαρτήσεων είτε το έβαζα μόνο του σαν πρόσθετο και από οποιοδήποτε αποθετήριο, το kodi κρασάρει αμέσως και δεν ξανανοίγει. Μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί τα μόνα που ήθελα να βάλω ήταν το alivegr, το ert player και το cartoonsgr. Και τα τρία θέλουν yt addon. Αν πάω μετά και σβήσω τον φάκελο plugin.youtube από τον φάκελο του kodi μετά ανοίγει αλλά φυσικά δε δουλεύουν τα πρόσθετα.
Βρήκα μια απάντηση εδώ αλλά δεν κατάφερα τίποτα γιατί το άρθρο είναι του 2016 (πριν την μεγάλη επίθεση στους προγραμματιστές των addon για το kodi) και δεν υπάρχει kaosbox στο kodimaster repository.
Να προσθέσω ότι είχε kodi 16 και το σούταρα και πέρασα το 18.2 από play store γιατί δεν έβρισκα την 17.6 που ήθελα, αλλά ούτε με το 16 έπαιζε έτσι κι αλλιώς.

Εν το μεταξύ, και το youtube app στην κεντρική οθόνη βγάζει μια μαύρη οθόνη και δεν κάνει τίποτα.

Κάθε πρόταση ή βοήθεια δεκτή γιατί με βλέπω ή τα το στέλνω πίσω πακέτο ή να του χώσω κανένα libreelec (αν το δεχτεί) και ότι γίνει.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Αν τα πραγματα ειναι οπως τα λεει ο τυπος στο bestforkodi και εχει οντως προβλημα το api key του, μπορεις να βαλεις ενα δικο σου (εικονα). Απο την 6 και μετα, το προσθετο δινει και ενα web interface για να το κανεις, αλλα αυτη τη στιγμη δεν μου δουλευει για να δειξω περισσοτερα.

screenshot000.png

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι μόλις βάλω το πρόσθετο κρασάρει αμέσως το kodi και δεν μπορώ να ρυθμίσω τίποτα. Μπορώ να κάνω κάτι σε άλλη εγκατάσταση kodi και να πάρω π.χ. τον φάκελο του plugin.video.youtube από την λειτουργική εγκατάσταση και να τον αντιγράψω στην προβληματική;

Δημοσ.

No idea τοτε. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να εχει το tvbox καποιο firewall που αποτρεπει την προσβαση στο youtube ή εστω σε καποια υπηρεσια της google ωστε να επιβεβαιωσει τα κλειδια της εφαρμογης ή του προσθετου, οποτε σκαει. 
Το προσθετο του youtube εχει τη δυνατοτητα του service, δηλαδη να ξεκιναει στο background με το που εκκινει το kodi. Αυτο γινεται απο αυτη τη γραμμη στο addon.xml του

<extension point="xbmc.service" library="resources/lib/startup.py" start="login"/>

Δοκιμασε να τη σβησεις και δες αν σκαει παλι το kodi.

• Thanks 1
Δημοσ.

Για firewall δε νομίζω. Ένα Γ.Τ.Π. είναι του 20άρικου με το κλασσικό gui που έχουν όλα τα μποξάκια της σειράς. Θα δοκιμάσω και αυτό που λες και θα ενημερώσω.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, micos000 είπε

Για firewall δε νομίζω. Ένα Γ.Τ.Π. είναι του 20άρικου με το κλασσικό gui που έχουν όλα τα μποξάκια της σειράς. Θα δοκιμάσω και αυτό που λες και θα ενημερώσω.

καντου ενα ρησετ μπας και

Δημοσ.

Δοκιμασε και αλλους dns επισης, γιατι ισως να εχει δικους του που παρακαμπτουν αυτους του isp που παιρνει απο το ρουτερ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, what_if είπε

καντου ενα ρησετ μπας και

Όχι ένα αλλά τρία του έκανα. :)

3 λεπτά πριν, jim_p είπε

Δοκιμασε και αλλους dns επισης, γιατι ισως να εχει δικους του που παρακαμπτουν αυτους του isp που παιρνει απο το ρουτερ.

Δεν το πιστεύω γιατί στις ρυθμίσεις της σύνδεσης είναι στο αυτόματο αλλά θα το δω κι αυτό.

Το μποξάκι είναι του πεθερού και το πήρε μόνος του από Γερμανία (εκεί μένουν και δε με ρώτησε) και το ήθελε για να βλέπει Ελληνικά κανάλια και αν γίνεται και αθλητικά. Του έβαλα και το swift streamz αλλά σέρνεται στο στριμάρισμα της ert και μου έκανε και εντύπωση ότι και το netflix που έχει (το άσπρο εικονίδιο παρακαλώ) κάνει συνέχεια παύσεις κάθε 2-3 δευτερόλεπτα σε 50άρα vdsl. Το σύνδεσα βέβαια ασύρματα γιατί εκεί που το έβαλα δεν είχα καλώδιο lan αλλά η απόσταση από το ασύρματο ήταν 4 μέτρα με οπτική επαφή οπότε δε νομίζω να είναι θέμα σύνδεσης. Ένα άλλο x96mini που έχω με s905w παίζει μια χαρά netflix (του έβαλα το μαύρο) και swift

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...