Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, jim_p είπε

13 clowns τελος
https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/ax8kbs/13clowns_says_goodbye/

---edit

Και για το civitas το ιδιο
https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/axhmcw/public_service_announcement_remove_civitas_repo/

Και επειδη το πραγμα μυριζει tva απο πισω, οπως ειπε ενας τυπος

Εμενα παιζει κανονικα προς το παρων

Δημοσ.

Οπως εχω ξαναπει... 2^n φορες. Οταν λεμε οτι το ταδε προσθετο σταματησε, δεν εννοουμε οτι σημερα θα σταματησει να παιζει και τερμα. Εννοουμε οτι σταματησε να αναπτυσσεται και οτι καποια μερα δεν θα παιζει. Να το πω αλλιως, ειναι σαν να σταματησω σημερα να πλενομαι. Δεν θα βρωμισω σημερα, αυριο ή μεθαυριο αλλα σε ενα μηνα πχ δεν θα με πλησιαζει ανθρωπος.

Το προβλημα με τα repo τωρα ειναι οτι οι γνωστοι "developers" σπευσανε να καβατζωσουν το username των 13clowns και civitas στο github ωστε να κρατησουν τα repo και να πλασαρουν τη σαπιλα τους. Πλεον τα repo του 13clowns και civitas περιεχουν και εγκαθιστουν το exodus και το indigo σαν εξαρτησεις τους, κλασικη τακτικη της πλεμπας του tvaddons. Και φυσικα δεν εχουν μεσα τους ιχνος απο τα 2 προσθετα που προανεφερα. Γιαυτο και κρινεται αναγκαια η αμεση αφαιρεση τους.

Αν εσυ τωρα δεν θες να τα βγαλεις και να μεινεις με "αρρωστο" kodi, προβλημα σου. 

• Like 1
Δημοσ.

το exodus redux παραμενει καθαρο ετσι?με lamda scrappers. εχω αυτο κ τ seren.δεν τ ξιλωνω ετσι?

απο τη στιγμη απο εγινε hijacted τα repos μπορουν να εγκαταστησουν οτι θελουν δικο τους

Δημοσ.

Εμένα μου το εμφανίζει ως yoda uninstall και πατώντας πληροφορίες/ανανέωση βγάζει "δεν βρέθηκε κλπ"

14 ώρες πριν, jim_p είπε

το indigo

Αυτό είναι "κακό" "μη τζιζ" κλπ;

Το έχω νομίζω...:fear:

Δημοσ.

Το indigo ειναι γνωστο "εργαλειο" του tvaddons που υποτιθεται οτι διευκολυνει διαφορες διαδικασιες. Αν δεν ξερετε τι ειναι το tvaddons, ας πω απλα οτι ειναι ο "Ιουδας" των addon devs και, επειδη ειναι πολλα τα ραμματα για τη γουνα του, σταματαω εδω. Αυτο λοιπον το "εργαλειο" καποτε αφαιρουσε προσθετα με την δικαιολογια οτι ειναι πειρατικα! Βασικα, οτι βγαζει το tvaddons αποκτα ασχημη φημη αργα ή γρηγορα. 

Αυτα για το indigo και το tvaddons. Το κακο με τα παραπανω repos ειναι οτι πλεον δεν εχουν αυτα που ειχανε και οτι βαζουν κακοβουλα προσθετα επειδη πλεον δειαχειριζονται απο αγνωστους, προφανως με σκοπο την διαδοση malware, γιαυτο και ειπα οτι οσοι το εχουν πλεον εχουν το kodi τους αρρωστο. Το κακο εινια οτι η μονη "θεραπεια" εινια η απεγκατασταση των παντων και ξεκινημα απο την αρχη. Περαστικα σας.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις είδα ότι άνοιξε (επιτέλους) νέο θέμα και έχω ερωτήσεις.

Με την ανανέωση Kodi 18, έπαψε να λειτουργεί το Quasar. Οκ, έψαξα, διάβασα, έχουμε θέμα, περιμένουμε λύση. Ωστόσο, έχω από πολύυυυ παλιά το TVaddons περασμένο και πάνω σε αυτό έχω στήσει ουσιαστικά το μηχανάκι. Βαριόμουν να ξεκινήσω από την αρχή το στήσιμο. Έχω περάσει Neptune, αθλητικά addons, Atlas, κάμποσα άλλα που δεν θυμάμαι από μνήμης αυτή τη στιγμή και είχα συνδέσει το Kodi με τα δύο pc του σπιτιού για να βλέπω ταινίες από εκεί.

Με το 18 πάπαλα σχεδόν όλα. Ούτε καν σύνδεση δεν κάνει με τους υπολογιστές, βλέπω από στικάκι ταινίες. Δεν είμαι άσχετος, ξέρω να στήνω, ξέρω να ανανεώνω, δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες μόνο και μόνο επειδή είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή. Η ερώτηση θα είναι απλή:

Αν πάω να στήσω από την αρχή, χωρίς tvaddons στη μέση, υπάρχει τρόπος να κρατήσω μερικά πρόσθετα για να μην ξαναπερνάω τα πάντα από την αρχή; Βαριέμαιιιιι :D

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Quasar?

Neptune?

2016 έχουμε;

Πέραν της πλάκας, εμένα το 18.1 μου κρασάρει στην αρχική οθόνη. Ξαναπέρασα την προηγούμενη έκδοση και όλα ΟΚ. Απ' το να παιδεύεσαι, καλύτερα οπισθοχώρηση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

2016 έχουμε;

Lol.

Όχι, πολλή δουλειά :D :D :D :D

Δώσε τιπ για εναλλακτικα του quasar ρε ανθρωπε! :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...