Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.

Σήμερα είπα να βάλω και στο pc το νέο Kodi μιας και στο λάπτοπ λειτουργεί μια χαρά. Όμως δε δουλεύουν τα addons Yoda & Seren. Στο πρώτο με το που πατάω το addon μου βγάζει "Yoda error, Check the log for more information" και στο Seren μπαίνει μέσα αλλά μόλις πατάω να ψάξει μια ταινία ή σειρά βγάζει το ίδιο μήνυμα. 

Τι γίνεται... Και έκανα ακριβώς την ίδια διαδικασία (είναι ίδια έκδοση των windows).

Edit: Κατά έναν περίεργο τρόπο χωρίς να κάνω κάτι, το Yoda δουλεύει. To Seren όμως μου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Με το που πατάω πάνω σε επεισόδιο ή ταινία, "Seren error, Check the log for more information". 

Επεξ/σία από broxopios
Δημοσ.

Το quasar,αν και δούλευε στην αρχή με kodi leia,μετά freezαρε και δεν ξεπάγωνε με τίποτα,άλλωστε επίσημα δεν το υποστηρίζει

To elementum,σε εμένα τουλάχιστον, δεν δούλεψε ποτέ "σωστά" με kodi leia

Γύρισα σε kodi krypton (παλαιότερη έκδοση libreelec) και quasar και μέχρι στιγμής πάει τρένο το boxάκι

Επίσης με kodi leia (Coreelec) είχα πολλά freeze στο άσχετο,θα περιμένω να βγούν κάποιες βελτιωμένες εκδόσεις από kodi και elementum και θα ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/2/2019 στις 5:48 ΜΜ, broxopios είπε

Το subtitles.gr δεν μου λειτουργεί. Γράφει σε κάθε υπότιτλο που πάω να βάλω "failed to download subtitle". Και στο pc μου το κάνει αυτό. Μόνο το opensubtitles λειτουργεί από το alivegr. Επίσης παλαιότερα είχα βάλει και το οποίο μάλλον έκλεισε; Με το subtitles.gr εσείς δεν έχετε θέμα;

Για το subtitles.gr ξέρεις ότι υπάρχει απαγόρευση πρόσβασης από τους Ελληνικούς παρόχους διαδικτύου; Αν όχι δες και τους τρόπους παράκαμψης μέσω αλλαγής του DNS διακομιστή ή VPN. Αυτήν την στιγμή είναι πεσμένο αλλά γενικά λειτουργεί.

Επεξ/σία από Krusty
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Krusty είπε

Για το subtitles.gr ξέρεις ότι υπάρχει απαγόρευση πρόσβασης από τους Ελληνικούς παρόχους διαδικτύου;

Αν ήταν αυτό το πρόβλημα, δεν θα έβλεπε καθόλου υποτίτλους για κατέβασμα.

Δημοσ.

Και  που βλέπει είναι εντελώς προβληματικό, γεμάτο αστοχίες, μπελαλίδικο, εκνευριστικό. Ακόμα και το podnapisi δουλεύει καλύτερα. Στο μεταξύ έπεσε και το alive ή μου φαίνεται; από χτες δεν βγάζει πια σειρές και ταινίες, ωστόσο τα της τηλεόρασης είναι οκ.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kostas1966 είπε

Στο μεταξύ έπεσε και το alive ή μου φαίνεται; από χτες δεν βγάζει πια σειρές και ταινίες, ωστόσο τα της τηλεόρασης είναι οκ.

γινεται συντηρηση θα δουλεψει παλι απο σημερα

Στις 25/2/2019 στις 1:19 ΜΜ, Krusty είπε

Για το subtitles.gr ξέρεις ότι υπάρχει απαγόρευση πρόσβασης από τους Ελληνικούς παρόχους διαδικτύου; Αν όχι δες και τους τρόπους παράκαμψης μέσω αλλαγής του DNS διακομιστή ή VPN. Αυτήν την στιγμή είναι πεσμένο αλλά γενικά λειτουργεί.

δουλευει αλλα καμια φορα που δεν βρισκει πρεπει να κανεις μερικες φορες ξανα αναζητηση και στα κατεβαζει μετα

Δημοσ.

Καλημέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάζω τις ταινίες που βλέπω από torrentοπρόσθετα? Εννοώ δηλαδή να κατεβαίνει ταυτόχρονα όταν παρακολουθώ και να αποθηκέυεται μαζί με τους υπότιτλους.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ASTOU είπε

Καλημέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάζω τις ταινίες που βλέπω από torrentοπρόσθετα? Εννοώ δηλαδή να κατεβαίνει ταυτόχρονα όταν παρακολουθώ και να αποθηκέυεται μαζί με τους υπότιτλους.

γινεται σιγορα με Real-Debrid

Δημοσ.

Και με το elementum γινεται, αν ορισεις στις ρυθμισεις να μην σβηνει τα αρχεια μετα το κατεβασμα. Και νομιζω και το kodi-popcorntime εχει αναλογη επιλογη.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ASTOU είπε

3 ώρες πριν, jim_p είπε

Και με το elementum γινεται, αν ορισεις στις ρυθμισεις να μην σβηνει τα αρχεια μετα το κατεβασμα. Και νομιζω και το kodi-popcorntime εχει αναλογη επιλογη.

Σαφώς και γίνεται με αυτά τα 2.

Πολύ βολικό αν δεν προλαβαίνεις να δεις ολόκληρη την ταινία, ας πούμε. Την επόμενη φορά που θα ανοίξεις το kodi, θα την βρεις στις "Ταινίες" και μάλιστα στο σημείο που την άφησες, με τους υποτίτλους της.

Το δικό μου κατεβάζει στο φάκελο λήψεις των windows και μια φορά τη βδομάδα κάνω εκκαθάριση.

kodi.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/3/2019 στις 12:09 ΜΜ, jim_p είπε

Καλησπέρα, δεν μπορώ να βρω τη σωστή ρύθμιση για να το κάνω αυτό. Κάποια βοήθεια?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ASTOU είπε

Καλησπέρα, δεν μπορώ να βρω τη σωστή ρύθμιση για να το κάνω αυτό. Κάποια βοήθεια?

Στο popcorn είναι πολύ πιο απλό.

kodi.jpg

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Doubt είπε

Στο popcorn είναι πολύ πιο απλό.

kodi.jpg

Θεός ευχαριστώ πάρα πολύ μόλις το έκανα και δούλεψε κανονικά!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 clowns τελος
https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/ax8kbs/13clowns_says_goodbye/

και μεσα σε λιγες ωρες καποιος καβατζωσε και το github τους
https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/axhavv/did_13_clowns_repo_get_hijacked_already/
https://github.com/13Clowns/_zips

#xomateri

Long story short, αν καποιος το εχει εγκατεστημενο, το βγαζει αμεσα.

---edit

Και για το civitas το ιδιο
https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/axhmcw/public_service_announcement_remove_civitas_repo/

Και επειδη το πραγμα μυριζει tva απο πισω, οπως ειπε ενας τυπος

TVA is the herpes of Kodi addons...

Επεξ/σία από jim_p
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...