ekkli Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Έχει βάλει κανείς το addon του netflix στο kodi 18; Τρέχει απροβλημάτιστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Στις 17/2/2019 στις 5:14 ΜΜ, interkirilos είπε Καλησπέρα! Είχα ασχοληθεί παλιότερα με Kodi αλλά τελικά το παράτησα γιατί δεν το χρειαζόμουν άλλο. Τώρα έπεσα ξανά στην ανάγκη του και θέλω λίγο τα φώτα όσων ασχολούνται γιατί έχω χάσει τα νέα γύρω από αυτό. Ψάχνω για κάποιο build ή και σκέτο addon για ταινίες και σειρές μόνο.Όσο πιο απλό και γρήγορο τόσο το καλύτερο! Επίσης,σκέφτομαι για πρώτη φορά να αγοράσω και Real Debrid,υπάρχουν συγκεκριμένα addons που είναι καλύτερα για αυτό;Πρέπει να προσέξω κάτι; Ευχαριστώ! Αν κάνεις συνδρομή στο Real debrid τότε οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις το addon seren. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
interkirilos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις απ'όλους! Τελικά με το Elementum παίζω και για τις απαιτήσεις μου είναι τέλειο!Πάρα πολύ ευχαριστημένος,δεν θα βάλω καν Real Debrid για τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Πέρασα το νέο Kodi στο λάπτοπ της γυναίκας μου (να το δοκιμάσουμε κιόλας) και αναρωτιόμουν, από addons για υπότιτλους ποια βάζουμε? Ποια είναι ενημερωμένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Το subtitles.gr απο το repo του twilight https://alivegr.net/master/ Ή το opensubtitles by opensubtitles απο εδω https://github.com/opensubtitles/service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, jim_p είπε Το subtitles.gr απο το repo του twilight https://alivegr.net/master/ Ή το opensubtitles by opensubtitles απο εδω https://github.com/opensubtitles/service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles Το subtitles.gr δεν μου λειτουργεί. Γράφει σε κάθε υπότιτλο που πάω να βάλω "failed to download subtitle". Και στο pc μου το κάνει αυτό. Μόνο το opensubtitles λειτουργεί από το alivegr. Επίσης παλαιότερα είχα βάλει και το οποίο μάλλον έκλεισε; Με το subtitles.gr εσείς δεν έχετε θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, broxopios είπε Το subtitles.gr δεν μου λειτουργεί. Γράφει σε κάθε υπότιτλο που πάω να βάλω "failed to download subtitle". Και στο pc μου το κάνει αυτό Το έχω δει κι εγώ αυτό το μήνυμα, αλλά αν επιμείνεις η δουλειά γίνεται. Δεν κατεβαίνει ο 1ος, ο 2ος, θα κατέβει ο 3ος. Στο pc το subtitles.gr το επιλέγεις από λίστα εκεί που ρυθμίζεις τα των υποτίτλων. Στην τελική κάνε κατάργηση και ξαναβάλτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 το joker λειτουργεί σε κανέναν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Doubt είπε Το έχω δει κι εγώ αυτό το μήνυμα, αλλά αν επιμείνεις η δουλειά γίνεται. Δεν κατεβαίνει ο 1ος, ο 2ος, θα κατέβει ο 3ος. Στο pc το subtitles.gr το επιλέγεις από λίστα εκεί που ρυθμίζεις τα των υποτίτλων. Στην τελική κάνε κατάργηση και ξαναβάλτο. θα το προσπαθήσω και θα επανέλθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, broxopios είπε θα το προσπαθήσω και θα επανέλθω Πρόσεξα επίσης πως αυτά που δεν κατεβαίνουν σίγουρα είναι τα .zip & .rar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas1966 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέχρι την έκδοση 17.6 μπορούσα να δω κατά την αναπαραγωγή της ταινίας εάν αυτή είναι HD (720, 1080) ή SD. Τώρα στην 18 δεν φαίνεται. Ούτε από τον player ούτε με τη βοήθεια του πληκτρολογίου με το πάτημα του "Ο" ή του "Ζ" ενώ παίζει. Ξέρετε κάποιον τρόπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Doubt είπε Πρόσεξα επίσης πως αυτά που δεν κατεβαίνουν σίγουρα είναι τα .zip & .rar Έχεις δίκιο. Δεν τα κατεβάζει αυτά. Όμως τα περισσότερα και με 5* είναι rar. Μέχρι στιγμής δηλαδή. Το opensubtitles ποια η διαφορά αυτού από το alivegr με το άλλο που δόθηκε σε zip (https://github.com/opensubtitles/service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles)? Επειδή τα ίδια αρχεία μου βγάζουν και τα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειναι το ιδιο πραγμα στην ουσια, απλα το μεν (του opensubtitles by opensubtitles) ειναι το οριτζιναλ και το δε (του alivegr) ειναι πατσαρισμενο, γιαυτο και εχει νεοτερη εκδοση. Το patch χρειαστηκε να γινει καποια στιγμη* περυσι που το προσθετο δεν εβρισκε τιποτα γιατι τα γνωστα τουβλα του site αλλαξανε κατι στο api τους. Μετα απο λιγο καιρο ξαναξεκινησε να δουλευει οπως πριν, οποτε το patch δεν ειναι αναγκαιο σημερα. * https://github.com/opensubtitles/service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles/issues/16 Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fiwi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μπορώ να περάσω το Elementum στο Diamond build (Kodi 18.1); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Θεωρητικα ναι. Πρακτικα, επειδη μιλαμε για build και δεν ξερεις τι μπορει να εχει ηδη μεσα, ισως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις