Προς το περιεχόμενο

Κόντι και πρόσθετα

Doubt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 17/2/2019 στις 5:14 ΜΜ, interkirilos είπε

Καλησπέρα!

Είχα ασχοληθεί παλιότερα με Kodi αλλά τελικά το παράτησα γιατί δεν το χρειαζόμουν άλλο.
Τώρα έπεσα ξανά στην ανάγκη του και θέλω λίγο τα φώτα όσων ασχολούνται γιατί έχω χάσει τα νέα γύρω από αυτό.
Ψάχνω για κάποιο build ή και σκέτο addon για ταινίες και σειρές μόνο.Όσο πιο απλό και γρήγορο τόσο το καλύτερο!
Επίσης,σκέφτομαι για πρώτη φορά να αγοράσω και Real Debrid,υπάρχουν συγκεκριμένα addons που είναι καλύτερα για αυτό;Πρέπει να προσέξω κάτι;
Ευχαριστώ!

Αν κάνεις συνδρομή στο Real debrid τότε οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις το addon seren.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις απ'όλους!
Τελικά με το Elementum παίζω και για τις απαιτήσεις μου είναι τέλειο!Πάρα πολύ ευχαριστημένος,δεν θα βάλω καν Real Debrid για τώρα.

• Like 1

Καλησπέρα.

Πέρασα το νέο Kodi στο λάπτοπ της γυναίκας μου (να το δοκιμάσουμε κιόλας) και αναρωτιόμουν, από addons για υπότιτλους ποια βάζουμε? Ποια είναι ενημερωμένα; 

3 ώρες πριν, jim_p είπε

Το subtitles.gr απο το repo του twilight
https://alivegr.net/master/

Ή το opensubtitles by opensubtitles  απο εδω
https://github.com/opensubtitles/service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles

Το subtitles.gr δεν μου λειτουργεί. Γράφει σε κάθε υπότιτλο που πάω να βάλω "failed to download subtitle". Και στο pc μου το κάνει αυτό. Μόνο το opensubtitles λειτουργεί από το alivegr. Επίσης παλαιότερα είχα βάλει και το οποίο μάλλον έκλεισε; Με το subtitles.gr εσείς δεν έχετε θέμα;

58 λεπτά πριν, broxopios είπε

Το subtitles.gr δεν μου λειτουργεί. Γράφει σε κάθε υπότιτλο που πάω να βάλω "failed to download subtitle". Και στο pc μου το κάνει αυτό

Το έχω δει κι εγώ αυτό το μήνυμα, αλλά αν επιμείνεις η δουλειά γίνεται. Δεν κατεβαίνει ο 1ος, ο 2ος, θα κατέβει ο 3ος.

Στο pc το subtitles.gr το επιλέγεις από λίστα εκεί που ρυθμίζεις τα των υποτίτλων. Στην τελική κάνε κατάργηση και ξαναβάλτο.

4 ώρες πριν, Doubt είπε

Το έχω δει κι εγώ αυτό το μήνυμα, αλλά αν επιμείνεις η δουλειά γίνεται. Δεν κατεβαίνει ο 1ος, ο 2ος, θα κατέβει ο 3ος.

Στο pc το subtitles.gr το επιλέγεις από λίστα εκεί που ρυθμίζεις τα των υποτίτλων. Στην τελική κάνε κατάργηση και ξαναβάλτο.

θα το προσπαθήσω και θα επανέλθω

Μέχρι την έκδοση 17.6 μπορούσα να δω κατά την αναπαραγωγή της ταινίας εάν αυτή είναι HD (720, 1080) ή SD.

Τώρα στην 18 δεν φαίνεται. Ούτε από τον player ούτε με τη βοήθεια του πληκτρολογίου με το πάτημα του "Ο" ή του "Ζ" ενώ παίζει.

Ξέρετε κάποιον τρόπο;

10 ώρες πριν, Doubt είπε

Πρόσεξα επίσης πως αυτά που δεν κατεβαίνουν σίγουρα είναι  τα .zip & .rar

Έχεις δίκιο. Δεν τα κατεβάζει αυτά. Όμως τα περισσότερα και με 5* είναι rar. Μέχρι στιγμής δηλαδή.

Το opensubtitles ποια η διαφορά αυτού από το alivegr με το άλλο που δόθηκε σε zip (https://github.com/opensubtitles/service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles)? Επειδή τα ίδια αρχεία μου βγάζουν και τα 2.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι το ιδιο πραγμα στην ουσια, απλα το μεν (του opensubtitles by opensubtitles) ειναι το οριτζιναλ και το δε (του alivegr) ειναι πατσαρισμενο, γιαυτο και εχει νεοτερη εκδοση. Το patch χρειαστηκε να γινει καποια στιγμη* περυσι που το προσθετο δεν εβρισκε τιποτα γιατι τα γνωστα τουβλα του site αλλαξανε κατι στο api τους. Μετα απο λιγο καιρο ξαναξεκινησε να δουλευει οπως πριν, οποτε το patch δεν ειναι αναγκαιο σημερα.

https://github.com/opensubtitles/service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles/issues/16

Επεξ/σία από jim_p

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...