Krusty Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μερικές φορές ναι. Σε όλα. Αρκετές φορές δίνουν πολλούς συνδέσμους, πέφτουν όλοι στην ελληνική αναμετάδοση οπότε ο σύνδεσμος που δεν κολλάει ίσως να μην έχει αναμετάδοση. Στους ευρωπαϊκούς αγώνες αυτά που είναι με sopcast, acestream και στο reddit δεν έχουν ποτέ Ελληνική αναμετάδοση αλλά μπορεί Αγγλική. Μπορούμε βέβαια να πάρουμε την ροή ήχου απ' το διαδικτυακό ραδιόφωνο και να την κάνουμε παύση μέχρι να την συγχρονίσουμε με την ροή βίντεο. Για μεγαλύτερο και καλύτερο πάνελ συγχρονισμού ραδιοφώνων σχετικά με τις ιστοσελίδες τους, δίνω κατευθείαν την ροή που μπορεί να μπει και στον vlc πχ εκτός από τον internet browser: http://radiostreaming.ert.gr/ert-erasport http://sportfm.live24.gr/sportfm7712 http://netradio.live24.gr/metropolis955 Για τους http://aklautoi.live/ έχω δοκιμάσει πολλές φορές και είναι χάλια. Συνήθως χωρίς ηχητική αναμετάδοση και με τρελά κολλήματα. Νομίζω την ροή την παίρνουν κι αυτοί από ξένη ιστοσελίδα και γράφουν κώδικα κιόλας για να μην φαίνεται από που την παίρνουν. Για τους ξένους αγώνες την παίρνουν από το sport365 αρκετές φορές, για τους Ελληνικούς ήταν τόσο χάλια που δεν μπήκα στον κόπο. Σου ανοίγουν την όρεξη και δίπλα υπάρχει η διαφήμιση για πειρατικό iptv μέσω kodi ή vlc.... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από Krusty 1 1
jimis98 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, Krusty είπε Σχετικά με το sportsdevil καλά το είχε χαρακτηρίσει ο jim_p νεκρό! Νόμιζα ότι η τελευταία έκδοση προ μηνών (που ήταν fork) διέφερε από την πιο παλιά μόνο στο ότι είχε μία ιστοσελίδα για αγώνες παραπάνω. Έχασα όμως την ουσία. Ότι ακόμα και αν δουλεύουν οι web scrapers και παίρνουμε δηλαδή τους συνδέσμους για έναν συγκεκριμένο αγώνα, οι σύνδεσμοι αυτοί είναι ανενεργοί, ενώ την ίδια στιγμή αν πάμε πχ με τον firefox στο rojadirecta οι σύνδεσμοι παίζουν κανονικά! Αυτό γίνεται γιατί οι ιστοσελίδες αυτές έχουν κάνει τα πράγματα πολύπλοκα και όχι με απλό κώδικα html αλλά με ajax και μερικές φορές javascript καθιστούν αδύνατη την αναπαραγωγή του βίντεο αν δεν δούμε πρώτα τις διαφημίσεις ή τις ιστοσελίδες που πετάγονται! Ακόμα εντοπίζουν και τα adblockers και ζητάνε απενεργοποίηση! Είχα μείνει πίσω σ' αυτά τα θέματα. Είχα δει για χρήση του raspberry pi ως pi-hole (μαύρη τρύπα για διαφημίσεις και pop-ups) και μου φάνηκε υπερβολή. Προχθές όμως δεν μπορούσα να κλείσω ένα μήνυμα πάνω από το βίντεο ενός αγώνα που ζητούσε log in, ενώ ξέρω και μερικά πράγματα από κώδικα... Δεν ξέρω πόσο καλύτερη είναι η τελευταία έκδοση του sportsdevil στο να ανοίγει τους συνδέσμους με τον αγώνα, αλλά μπόρεσα μόνο σε windows μηχάνημα να την τρέξω και την παράτησα. Για ελληνικούς αγώνες ποδοσφαίρου καλά είναι τα: http://livetv.sx/enx/ Σε πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες ο παραπάνω σύνδεσμος δίνει και sopcast ή acestream συνδέσμους που η ποιότητα τους είναι σχεδόν τέλεια. Σχεδόν τέλεια είναι και η ποιότητα στο subreddit/soccer. http://www.rojadirecta.me/en? και για κύπελο και ειδικά ΠΑΟΚ το laola1.tv που θέλει vpn. δεν μου ανοιγει τουςε αγωνες μηπως πρεπει να απενεργοποιησω το adblocker?
jimis98 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, jim_p είπε Στο kodi λες ή στον browser? browser
Krusty Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Στο laola1.tv μερικές φορές ζητάει vpn, έστω και δωρεάν και μετά το κλείνουμε. Σε όλα τα άλλα πρέπει να έχουμε απενεργοποιήσει το adblocker. Οι aklautoi είναι καλοί στο κύπελο Ελλάδος. Συγνώμη που ξεφεύγω κάπως απ΄ το Kodi αλλά μεγάλο ποσοστό των χρηστών του Kodi ψάχνει και γι' αυτά τα πράγματα. 1
noths Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Στις 30/1/2019 στις 6:59 ΜΜ, The_Winner είπε όχι ! μονο το exodus redux .... Οι διαδικασίες που κανω είναι να κατεβάσω το zip για Android Arm(Mi box s) το αποθηκεύω καπου στον χώρο αποθήκευσης. Παω στο kodi πάντα με ανοιχτό το addon για 3ες πηγές και την απομακρυσμένη διαχείριση απο τρίτους (δε τα γράφει ακριβώς έτσι αλλα δε τα έχω μπροστά μου) , παω εγκατάσταση απο zip , βρισκω το αρχείο το επιλέγω το κάνει εγκατάσταση ολα καλα και μετα βγάζει οτι τερματίστηκε μετά ξανα οτι ανοίγει και συνεχώς κανει αυτον τον κύκλο . Αν πατήσω να μπω γράφει πανω δεξια '' it is look like elementum is still starting up'' και με επανεκκίνηση ενδιάμεσα απο όλα αυτά δοκίμασα και τίποτα... Το ίδιο αντιμετώπισα κι εγώ. Η λύση ήταν να ορίσω διαδρομή αποθήκευσης στο "download" στις ρυθμίσεις του Elementum. Μετά έστρωσε.
slk200gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Απο τοτε που πηγε στο 18 παρατηρήσατε και εσεις οτι με real debrid δεν υπαρχουν πια hd ταινιες και 5.1 ηχος που με την 17,6 σχεδον παντα ειχε?η φταει κατι αλλο
jim_p Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18.1 τελικη πριν λιγες ωρες, χωρις καποια ανακοινωση ακομα. https://github.com/xbmc/xbmc/releases/tag/18.1-Leia Δεν περασε ουτε μηνας απο τοτε που βγηκε η 18 σαν τελικη. Το κοβω να φτανει τις 10 minor releases φετος Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από jim_p
interkirilos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα! Είχα ασχοληθεί παλιότερα με Kodi αλλά τελικά το παράτησα γιατί δεν το χρειαζόμουν άλλο. Τώρα έπεσα ξανά στην ανάγκη του και θέλω λίγο τα φώτα όσων ασχολούνται γιατί έχω χάσει τα νέα γύρω από αυτό. Ψάχνω για κάποιο build ή και σκέτο addon για ταινίες και σειρές μόνο.Όσο πιο απλό και γρήγορο τόσο το καλύτερο! Επίσης,σκέφτομαι για πρώτη φορά να αγοράσω και Real Debrid,υπάρχουν συγκεκριμένα addons που είναι καλύτερα για αυτό;Πρέπει να προσέξω κάτι; Ευχαριστώ!
slk200gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, interkirilos είπε Καλησπέρα! Είχα ασχοληθεί παλιότερα με Kodi αλλά τελικά το παράτησα γιατί δεν το χρειαζόμουν άλλο. Τώρα έπεσα ξανά στην ανάγκη του και θέλω λίγο τα φώτα όσων ασχολούνται γιατί έχω χάσει τα νέα γύρω από αυτό. Ψάχνω για κάποιο build ή και σκέτο addon για ταινίες και σειρές μόνο.Όσο πιο απλό και γρήγορο τόσο το καλύτερο! Επίσης,σκέφτομαι για πρώτη φορά να αγοράσω και Real Debrid,υπάρχουν συγκεκριμένα addons που είναι καλύτερα για αυτό;Πρέπει να προσέξω κάτι; Ευχαριστώ! Στο real να κανεις συνδρομη ,αξιζει μεχρι την τελευταια δεκαρα,κατα την αποψη μου απεφυγε τα build ειδικα τωρα που βγηκε η 18 αρα στο kodi ,βαλε μονο το Yoda και εισαι κομπλε,πολλες ταινιες και πολλες σε 4k
ASTOU Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 50 λεπτά πριν, interkirilos είπε Καλησπέρα! Είχα ασχοληθεί παλιότερα με Kodi αλλά τελικά το παράτησα γιατί δεν το χρειαζόμουν άλλο. Τώρα έπεσα ξανά στην ανάγκη του και θέλω λίγο τα φώτα όσων ασχολούνται γιατί έχω χάσει τα νέα γύρω από αυτό. Ψάχνω για κάποιο build ή και σκέτο addon για ταινίες και σειρές μόνο.Όσο πιο απλό και γρήγορο τόσο το καλύτερο! Επίσης,σκέφτομαι για πρώτη φορά να αγοράσω και Real Debrid,υπάρχουν συγκεκριμένα addons που είναι καλύτερα για αυτό;Πρέπει να προσέξω κάτι; Ευχαριστώ! Elementum torrentοπρόσθετο και σε καλύπτει σε τεράστιο βαθμό για σειρές και ταινίες. Επίσεις θα χρειαστείς και κάποιο πρόσθετο για υπότιτλους. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ gkobu build καθώς δεν έχω τόσο χρόνο να ψάχνω ένα ένα τα addons στο reddit και να το ενημερώνω ο ίδιος. Επίσεις μην βάλεις ακόμα το 18 αν δεν σε ενδιαφέρει το game emulator ή η επίσημη υποστήριξη netflix (επί πληρωμή) καθώς είναι πολύ νωρίς οι εκδόσεις και έχουν ακόμη παιδικές ασθένειες. 1
Doubt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, jim_p είπε 18.1 τελικη πριν λιγες ωρες, χωρις καποια ανακοινωση ακομα. https://github.com/xbmc/xbmc/releases/tag/18.1-Leia Δεν περασε ουτε μηνας απο τοτε που βγηκε η 18 σαν τελικη. Το κοβω να φτανει τις 10 minor releases φετος Μια από τα ίδια, κρασάρει στην εισαγωγική οθόνη. Μάλλον κάποιο πρόσθετο την κάνει τη ζημιά κι άντε να βρω ποιό είναι.
jim_p Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μηπως χρησιμοποιεις καποιο build? Σε τι λειτουργικο το τρεχεις? Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από jim_p
Doubt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Windows 10 64 bit Build δεν έχω ούτε είχα ποτέ. Υποψιάζομαι μια εφαρμογή genie wizard ή κάπως έτσι που τρέχει αυτόματα μόλις ανοίξει το kodi και καθαρίζει την cache. Θα δοκιμάσω να το απενεργοποιήσω. 2 ώρες πριν, jim_p είπε Μηπως χρησιμοποιεις καποιο build? Σε τι λειτουργικο το τρεχεις?
koulis1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, Doubt είπε Καλημέρα σε kodi 18.0 πατάω στο alive σε κανάλι ελληνικό και διαγράφεται. Γνωρίζει κανείς τι φταίει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις