broxopios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Άρα χειροκίνητα. Αν το περάσω από πάνω, θα κρατήσει τις ρυθμίσεις μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι θα τις κρατησει. Αν εχετε βαλει το kodi απο το store των windows και μετα την ενημερωση σε 18 φαινεται να ξαναγινε στοκ, ειναι επειδη η εκδοση του store εχει κατι αναπηριες επειδη ακριβως ειναι εφαρμογη του store https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=339891 Linux master race ftw Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASTOU Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος να περάσουμε την 18 από τώρα όσο ακόμα λειτουργούν όλα κανονικά με την 17.6? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 2,5 λογοι που μπορω να θυμηθω - υποστηριξη για drm streaming, πχ netflix - emulators για παιχνιδια σαν αυτα που εχει το mame, εσυ απλα βαζεις τα roms - (αν εισαι σε android) φωνητικη πλοηγηση και αναζητηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASTOU Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, jim_p είπε 2,5 λογοι που μπορω να θυμηθω - υποστηριξη για drm streaming, πχ netflix - emulators για παιχνιδια σαν αυτα που εχει το mame, εσυ απλα βαζεις τα roms - (αν εισαι σε android) φωνητικη πλοηγηση και αναζητηση Μάλιστα αυτά έχω δει και εγώ και δεν χρειάζομαι κάτι. Επομένως παραμένω ως έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Στις 31/1/2019 στις 3:59 ΜΜ, Doubt είπε Εγώ δοκίμασα τη Leia χθες το βράδυ, έκδοση για 64 bit windows σε 10αρια. Η εγκατάσταση έγινε πάνω στην 17.6 που είχα πριν, προχώρησε κανονικά, αλλά η εφαρμογή κρασάρει στην αρχική οθόνη. Αφού δοκίμασα διάφορες αλχημείες, τελικά ξαναπέρασα τη 17,6. Αναμενόμενο bug? Κάτι σαν κι αυτό, μόνο που εγώ δεν έχω xbox. https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=340103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Τελικά κι εγώ ξανά πέρασα την 17.6 krypton γιατί με την leia είχα παγώματα στην αρχική οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 σε mecool m8s pro και σε windows 7 , καθαρές εγκαταστάσεις και στα δύο με diamond build δουλεύουν όλα μία χαρά , εκτός από ενα πάγωμα στους υπότιτλους στη ενότητα ΄΄αναζήτηση ΄΄ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 κουτακι με x86 z8350 με libreelec kodi 17.6 ,κυριως παιζω με quasar αναβαθμιση σε leia ,εχασα τον ηχο κ ειχα διαφορα περιεργα με παγωματα κλπ ξαναγυρισα πισω κ θα περιμενω να βελτιωσουν την leia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musiccc444 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Oτι build και να είχα μέχρι τώρα,πάντα μάρκαρε αυτά που είχα παρακολουθήσει,μετά από κάτι τελευταία updates στο gkobu,δεν υφίσταται αυτή η λειτουργία και δεν μαρκάρει τίποτα Χρειάζεται κάποια ρύθμιση ή πρέπει να εγκαταστήσω το Trakt,να κάνω λογαριασμό και να το ενεργοποιήσω στα addons; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από musiccc444 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jogatore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 18 ώρες πριν, musiccc444 είπε Oτι build και να είχα μέχρι τώρα,πάντα μάρκαρε αυτά που είχα παρακολουθήσει,μετά από κάτι τελευταία updates στο gkobu,δεν υφίσταται αυτή η λειτουργία και δεν μαρκάρει τίποτα Χρειάζεται κάποια ρύθμιση ή πρέπει να εγκαταστήσω το Trakt,να κάνω λογαριασμό και να το ενεργοποιήσω στα addons; Χωρις trakt πως θα τα μαρκαρει??? Στις 2/2/2019 στις 3:22 ΜΜ, Leon Scott Kennedy είπε Τελικά κι εγώ ξανά πέρασα την 17.6 krypton γιατί με την leia είχα παγώματα στην αρχική οθόνη. Εχω 3 ημερες που δοκιμαζω το leia με manalab build (σε pc) , μεχρι στιγμης αψογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musiccc444 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δεν ήταν εγκατεστημένο το Trakt,το πέρασα,έκανα ένα λογαριασμό και το ενεργοποίησα στο kodi και σε όσα addons χρησιμοποιώ Μέχρι τώρα που δεν είχα λογαριασμό στο Trakt,πως τα κρατούσε μαρκαρισμένα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το kodi εχει δικη του db που κραταει αρχειο του τι εχεις δει. Ειναι στο userdata/Database/MyVideosΧΧ.db, οπου ΧΧ ενας συγκεκριμενος αριθμος που αλλαζει αναλογα με την εκδοση https://kodi.wiki/view/Databases Επιπλεον, και το καθε προσθετο μπορει να εχει δικες του databases για το τι εχεις δει... αλλα δεν θυμαμαι τωρα που εινια. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σχετικά με το sportsdevil καλά το είχε χαρακτηρίσει ο jim_p νεκρό! Νόμιζα ότι η τελευταία έκδοση προ μηνών (που ήταν fork) διέφερε από την πιο παλιά μόνο στο ότι είχε μία ιστοσελίδα για αγώνες παραπάνω. Έχασα όμως την ουσία. Ότι ακόμα και αν δουλεύουν οι web scrapers και παίρνουμε δηλαδή τους συνδέσμους για έναν συγκεκριμένο αγώνα, οι σύνδεσμοι αυτοί είναι ανενεργοί, ενώ την ίδια στιγμή αν πάμε πχ με τον firefox στο rojadirecta οι σύνδεσμοι παίζουν κανονικά! Αυτό γίνεται γιατί οι ιστοσελίδες αυτές έχουν κάνει τα πράγματα πολύπλοκα και όχι με απλό κώδικα html αλλά με ajax και μερικές φορές javascript καθιστούν αδύνατη την αναπαραγωγή του βίντεο αν δεν δούμε πρώτα τις διαφημίσεις ή τις ιστοσελίδες που πετάγονται! Ακόμα εντοπίζουν και τα adblockers και ζητάνε απενεργοποίηση! Είχα μείνει πίσω σ' αυτά τα θέματα. Είχα δει για χρήση του raspberry pi ως pi-hole (μαύρη τρύπα για διαφημίσεις και pop-ups) και μου φάνηκε υπερβολή. Προχθές όμως δεν μπορούσα να κλείσω ένα μήνυμα πάνω από το βίντεο ενός αγώνα που ζητούσε log in, ενώ ξέρω και μερικά πράγματα από κώδικα... Δεν ξέρω πόσο καλύτερη είναι η τελευταία έκδοση του sportsdevil στο να ανοίγει τους συνδέσμους με τον αγώνα, αλλά μπόρεσα μόνο σε windows μηχάνημα να την τρέξω και την παράτησα. Για ελληνικούς αγώνες ποδοσφαίρου καλά είναι τα: http://livetv.sx/enx/ Σε πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες ο παραπάνω σύνδεσμος δίνει και sopcast ή acestream συνδέσμους που η ποιότητα τους είναι σχεδόν τέλεια. Σχεδόν τέλεια είναι και η ποιότητα στο subreddit/soccer. http://www.rojadirecta.me/en? και για κύπελο και ειδικά ΠΑΟΚ το laola1.tv που θέλει vpn. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από Krusty 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 54 λεπτά πριν, Krusty είπε Σχετικά με το sportsdevil καλά το είχε χαρακτηρίσει ο jim_p νεκρό! Νόμιζα ότι η τελευταία έκδοση προ μηνών (που ήταν fork) διέφερε από την πιο παλιά μόνο στο ότι είχε μία ιστοσελίδα για αγώνες παραπάνω. Έχασα όμως την ουσία. Ότι ακόμα και αν δουλεύουν οι web scrapers και παίρνουμε δηλαδή τους συνδέσμους για έναν συγκεκριμένο αγώνα, οι σύνδεσμοι αυτοί είναι ανενεργοί, ενώ την ίδια στιγμή αν πάμε πχ με τον firefox στο rojadirecta οι σύνδεσμοι παίζουν κανονικά! Αυτό γίνεται γιατί οι ιστοσελίδες αυτές έχουν κάνει τα πράγματα πολύπλοκα και όχι με απλό κώδικα html αλλά με ajax και μερικές φορές javascript καθιστούν αδύνατη την αναπαραγωγή του βίντεο αν δεν δούμε πρώτα τις διαφημίσεις ή τις ιστοσελίδες που πετάγονται! Ακόμα εντοπίζουν και τα adblockers και ζητάνε απενεργοποίηση! Είχα μείνει πίσω σ' αυτά τα θέματα. Είχα δει για χρήση του raspberry pi ως pi-hole (μαύρη τρύπα για διαφημίσεις και pop-ups) και μου φάνηκε υπερβολή. Προχθές όμως δεν μπορούσα να κλείσω ένα μήνυμα πάνω από το βίντεο ενός αγώνα που ζητούσε log in, ενώ ξέρω και μερικά πράγματα από κώδικα... Δεν ξέρω πόσο καλύτερη είναι η τελευταία έκδοση του sportsdevil στο να ανοίγει τους συνδέσμους με τον αγώνα, αλλά μπόρεσα μόνο σε windows μηχάνημα να την τρέξω και την παράτησα. Για ελληνικούς αγώνες ποδοσφαίρου καλά είναι τα: http://livetv.sx/enx/ Σε πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες ο παραπάνω σύνδεσμος δίνει και sopcast ή acestream συνδέσμους που η ποιότητα τους είναι σχεδόν τέλεια. Σχεδόν τέλεια είναι και η ποιότητα στο subreddit/soccer. http://www.rojadirecta.me/en? και για κύπελο και ειδικά ΠΑΟΚ το laola1.tv που θέλει vpn. έχει. με ελληνική αναμετάδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις