jeep13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Σε εμενα δουλευει μετα το update σε 18. Η εγκατασταση εγινε πιο παλια στη 17 .
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, The_Winner είπε Το elementum σε Kodi Leia 18 δεν μπαίνει, οσο και αν το προσπάθησα , το κανει εγκατάσταση και συνεχως γράφει οτι το πρόσθετο κλεινει Μόλις το έκανα κι εγώ εγκατάσταση σε 17.6 krypton και μου έλεγε κι εμένα "το πρόσθετο κλείνει" αλλά παίζει βλέπω κανονικά!
The_Winner Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Leon Scott Kennedy είπε Μόλις το έκανα κι εγώ εγκατάσταση σε 17.6 krypton και μου έλεγε κι εμένα "το πρόσθετο κλείνει" αλλά παίζει βλέπω κανονικά! εμένα με το που γίνεται εγκατάσταση , βγάζει πάνω δεξια notification οτι τερματίστηκε μετα το ξανα ανοιγει μόνο του και κανει το ίδιο συνέχεια ... και σε όλους τους οδηγους είδα οτι κάνει εγκατάσταση το burst εμένα δεν φτάνει καν εκεί... Υπάρχει κάποιο addon για μεταγλωττισμένες ταινίες παιδικές ?
Doubt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, The_Winner είπε εμένα με το που γίνεται εγκατάσταση , βγάζει πάνω δεξια notification οτι τερματίστηκε μετα το ξανα ανοιγει μόνο του και κανει το ίδιο συνέχεια ... και σε όλους τους οδηγους είδα οτι κάνει εγκατάσταση το burst εμένα δεν φτάνει καν εκεί... Μήπως έχεις εγκατεστημένο και το Gaia?
The_Winner Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Doubt είπε Μήπως έχεις εγκατεστημένο και το Gaia? όχι ! μονο το exodus redux .... Οι διαδικασίες που κανω είναι να κατεβάσω το zip για Android Arm(Mi box s) το αποθηκεύω καπου στον χώρο αποθήκευσης. Παω στο kodi πάντα με ανοιχτό το addon για 3ες πηγές και την απομακρυσμένη διαχείριση απο τρίτους (δε τα γράφει ακριβώς έτσι αλλα δε τα έχω μπροστά μου) , παω εγκατάσταση απο zip , βρισκω το αρχείο το επιλέγω το κάνει εγκατάσταση ολα καλα και μετα βγάζει οτι τερματίστηκε μετά ξανα οτι ανοίγει και συνεχώς κανει αυτον τον κύκλο . Αν πατήσω να μπω γράφει πανω δεξια '' it is look like elementum is still starting up'' και με επανεκκίνηση ενδιάμεσα απο όλα αυτά δοκίμασα και τίποτα...
Doubt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, The_Winner είπε το zip για Android Arm(Mi box s) Βλέπω υπάρχουν 3 εκδόσεις για Android. Μήπως σου κάνει μια από τις άλλες; ή ίσως η Universal?
jim_p Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, The_Winner είπε μπα μην το λες, εχω δυο εφαρμογές εκτός kodi το Mobdro και το Red Box TV και παίζουν μια χαρα Εφαρμογες σε android tv box να υποθεσω, αρα αχρηστες σε οτιδηποτε δεν χρησιμοποιει android. Και μην μου πεις να βαλω emulator για android στο pc μου για να τις τρεξω... 8 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε Παιδιά θα πρέπει κάθε τόσο να κάνω εκκαθάριση του φακέλου cache ώστε να ελευθερώνω μνήμη από διάφορα σκουπίδια κτλ να μην επιβαρύνω το Kodi; Γενικά, θα πρέπει να σβήνονται τίποτα κατάλοιπα του Kodi που δεν χρειάζονται ώστε να δουλεύει καλά το Kodi? Επίσης αυτό για τους υπότιτλους ισχύει; Αυτο για τους υποτιτλους ισχυε μεχρι την 17.2 ή την 17.3. Μετα πατσαριστηκε το kodi και δεν εχει προβλημα. 6 ώρες πριν, The_Winner είπε Το elementum σε Kodi Leia 18 δεν μπαίνει, οσο και αν το προσπάθησα , το κανει εγκατάσταση και συνεχως γράφει οτι το πρόσθετο κλεινει Και στο διπλα φορουμ ενας με mi box εχει προβλημα με το elementum. Τυχαιο? https://www.adslgr.com/forum/threads/805363-Kodi-media-center?p=6524651&viewfull=1#post6524651
The_Winner Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, jim_p είπε Εφαρμογες σε android tv box να υποθεσω, αρα αχρηστες σε οτιδηποτε δεν χρησιμοποιει android. Και μην μου πεις να βαλω emulator για android στο pc μου για να τις τρεξω... Αυτο για τους υποτιτλους ισχυε μεχρι την 17.2 ή την 17.3. Μετα πατσαριστηκε το kodi και δεν εχει προβλημα. Και στο διπλα φορουμ ενας με mi box εχει προβλημα με το elementum. Τυχαιο? https://www.adslgr.com/forum/threads/805363-Kodi-media-center?p=6524651&viewfull=1#post6524651 τι εννοεις άχρηστες σε οτιδήποτε δεν χρησιμοποιεί android? Android TV έχει
jim_p Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Εγω εχω kodi σε λινουξ (pc και pi zero), Πως θα τρεξω τις εφαρμογες που λες?
The_Winner Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, jim_p είπε Εγω εχω kodi σε λινουξ (pc και pi zero), Πως θα τρεξω τις εφαρμογες που λες? εχεις δίκιο.. οσο για το πρόβλημα με το elementum δεν έχω το ίδιο θέμα με τον φίλο στο adsl gr .
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά είχα την έκδοση 17.6 krypton και μου αναβαθμίστηκε αυτόματα σε 18.0 leia. Το πρόβλημα όμως είναι ότι τώρα που πήγα να κάνω εγκατάσταση από αρχείο zip από τον τοπικό δίσκο c, ο δίσκος δεν εμφανίζεται πουθενά! Τι έγινε;
Doubt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Εγώ δοκίμασα τη Leia χθες το βράδυ, έκδοση για 64 bit windows σε 10αρια. Η εγκατάσταση έγινε πάνω στην 17.6 που είχα πριν, προχώρησε κανονικά, αλλά η εφαρμογή κρασάρει στην αρχική οθόνη. Αφού δοκίμασα διάφορες αλχημείες, τελικά ξαναπέρασα τη 17,6. Αναμενόμενο bug?
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Doubt είπε Εγώ δοκίμασα τη Leia χθες το βράδυ, έκδοση για 64 bit windows σε 10αρια. Η εγκατάσταση έγινε πάνω στην 17.6 που είχα πριν, προχώρησε κανονικά, αλλά η εφαρμογή κρασάρει στην αρχική οθόνη. Αφού δοκίμασα διάφορες αλχημείες, τελικά ξαναπέρασα τη 17,6. Αναμενόμενο bug? Και σε μένα 1-2 φορές έτυχε να κολλήσει στην αρχική οθόνη όταν εγκαταστάθηκε η 18.0 αλλά μέχρι τώρα είναι οκ, δουλεύει κανονικά! Βλέπω μια χαρά ταινίες. Αν δω όμως πως συνεχίσει να το κάνει θα ξανά πάω κι εγώ στη 17.6. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Leon Scott Kennedy
broxopios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Η 18 εγκαθίσταται αυτόματα; Γιατί εγώ ακόμη την 17.6 έχω.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Ναι αν έχεις κατεβάσει το kodi από το microsoft store το κάνει αυτόματα κι αν το έχεις κατεβάσει από ιντερνετ (αρχείο exe) και το έχεις κάνει εγκατάσταση θα πρέπει να το κάνεις εσύ χειροκίνητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις