Doubt Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Βλέπω η google μας την έκατσε πάλι. Σε Crome με μηχανή αναζήτησης google και ενεργό το vpn, δεν ανοίγει το subtitles.gr. Σε Edge με μηχανή αναζήτησης DuckDuckgo με το ίδιο vpn, ανοίγει κανονικά.
jogatore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Εδω και δυο-τρεις ημερες αντιμετωπιζω προβλημα με build gkobu. Σε επιλογες σειρων σπανιως βγαζει σωστα αποτελεσματα...Το eset μου αποκλειει πολλα λινκς στον υπολογιστη. Μπορει κανεις να με βοηιησει να σεταρω εξ αρχης το kodi με 2/3 προσθετα για ταινιες/σειρες και 2/3 αθλητικα. Τα ετοιμα builds καλα μεν αλλα πολυ φορτωμενα με αχρηστα για μενα αντικειμενα. Ευχαριστω
Doubt Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, jogatore είπε 2/3 προσθετα για ταινιες/σειρες popcorn for kodi elementum yoda supremacy exodus redux (με επιφύλαξη) 8 ώρες πριν, jogatore είπε 2/3 αθλητικα sportsdevil tvOne1111 Για λεπτομέρειες και εγκατάσταση google it... 1
jim_p Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 18 rc5 απο χτες, ακομα χωρις καποια ανακοινωση.
jim_p Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, jim_p είπε 18 rc5 απο χτες, ακομα χωρις καποια ανακοινωση. Και η ανακοινωση https://kodi.tv/article/kodi-v18-leia-rc5 1
musiccc444 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παλεύω με το elementum,σε boxaki S905x/2gb με Coreelec και Kodi Leia,αλλά δεν έχω καταφέρει να δώ τίποτα πάνω από 2 λεπτά,μετά κολλάει -Τα έχω όλα στο default: φορτώνει γρήγορα το buffering αλλά κολλάει στο παίξιμο και σταματάει και τις περισσότερες φορές βγάζει σφάλμα στην αναπαραγωγή του αρχείου -Βάζω να αποθηκεύει το αρχείο στην sd: αργεί το αρχικό buffering,παίζει τα αρχεία αλλά μετά κολλάει και σταματάει Οι seeders σταματάνε πάντα στους 50,δεν πιάνει ποτέ παραπάνω ακόμη και χιλιάδες να φαίνονται διαθέσιμοι Στα settings έχω τικαρισμένα τα 2 κουτάκια με το Allow remote control Η ταχυτητά μου είναι στα 11Mbps και το boxaki το τέσταρα και τα πιάνει,γιατί είναι στα 2 μέτρα από το router,με 5G,χωρίς κανένα εμπόδιο μπροστά.Σε οποιοδήποτε άλλο stream από άλλα πρόσθετα δεν έχω κανένα πρόβλημα Η sd είναι samsung evo plus 32gb U1 Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από musiccc444
what_if Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, musiccc444 είπε Παλεύω με το elementum,σε boxaki S905x/2gb με Coreelec και Kodi Leia,αλλά δεν έχω καταφέρει να δώ τίποτα πάνω από 2 λεπτά,μετά κολλάει -Τα έχω όλα στο default: φορτώνει γρήγορα το buffering αλλά κολλάει στο παίξιμο και σταματάει και τις περισσότερες φορές βγάζει σφάλμα στην αναπαραγωγή του αρχείου -Βάζω να αποθηκεύει το αρχείο στην sd,αργεί το αρχικό buffering,παίζει τα αρχεία αλλά μετά κολλάει και σταματάει Οι seeders σταματάνε πάντα στους 50,δεν πιάνει ποτέ παραπάνω ακόμη και χιλιάδες να φαίνονται διαθέσιμοι Στα settings έχω τικαρισμένα τα 2 κουτάκια με το Allow remote control Η ταχυτητά μου είναι στα 11mbps και το boxaki το τέσταρα και τα πιάνει,γιατί είναι στα 2 μέτρα από το router,με 5G,χωρίς κανένα εμπόδιο μπροστά.Σε οποιοδήποτε άλλο stream από άλλα πρόσθετα δεν έχω κανένα πρόβλημα Η sd είναι samsung evo plus 32gb U1 βαλε το quasar ,τα ιδια περιπου ειχα κ εγω με το elementum 1
paiktaras69 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 αν και άργησε ( σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις ) εμφανίστηκε η release 18.0 έκδοση του Kodi https://www.apkmirror.com/apk/xbmc-foundation/kodi/kodi-18-0-release/#whatsnew 1
jim_p Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μεγεια μας. Παραθετω το λινκ απο το github τους που λεει οτι οντως βγηκε η 18 τελικη. https://github.com/xbmc/xbmc/releases/tag/18.0-Leia Οι ανακοινωσεις στη σελιδα τους και στα διαφορα social media λογικα θα γινουν σημερα.
The_Winner Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Νεος στο Kodi, απο σήμερα με Kodi 18 σε Mi Box S Για ταινίες σειρές έχω το Exodus Redux αν και μου φάνηκε και αργό και η ποιότητα ετσι και έτσι , το συγκρίνω με την εφαρμογή Morpheus TV η οποία πέρα απο stream έχει και αναπαραγωγή μέσω torrent Που εκεί ανάλογα το αρχείο η ποιότητα είναι τέλεια . Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο addon για ταινίες/σειρές καλύτερο του redux? Για υπότιτλους έχω από τον Alivegr subtitles.gr και opensubtitles.org Και τώρα το πιο σημαντικό για IPTV ποιο repo να βάλω? και ποιο addon συγκεκριμένα? δοκίμασα 2-3 και γίνεται χαμός !! Δε με νοιάζουν τα ελληνικά κανάλια , απλά ενα ολοκληρωμένο να έχει τα περισσότερα Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από The_Winner ορθογραφικό
jim_p Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Για ταινιες και σειρες δες και το elementum (τορρεντοπροσθετο). http://elementum.surge.sh/ Για iptv δεν υπαρχει σωτηρια, μιας και αν δεν εχεις συνδρομη σε καποιο paid service, το θεμα iptv (γενικα, οχι μονο στο kodi) ειναι 99% miss και 1% hit.
The_Winner Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, jim_p είπε Για ταινιες και σειρες δες και το elementum (τορρεντοπροσθετο). http://elementum.surge.sh/ Για iptv δεν υπαρχει σωτηρια, μιας και αν δεν εχεις συνδρομη σε καποιο paid service, το θεμα iptv (γενικα, οχι μονο στο kodi) ειναι 99% miss και 1% hit. μπα μην το λες, εχω δυο εφαρμογές εκτός kodi το Mobdro και το Red Box TV και παίζουν μια χαρα
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά θα πρέπει κάθε τόσο να κάνω εκκαθάριση του φακέλου cache ώστε να ελευθερώνω μνήμη από διάφορα σκουπίδια κτλ να μην επιβαρύνω το Kodi; Γενικά, θα πρέπει να σβήνονται τίποτα κατάλοιπα του Kodi που δεν χρειάζονται ώστε να δουλεύει καλά το Kodi? Επίσης αυτό για τους υπότιτλους ισχύει;
The_Winner Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, jim_p είπε Για ταινιες και σειρες δες και το elementum (τορρεντοπροσθετο). http://elementum.surge.sh/ Για iptv δεν υπαρχει σωτηρια, μιας και αν δεν εχεις συνδρομη σε καποιο paid service, το θεμα iptv (γενικα, οχι μονο στο kodi) ειναι 99% miss και 1% hit. Το elementum σε Kodi Leia 18 δεν μπαίνει, οσο και αν το προσπάθησα , το κανει εγκατάσταση και συνεχως γράφει οτι το πρόσθετο κλεινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις