Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω η google μας την έκατσε πάλι. Σε Crome με μηχανή αναζήτησης google και ενεργό το vpn, δεν ανοίγει το subtitles.gr. Σε Edge με μηχανή αναζήτησης DuckDuckgo με το ίδιο vpn, ανοίγει κανονικά.

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδω και δυο-τρεις ημερες αντιμετωπιζω προβλημα με build gkobu. Σε επιλογες σειρων σπανιως βγαζει σωστα αποτελεσματα...Το eset μου αποκλειει πολλα λινκς στον υπολογιστη.

Μπορει κανεις να με βοηιησει να σεταρω εξ αρχης το kodi με 2/3 προσθετα για ταινιες/σειρες και 2/3 αθλητικα.

Τα ετοιμα builds καλα μεν αλλα πολυ φορτωμενα με αχρηστα για μενα  αντικειμενα.

Ευχαριστω

Δημοσ.
8 ώρες πριν, jogatore είπε

2/3 προσθετα για ταινιες/σειρες

popcorn for kodi

elementum

yoda

supremacy

exodus redux (με επιφύλαξη)

8 ώρες πριν, jogatore είπε

2/3 αθλητικα

sportsdevil

tvOne1111

Για λεπτομέρειες και εγκατάσταση google it...

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλεύω με το elementum,σε boxaki S905x/2gb με Coreelec και Kodi Leia,αλλά δεν έχω καταφέρει να δώ τίποτα πάνω από 2 λεπτά,μετά κολλάει

-Τα έχω όλα στο default: φορτώνει γρήγορα το buffering αλλά κολλάει στο παίξιμο και σταματάει και τις περισσότερες φορές βγάζει σφάλμα στην αναπαραγωγή του αρχείου

-Βάζω να αποθηκεύει το αρχείο στην sd: αργεί το αρχικό buffering,παίζει τα αρχεία αλλά μετά κολλάει και σταματάει

Οι seeders σταματάνε πάντα στους 50,δεν πιάνει ποτέ παραπάνω ακόμη και χιλιάδες να φαίνονται διαθέσιμοι

Στα settings έχω τικαρισμένα τα 2 κουτάκια με το Allow remote control

Η ταχυτητά μου είναι στα 11Mbps και το boxaki το τέσταρα και τα πιάνει,γιατί είναι στα 2 μέτρα από το router,με 5G,χωρίς κανένα εμπόδιο μπροστά.Σε οποιοδήποτε άλλο stream από άλλα πρόσθετα δεν έχω κανένα πρόβλημα

Η sd είναι samsung evo plus 32gb U1

Επεξ/σία από musiccc444
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, musiccc444 είπε

Παλεύω με το elementum,σε boxaki S905x/2gb με Coreelec και Kodi Leia,αλλά δεν έχω καταφέρει να δώ τίποτα πάνω από 2 λεπτά,μετά κολλάει

-Τα έχω όλα στο default: φορτώνει γρήγορα το buffering αλλά κολλάει στο παίξιμο και σταματάει και τις περισσότερες φορές βγάζει σφάλμα στην αναπαραγωγή του αρχείου

-Βάζω να αποθηκεύει το αρχείο στην sd,αργεί το αρχικό buffering,παίζει τα αρχεία αλλά μετά κολλάει και σταματάει

Οι seeders σταματάνε πάντα στους 50,δεν πιάνει ποτέ παραπάνω ακόμη και χιλιάδες να φαίνονται διαθέσιμοι

Στα settings έχω τικαρισμένα τα 2 κουτάκια με το Allow remote control

Η ταχυτητά μου είναι στα 11mbps και το boxaki το τέσταρα και τα πιάνει,γιατί είναι στα 2 μέτρα από το router,με 5G,χωρίς κανένα εμπόδιο μπροστά.Σε οποιοδήποτε άλλο stream από άλλα πρόσθετα δεν έχω κανένα πρόβλημα

Η sd είναι samsung evo plus 32gb U1

βαλε το quasar ,τα ιδια περιπου ειχα κ εγω με το elementum

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νεος στο Kodi, απο σήμερα με Kodi 18 σε Mi Box S

Για ταινίες σειρές έχω το Exodus Redux αν και μου φάνηκε και αργό και η ποιότητα ετσι και έτσι , το συγκρίνω με την εφαρμογή Morpheus TV η οποία πέρα απο stream έχει και αναπαραγωγή μέσω torrent Που εκεί ανάλογα το αρχείο η ποιότητα είναι τέλεια .

Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο addon για ταινίες/σειρές καλύτερο του redux?

Για υπότιτλους έχω από τον Alivegr subtitles.gr και opensubtitles.org

Και τώρα το πιο σημαντικό για IPTV ποιο repo να βάλω? και ποιο addon συγκεκριμένα? δοκίμασα 2-3 και γίνεται χαμός !! Δε με νοιάζουν τα ελληνικά κανάλια , απλά ενα ολοκληρωμένο να έχει τα περισσότερα

Επεξ/σία από The_Winner
ορθογραφικό
Δημοσ.

Για ταινιες και σειρες δες και το elementum (τορρεντοπροσθετο).
http://elementum.surge.sh/

Για iptv δεν υπαρχει σωτηρια, μιας και αν δεν εχεις συνδρομη σε καποιο paid service, το θεμα iptv (γενικα, οχι μονο στο kodi) ειναι 99% miss και 1% hit.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jim_p είπε

Για iptv δεν υπαρχει σωτηρια, μιας και αν δεν εχεις συνδρομη σε καποιο paid service, το θεμα iptv (γενικα, οχι μονο στο kodi) ειναι 99% miss και 1% hit.

μπα μην το λες, εχω δυο εφαρμογές εκτός kodi το Mobdro και το Red Box TV και παίζουν μια χαρα

Δημοσ.

Παιδιά θα πρέπει κάθε τόσο να κάνω εκκαθάριση του φακέλου cache ώστε να ελευθερώνω μνήμη από διάφορα σκουπίδια κτλ να μην επιβαρύνω το Kodi; Γενικά, θα πρέπει να σβήνονται τίποτα κατάλοιπα του Kodi που δεν χρειάζονται ώστε να δουλεύει καλά το Kodi?

Επίσης αυτό για τους υπότιτλους ισχύει;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jim_p είπε

Το elementum σε Kodi Leia 18 δεν μπαίνει, οσο και αν το προσπάθησα , το κανει εγκατάσταση και συνεχως γράφει οτι το πρόσθετο κλεινει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...