enterhere Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δοκίμασε να κάνεις authorize ξανά τον λογαριασμό του Trakt, στα addon που έχεις. 1
papars Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, enterhere είπε Δοκίμασε να κάνεις authorize ξανά τον λογαριασμό του Trakt, στα addon που έχεις. Το έκανα αυτό αλλά δεν έχει να κάνει με το trakt. Δοκίμασε αυτό π.χ. στο exodus ή άλλο σχετικό. Search -> Tv Shows -> "Origin" Πρέπει να βρει "Origin (2018)". Δεν το βρίσκει. Που είναι περίεργο γιατί αρχικά έτσι το βρήκα και είδα τα πρώτα επεισόδια.
jim_p Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 rc4, με ανακοινωση αυτη τη φορα https://kodi.tv/article/kodi-v18-leia-rc4-new-hope Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από jim_p
enterhere Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, papars είπε Το έκανα αυτό αλλά δεν έχει να κάνει με το trakt. Δοκίμασε αυτό π.χ. στο exodus ή άλλο σχετικό. Search -> Tv Shows -> "Origin" Πρέπει να βρει "Origin (2018)". Δεν το βρίσκει. Που είναι περίεργο γιατί αρχικά έτσι το βρήκα και είδα τα πρώτα επεισόδια. Έκανα μία αναζήτηση στα πρόσθετα που έχω και βρήκα τα εξής: Στα Seren και Gaia βρίσκει την σειρά Origin 2018 Στο Εxodus redux δεν την βρίσκει.
papars Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, enterhere είπε Έκανα μία αναζήτηση στα πρόσθετα που έχω και βρήκα τα εξής: Στα Seren και Gaia βρίσκει την σειρά Origin 2018 Στο Εxodus redux δεν την βρίσκει. Ευχαριστώ, θα φορτώσω το Seren.
broxopios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Χαίρετε και καλή χρονιά. Έχουμε θέμα με τους υπότιτλους subtitles.gr & greek subs? Βλέπω μόνο το openSubtitles.org λειτουργεί.
speedy23 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Αμα δοκιμασεις να επισκεφτεις τους δυο αυτους ιστοτοπους απο web browser θα δεις οτι εχουν αποκλειστει.
jimis98 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, speedy23 είπε Αμα δοκιμασεις να επισκεφτεις τους δυο αυτους ιστοτοπους απο web browser θα δεις οτι εχουν αποκλειστει. το bs player τυος βρισκει κανονικα τους subs απο τον browser δεν λειτουργουν γιατι?
broxopios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, speedy23 είπε Αμα δοκιμασεις να επισκεφτεις τους δυο αυτους ιστοτοπους απο web browser θα δεις οτι εχουν αποκλειστει. Τους έχω στο kodi. Σταμάτησαν να λειτουργούν γενικά; Τι έχουμε τώρα από ελληνικούς υπότιτλους;
Doubt Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, broxopios είπε Τους έχω στο kodi. Σταμάτησαν να λειτουργούν γενικά; Τι έχουμε τώρα από ελληνικούς υπότιτλους; Δοκίμασα με google και open dns και το site είναι αποκλεισμένο. Με δωρεάν vpn (opera browser) ανοίγει κανονικά. Λίγους ελληνικούς υπότιτλους έχει και το podnapisi.net (kodi) update Με proton vpn (free) βγάζει υπότιτλους κανονικά στο kodi Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από Doubt
enterhere Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 22 ώρες πριν, speedy23 είπε Αμα δοκιμασεις να επισκεφτεις τους δυο αυτους ιστοτοπους απο web browser θα δεις οτι εχουν αποκλειστει. Το subtitles.gr που δοκίμασα ανοίγει κανονικά.
speedy23 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, enterhere είπε Το subtitles.gr που δοκίμασα ανοίγει κανονικά. Με vpn θα μπει, χωρις αυτο οχι καθως βγαινει το μηνυμα απαγορευσης προσβασης.
Doubt Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, enterhere είπε Το subtitles.gr που δοκίμασα ανοίγει κανονικά. Με τι το δοκίμασες;
enterhere Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Doubt είπε Με τι το δοκίμασες; 6 ώρες πριν, speedy23 είπε Με vpn θα μπει, χωρις αυτο οχι καθως βγαινει το μηνυμα απαγορευσης προσβασης. Από το tablet στο σπίτι χωρίς vpn και χωρίς να έχω αλλάξει dns. Τώρα εδώ που είμαι, ο υπολογιστής βγάζει το γνωστό μήνυμα. Επειδή το γνωρίζω το θέμα με την απαγόρευση στα συγκεκριμένα sites, μου έκανε εντύπωση πως άνοιξε κανονικά το subtitles.gr. Θα ξανακάνω μία δοκιμή όταν πάω σπίτι.
enterhere Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Στις 7/1/2019 στις 12:52 ΠΜ, broxopios είπε Χαίρετε και καλή χρονιά. Έχουμε θέμα με τους υπότιτλους subtitles.gr & greek subs? Βλέπω μόνο το openSubtitles.org λειτουργεί. Έχουμε εξελίξεις: 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις