Προς το περιεχόμενο

Κόντι και πρόσθετα

Doubt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύμφωνα με τις οδηγίες του jim_p βρήκα πολύ καλά αποτελέσματα. Πολλά πράγματα τα ήξερα λάθος. Κατάφερα σε ένα Intel NUC να μην έχω τον ένα από τους τέσσερις πυρήνες συνέχεια στο 100% όταν βλέπω HD βίντεο στο youtube και να μειώσω κατά 5-10% τους υπόλοιπους τρεις. Νόμιζα ότι το h264ify ήταν για πολύ φθηνούς επεξεργαστές, αλλά κάνει δουλειά παντού. Ακόμα νόμιζα ότι το h264ify παύει το καταραμένο flash player και δίνει ροή h264 όπου είναι εφικτό ,αλλά όπως εξήγησε ο jim_p παύει την ροή webm  (VP8/VP9 βίντεο)  που η επιτάχυνση υλικού είναι σχετικά σπάνια στις κάρτες γραφικών.

https://en.wikipedia.org/wiki/WebM

Να μην τα πολυλογώ πολύ έκανα ακριβώς ότι αναφέρει ο παρακάτω για το h264ify και είδα σημαντική διαφορά στην cpu μου ( Intel QUAD CORE N3700 ). Αν έχουμε εγκαταστήσει οδηγό για την κάρτα γραφικών μας, δεν πρόκειται να σπάσει τίποτα ενεργοποιώντας την επιτάχυνση υλικού στον firefox πιστεύω.

"Βαθμολογία 5 από 5
by jagerhans, ένας χρόνος πριν
I am running the Linux Firefox version and since flash was dropped html5 worked so bad that videos were unwatchable, dropping frames by the thousands, freezing and setting my cpu to fire at the same time.

This plugin, together with enabling HW acceleration in about:config ( layers.acceleration.force-enabled=TRUE ) and disabling the default openH264 decoder ( media.gmp-provider.enabled=FALSE ) TOTALLY SOLVED ANY ISSUE. Now I can play 1080p videos without a single frame being dropped. As the first steps I altered those registry entries gaining a huge speed increment thanks to hw acceleration but it was this plugin that restored the full functionality of YT videos.
Thank you very much !"

Και κάτι ακόμα στην παράγραφο Toggle Hardware Acceleration

Tελικά με τα παραπάνω απλώς εξαναγκάζει το firefox σε επιτάχυνση υλικού, αφού από προεπιλογή ο firefox επιλέγει αυτόματα αν μπορεί να κάνει επιτάχυνση. Επίσης με τον openH264 ανοιχτό νομίζω έχω λίγο καλύτερα αποτελέσματα στην CPU. Επομένως μόνο η ενεργοποίηση του h264ify αρκεί.

Επεξ/σία από Krusty
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες μου κατέβασε updates για Blamo Repo. Να είναι τίποτα malware?

kodi.jpg

* και Exodus που το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά.

Επεξ/σία από Doubt

@slk200gr
Ναι και τα 2 ειναι πεθαμενα.

@Doubt
Αυτα ειναι τα οσα εχεις εγκατεστημενα? Το σκετο exodus (και τα παρελκομενα του: artwork, module, metadata) εχει πεθανει. Βγαλτο και βγαλε και οποιο repo-χωματερη στο παρεχει γιατι σιγουρα εινια υποπτο. Το repo του blamo εχει κλεισει και αυτο, οποτε αν ειδες ενημερωση, μαλλον απο καποια αλλη χωματερη θα εγινε. Βγαλτο.

Το the magic dragon πρωτη φορα το βλεπω, αλλα το οτι ειναι απο το supermacy repo ειναι λογος να μην το εμπιστευθεις.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jim_p είπε

Αυτα ειναι τα οσα εχεις εγκατεστημενα?

Όχι, αυτά είναι τα πρόσφατα ενημερωμένα...έχω κι άλλα πολλά:rolleyes:

Όπως βλέπω, πρόκειται για την έκδοση 8.0.0 του Exodus με ημερομηνία Ιούνιος του 18 και προέρχεται κι αυτό από το Blamo repo έκδοση 6.0.0.

Κάποια δυσλειτουργία δεν παρατηρώ.

Το repo δεν έχει κωδικούς πρόσβασης; μπορεί ο καθένας να ανεβάζει ότι θέλει;  Εννοώ, ίσως δεν πρόκειται για τον Blamo, όποιος κι αν είναι, αλλά για κάποιο πρόσωπο ή ομάδα της εμπιστοσύνης του; Αν λέω αρλούμπες σόρρυ...

Επεξ/σία από Doubt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

πως το έχεις φτιάξει? 

Χρησιμοποιησα τα εξης repo

Aura skin

Exodus redux (placenta και αλλα τετοια repo ανενεργα δεν χρειαζονται.νομιζω ειναι αρκετο αυτο μονο τ.)

Seren (χρειαζεται real debrid και trakt)

Για ελληνικα καναλια κ υποτιτλους 

Νομιζω οτι με αυτα τα addons ειναι κανεις πληρεις.αν δεν εχει καποιος real debrid δυστυχως ακομα το seren δν θα δουλεψει.αλλα μπορει πχ για τορεντ να βαλει το elementium.παντως με ολα αυτα θα εχει ενα καθαρο πληρη λειτουργικο build kodi χωρις σαβουρες και ανενεργα repo

Απο εκει και περα μεσα απο τις ρυθμισεις του σκιν εβαλα αυτα τα widgets ωστε να δειχνει ετσι

Υπαρχει και αυτο Kodiflix ενα build skin που μοιαζει αρκετα με το Netflix.νομιζω μεσα περιεχει και μονο το skin

Ολα ειναι συμβατα με kodi krypton και Leia .τρεχω Leia.δν ξερω για το kodiflix αν τρεχει σε leia

Επεξ/σία από kwstas_1993
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/12/2018 στις 2:44 ΜΜ, Doubt είπε

Όχι, αυτά είναι τα πρόσφατα ενημερωμένα...έχω κι άλλα πολλά:rolleyes:

Όπως βλέπω, πρόκειται για την έκδοση 8.0.0 του Exodus με ημερομηνία Ιούνιος του 18 και προέρχεται κι αυτό από το Blamo repo έκδοση 6.0.0.

Κάποια δυσλειτουργία δεν παρατηρώ.

Το repo δεν έχει κωδικούς πρόσβασης; μπορεί ο καθένας να ανεβάζει ότι θέλει;  Εννοώ, ίσως δεν πρόκειται για τον Blamo, όποιος κι αν είναι, αλλά για κάποιο πρόσωπο ή ομάδα της εμπιστοσύνης του; Αν λέω αρλούμπες σόρρυ...

Διαβασε τα οσα λεγονται εδω και το ποστ του IAmahTheahGameah και θα καταλαβεις ποσο ευκολο ειναι να γινει η μαλακια απο τον οποιονδηποτε
https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/a6gjiz/blamo_repo_got_updated/

Σκεφτομαι να κατσω να γραψω μια λιστα απο προσθετα που ειναι επισημως πεθαμενα να ξερετε να τα αποφευγετε...

Επεξ/σία από jim_p

7 ώρες πριν, jim_p είπε

Διαβασε τα οσα λεγονται εδω και το ποστ του IAmahTheahGameah και θα καταλαβεις ποσο ευκλο ειναι να γινει η μαλακια απο τον οποιονδηποτε
https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/a6gjiz/blamo_repo_got_updated/

Σκεφτομαι να κατσω να γραψω μια λιστα απο προσθετα που ειναι επισημως πεθαμενα να ξερετε να τα αποφευγετε...

ΟΚ, νομίζω πως η ουσία είναι το ποστ που λες.

"When a developer deletes their repo from Github it is very important that you remove the repository from your system. A flaw in the Github service is that once an account had been deleted, anyone else can then start an account using the same name. It is possible for a person or group to then push their own updates to unsuspecting users who still have the repo installed. Obviously that information is a little too late for you, but I hope it serves you well in the future."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, slk200gr είπε

Σημερα παιζουν και τα δυο κανονικα παλι

Οπως εχω ξαναπει, οταν λεμε οτι το ταδε προσθετο εινια πεθαμενο δεν σημαινει οτι σταματησε να λειτουργει αλλα οτι δεν αναπτυσσεται πλεον, οποτε αν παρουσιαστει το οποιοδηποτε προβλημα σε αυτο, δεν υπαρχει καποιος να το φτιαξει.  Ή με πιο απλα λογια
https://www.insomnia.gr/forums/topic/677080-κόντι-και-πρόσθετα/?page=3&tab=comments#comment-56687504

Για το οτι δεν δουλευε προχτες και δουλευει σημερα, το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ενημερωθηκε το resolveurl (προσθετο-κλειδι που κανει ολη τη δουλεια σε προσθετα σαν το incursion), που οντως ενημερωθηκε αυτες τις μερες.

Επεξ/σία από jim_p
  • Like 1

Kodi 18 rc3 απο χτες, χωρις να εχει ανακοινωθει ακομα οπουδηποτε. Μονο στο github υπαρχει το σχετικο release tag με ελαχιστες πληροφοριες
https://github.com/xbmc/xbmc/releases/tag/18.0rc3-Leia

screenshot000.png

Στις 16/12/2018 στις 4:50 ΜΜ, Doubt είπε

ΟΚ, νομίζω πως η ουσία είναι το ποστ που λες.

"When a developer deletes their repo from Github it is very important that you remove the repository from your system. A flaw in the Github service is that once an account had been deleted, anyone else can then start an account using the same name. It is possible for a person or group to then push their own updates to unsuspecting users who still have the repo installed. Obviously that information is a little too late for you, but I hope it serves you well in the future."

It turns out that as soon as a GitHub account is deleted, the username is  immediately made available again to the public. And because of the way Kodi repositories update, this gives the new username’s owner carte blanche to push updates.

The most recent victim of repo hijacking has been none other than Mr. Blamo himself. He was visited by one of the big movie groups who offered him the ultimatum of agreeing to their terms and ceasing development; or be sued.

https://www.tvaddons.co/kodi-hijacking-security

Έπεσα πάνω σε μια παράξενη συμπεριφορά. Προσπαθώ να δω το origin από το youtube originals και ενώ το έχω σε λίστες στο trackt (και το βλέπω στις λίστες αυτές στον browser) δεν εμφανίζεται στις λίστες μέσα από τα add-on του kodi.

Δεν το βρίσκω ούτε με search. Σαν να υπάρχει ένα φίλτρο μόνο για το συγκεκριμένο. Ακόμα και μια νέα λίστα να φτιάξω με μόνο αυτό μέσα, μου την δείχνει κενή.

Βλέπω μόνο στο history κάποια από τα επεισόδια που είδα στο παρελθόν. Το κάνει σε όλα τα add-on που συνδέονται με το trackt.

Κανονικά θα έπρεπε να εμφανίζεται στο progress, my tv shows, watchlist και άλλες λίστες που το έχω προσθέσει. 

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει αν το βλέπει; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...