jimis98 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 γιατί να μην μου αρέσει? με 14 ευρώ το μήνα βρήκα αν τους συστήσεις πελάτες σου κάνουν έκπτωση? "απλά στέλνουν email στην μαμά εταιρεία και αυτή τρέχει να επιδιορθώσει οποιοδήποτε πρόβλημα. " τι εννοεις συνεργάζονται με ote και nova? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Παίδες νομίζω ξεφύγαμε πολύ από το θέμα μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeAl92 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, jimis98 είπε γιατί να μην μου αρέσει? με 14 ευρώ το μήνα βρήκα αν τους συστήσεις πελάτες σου κάνουν έκπτωση? "απλά στέλνουν email στην μαμά εταιρεία και αυτή τρέχει να επιδιορθώσει οποιοδήποτε πρόβλημα. " τι εννοεις συνεργάζονται με ote και nova? Φίλε μου από αυτά που έγραψες κατάλαβα ότι δεν κατέχεις το θέμα. Για να μην βγαίνουμε off topic. Μιλάμε για μια παράνομη υπηρεσία που είναι πειρατική και επί πληρωμή οπότε δεν θα γράψω κάτι περισσότερο για να σε βοηθήσω να πληρώνεις λιγότερα. Αν θέλεις να είσαι τίμιος και να μην έχεις προβλήματα βάλε τις γνήσιες εφαρμογές ΟΤΕ - ΝΟΒΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 και αυτές η μη νόμιμες επιχειρήσεις που βρίσκουν και σου παρέχουν τις υπηρεσίες? το έχω απορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xlapatsas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Επειδή έχω μείνει καιρό μακριά από τις εξελίξεις, ποιά είναι η τελευταία έκδοση του sportsdevil που να δουλεύει ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @Xlapatsas Δες την ανάρτηση του babis69 και την δικιά μου για τις εξαρτήσεις αν έχεις πρόβλημα. https://www.insomnia.gr/forums/topic/677080-κόντι-και-πρόσθετα/?page=8 Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xlapatsas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, Krusty είπε @Xlapatsas Δες την ανάρτηση του babis69 και την δικιά μου για τις εξαρτήσεις αν έχεις πρόβλημα. https://www.insomnia.gr/forums/topic/677080-κόντι-και-πρόσθετα/?page=8 Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 18 rc2 https://kodi.tv/article/kodi-v18-leia-rc2-new-hope Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ενα θέμα που έχω: Εχω ενα mecool m8s pro l με την stock rom και του έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση του kodi. Το έχω συνδεδεμένο με Ethernet, και η ταχύτητα (σε χωριό) είναι στα 8-9mbs. Οσες ταινίες πήγα να δω σε 1080p κολλάνε, ξεκολλάνε η παίζουν καρέ καρέ. Υπάρχει λύση; Επίσης επειδή στις περισσότερες ταινίες ο υπότιτλος δεν είναι συγχρονισμένος και είναι σπαστικό να δοκιμάζω έναν έναν να δω ποίος ταιριάζει, υπάρχει τρόπος να τον καθυστερώ 1-2 δευτερόλεπτα πίσω η μπροστά ανάλογα που χρειάζεται ; Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια! Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από metd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Για τα σπασίματα στην εικονα. Το βιντεο για να παιζει απροσκοπτα πρεπει να προφτάνει αρκετο στο box σου, σε σχέση με αυτο που δειχνει. Φαντάσου ένα κουβά που γεμιζει απο μια βρυση και στην κατω πλευρά του έχει ενα βρυσάκι που παιρνεις νερο. Αν το νερό που τραβάς (δηλαδη το βιντεο που βλέπεις) ειναι περισσότερο απο αυτο που πέφτει απο τη βρυση γεμισματος (το βιντεο που ερχεται απο το νετ) καταλαβαινεις οτι στο δικό σου ποτηρι το νερο απο το βρυσάκι θα πεφτει με διακοπές. Αν και μπορει να φταίει και ο κουβας (το box σου), επειδή εχεις το Pro L (το οποιο εχει δυνατα χαρακτηριστικά) μάλλον θα κοιτουσα πρωτα τη βρύση γεμισματος, δηλαδη την πηγη του βιντεο και το internet. Τα βιντεο 1080p ειναι "πολύ νερο - τερμα οι βρυσες" οποτε θες πρώτον πολύ καλο internet και δευτερον η πηγή του βιντεο να μπορει να δώσει την "ποσοτητα" νερου που χρειαζεσαι. Με δυο λογια, ακομα κι αν εχεις σωλήνα μπουρι, αν ο παροχέας του βιντεο ρίχνει πιτσιλισματα, εσυ θα γεμιζεις με πιτσιλισματα απο το βρυσάκι. Κάνε τις εξής δοκιμές: Προσπάθησε να δεις βιντεο απο τον ιδιο πάροχο βιντεο (π.χ. openload) σε χαμηλότερες αναλύσεις (π.χ. 720 ή SD) και δες αν λύθηκε το προβλημα των σπασιμάτων. Αν ναι κανε το επομενο βημα 2, αλλιως πηγαινε στο βήμα 3 Προσπάθησε να δεις τα ιδια βιντεο (και σαν ταινια και σαν αναλύσεις) και απο άλλους παροχους βιντεο. Αν και εκει δεν εχεις σπασίματα, πήγαινε στο βήμα 4, ενω αν εχεις, πηγαινε στο βημα 3. Αν όμως κάποιοι απο αυτους εχουν σπασίματα, ενω άλλοι δεν εχουν, τοτε οι συγκεκριμένοι πάροχοι βιντεο εχουν αργο ρυθμο παροχής, οποτε καλο ειναι να τους αποφευγεις. Εφοσον στα βιντεο 1 και 2 εχεις σπασίματα, τοτε μαλλον η γραμμή σου δε σηκώνει τοσο πολύ traffic, οποτε αν την ιδια στιγμή δεν χρησιμοποιεις το net (π.χ. youtube, torrents, κλπ), η μονη λύση ειναι να βλέπεις βιντεο σε χαμηλότερες αναλύσεις. Πήγαινε στο βήμα 5. Βασικά πρεπει να βρεις τηνισορροπία των δυνατοτητων της γραμμής σου συναρτήσει του παροχου βιντεο. Π.χ εχω παρατηρήσει οτι το openload τα παει καλυτερα απο καποιους αλλους Ενα ακομα που μπορεις να κανεις ειναι να αυξήσεις το buffer ώστε στην αρχή να περιμένεις λιγο παραπάνω να κατέβει κομματι ταινιας πριν αρχισει να παιζει, ωστε στη διαρκεια να μην εχεις διακοπές. Στο παραδειγμα με τον κουβά και τις βρυσες, να αφησεις να γεμισει λιγο ο κουβάς πριν ανοιξεις το κατω βρυσάκι. Ετσι αντιμετωπιζεις και προσωρινές αυξομειώσεις της ταχυτητας της γραμμης σου, που αν δεν εχεις ικανοποιητικό buffer θα εχεις σπασιματα. Λεπτομέριες ειναι ανα build και μηχάνημα αλλά για μια γενικη ιδεα δες https://www.youtube.com/watch?v=UveokD3H11E Για τους υποτιτλους Ναι υπάρχει να τον "μετακινεις". Την ώρα που παιζει το βιντεο μπορεις να ρυθμίσεις τη μετατοπιση, πατωντας το αναλογο κουμπι που αλλαζει ανα build. Δες ενα γενικο βιντεο και θα καταλάβεις https://www.youtube.com/watch?v=l85ocDTTTMs Στα υποψη οτι αν οι υποτιτλοι ΔΕΝ ειναι συγχρονισμενοι στα fps οσο περνα η ώρα θα αλλαζουν πάλι θεση. Πχ στο 5 λεπτο να ειναι τελειοι, ενω στο 20 να εχει μια καθυστερηση 1 δευτερολπετου. Απλα επαναλαμβανεις τη διαδικασία 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστω για την άψογη βοήθεια σου! Απο όσους παροχους έχω δει κάτι σε 720p δεν είχα το παραμικρό θέμα! Οταν όμως πήγα να δω κάτι σε 1080p άρχιζαν κάθε φορά τα κολλήματα. Κι εγω πιστεύω πως φταίει η γραμμή μου, διότι πριν που είχα ote tv όταν πήγαινα να δω κάτι, και έπαιζε και η γυναίκα με το κινητό, κόλλαγε για τα καλά! Το buffer πως το αυξάνω ; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από metd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, metd είπε Το buffer πως το αυξάνω ; 2 ώρες πριν, isay είπε Ενα ακομα που μπορεις να κανεις ειναι να αυξήσεις το buffer ώστε στην αρχή να περιμένεις λιγο παραπάνω να κατέβει κομματι ταινιας πριν αρχισει να παιζει, ωστε στη διαρκεια να μην εχεις διακοπές. Στο παραδειγμα με τον κουβά και τις βρυσες, να αφησεις να γεμισει λιγο ο κουβάς πριν ανοιξεις το κατω βρυσάκι. Ετσι αντιμετωπιζεις και προσωρινές αυξομειώσεις της ταχυτητας της γραμμης σου, που αν δεν εχεις ικανοποιητικό buffer θα εχεις σπασιματα. Λεπτομέριες ειναι ανα build και μηχάνημα αλλά για μια γενικη ιδεα δες https://www.youtube.com/watch?v=UveokD3H11E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Είδα το βίντεο και κατάλαβα...! Το έφτιαξα και μέχρι στιγμής όλα οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 https://kodi.wiki/view/Advancedsettings.xml πχ <advancedsettings> <splash>false</splash> <cache> <memorysize>419430400</memorysize> <buffermode>1</buffermode> <readfactor>10.0</readfactor> </cache> </advancedsettings> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstas_1993 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 μιας και ο blamo τα παρατησε υπαρχει κανα εναλακτικο του chappa'ai ? ωστε οταν πχ διαλεγω μια σειρα η ταινια ν μου εμφανιζει απο που θελω να τ τρεξω πχ eχodus reduχ η seren κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις