Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, broxopios είπε

Όχι εμένα μου το δέχεται κανονικά. Έχω κάνει τη διαδικασία 3-4 φορές.

Τι τράπεζα?εγώ με eurobank μου πετάει σφαλμα

Δημοσ.

Καλημέρα, με ενδιαφέρουν τα αθλητικά σε android συσκευή. Τώρα τα παρακολουθώ live με την εφαρμογή 'Live NetTV' από ξένα κανάλια. Υπάρχει τρόπος με το Kodi να δω OTETV χωρίς lags των 5sec ανά 2 sec;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, frozex είπε

Καλημέρα, με ενδιαφέρουν τα αθλητικά σε android συσκευή. Τώρα τα παρακολουθώ live με την εφαρμογή 'Live NetTV' από ξένα κανάλια. Υπάρχει τρόπος με το Kodi να δω OTETV χωρίς lags των 5sec ανά 2 sec;

Αυτό που ρωτάς είναι παράνομο οπότε δε θα σου απαντήσει κανένας δημόσια. Ψάξε στο youtube κάτι θα βρεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, frozex είπε

Πριν απο αρκετα μηνυματα εχω πει για το συνδιασμο sparkle και plexus, οποτε δες αν σε βολευει κατι τετοιο. Δεν εινια iptv. αλλα αν θες αθλητικα στο kodi ειναι η καλυτερη δυνατη λυση αυτη τη στιγμη.

Αν θες αποκλειστικα iptv, μιας και το θεμα με τα λινκ για iptv που υποσχονται διαφορες σελιδες ειναι 99% miss και 1% hit, καλυτερα να ψαχτεις για καποιο iptv service επι πληρωμη, πχ το vaders.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, jim_p είπε

Πριν απο αρκετα μηνυματα εχω πει για το συνδιασμο sparkle και plexus, οποτε δες αν σε βολευει κατι τετοιο. Δεν εινια iptv. αλλα αν θες αθλητικα στο kodi ειναι η καλυτερη δυνατη λυση αυτη τη στιγμη.

Αν θες αποκλειστικα iptv, μιας και το θεμα με τα λινκ για iptv που υποσχονται διαφορες σελιδες ειναι 99% miss και 1% hit, καλυτερα να ψαχτεις για καποιο iptv service επι πληρωμη, πχ το vaders.

Αν δεν απατώμαι το vaders δεν έχει αυτό που ζητάει ο φίλος (ελληνικά κανάλια). Καλύτερα να κοιτάξει άλλους providers.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, frozex είπε

Και εγώ δεν θα δώσω άμεσο σύνδεσμο για να μην ξεπεράσω ίσως τους όρους χρήσης του forum. Ψάξε αν θες για iptv_channels/ στο https://www.instagram.com/ 

μην σου πω ένωσε και τα strings!  Έχει πάνω από 1808 ακόλουθους, οπότε πρέπει να είναι αξιόπιστο. Ο πειρατής αναφέρει για 15 ευρώ τον μήνα. Είχα γράψει πριν και για τους άκλαυτους.

Επεξ/σία από Krusty
  • Thanks 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Krusty είπε

Και εγώ δεν θα δώσω άμεσο σύνδεσμο για να μην ξεπεράσω ίσως τους όρους χρήσης του forum. Ψάξε αν θες για iptv_channels/ στο https://www.instagram.com/ 

μην σου πω ένωσε και τα strings!  Έχει πάνω από 1808 ακόλουθους, οπότε πρέπει να είναι αξιόπιστο. Ο πειρατής αναφέρει για 15 ευρώ τον μήνα. Είχα γράψει πριν και για τους άκλαυτους.

Γιατί να πάρεις από αυτόν και να πληρώσεις καπέλο; Μεταπωλητής είναι. Ψάξε λίγο καλύτερα.

Υ.Γ. Αν ήμουν πιο καχύποπτος θα έλεγα ότι κάνεις προώθηση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε

Γιατί να πάρεις από αυτόν και να πληρώσεις καπέλο; Μεταπωλητής είναι. Ψάξε λίγο καλύτερα.

Ένα π.μ. με ένα λινκ; B)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ένα π.μ. με ένα λινκ; B)

Ένα google search καθώς δεν επιτρέπεται;

Υ.Γ. Για να βοηθήσω 2 λέξεις τελειώνει σε streams και η πρώτη είναι η πιο συνηθισμένη ατάκα του Dean από το Supernatural γνωστό meme.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε

η πιο συνηθισμένη ατάκα του Dean από το Supernatural γνωστό meme

Επειδή δεν κατέχω...μιλάμε για κάτι τέτοιο;

quality.jpg

Δημοσ.
Στις 29/11/2018 στις 9:26 ΠΜ, GeorgeAl92 είπε

Υ.Γ. Αν ήμουν πιο καχύποπτος θα έλεγα ότι κάνεις προώθηση.

γνωριζεις κατι περισσοτερο?στειλε πμ

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Krusty είπε

Δηλαδή σ' αυτούς χωρίς καπέλο να είναι περίπου 10 ευρώ τον μήνα η τιμή για nova και με otesport;

Μπορεί και λιγότερα. Αρχική τιμή είναι 12€ μετά όμως από Χ πελάτες πάει στα 10 και μετά από πολλούς πελάτες στα 8€....ίσως και λιγότερα.

Επίσης αν χαλάσει τίποτα μην νομίζεις ότι τρέχουν αυτοί για κάτι απλά στέλνουν email στην μαμά εταιρεία και αυτή τρέχει να επιδιορθώσει οποιοδήποτε πρόβλημα. 

1 ώρα πριν, jimis98 είπε

γνωριζεις κατι περισσοτερο?στειλε πμ

Σόρυ μαν αλλά δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου αν δεν σου αρέσει μετά ή αν έχεις κολλήματα. Ψάξε μόνος σου πραγματικά λίγο μυαλό θέλει και να διαθέσεις 30 λεπτά από το χρόνο σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...