jim_p Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Τιποτε. Αφου στα δειχνει παει να πει οτι βλεπει τα περιεχομενα του repo κανονικα, αρα μπορει να εγκαταστησει οτιδηποτε απο αυτο, αρα θα επρεπε να σου εγκαταστησει και το seren κανονικα. Δοκιμασε να σβησεις το repo του nixgates και να το ξαναπερασεις απο την αρχη απο το zip.
broxopios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, jim_p είπε Τιποτε. Αφου στα δειχνει παει να πει οτι βλεπει τα περιεχομενα του repo κανονικα, αρα μπορει να εγκαταστησει οτιδηποτε απο αυτο, αρα θα επρεπε να σου εγκαταστησει και το seren κανονικα. Δοκιμασε να σβησεις το repo του nixgates και να το ξαναπερασεις απο την αρχη απο το zip. Τίποτα. Το έσβησα, το πέρασα από το zip και τίποτα. Το ίδιο fail. Έτσι μου έρχεται να τα σβήσω όλα και να τα περάσω από την αρχή. Απλά βαριέμαι την ίδια διαδικασία ξανά γιατί πριν 2 μήνες έκανα φορμάτ και πέρασα και το kodi από την αρχή. Εν τω μεταξύ ένας στο reddit αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα και η λύση που δόθηκε είναι να γίνει disable το Gaia (κάποια ασυμβατότητα παίζει) και μόλις περαστεί το seren ξανά enable. Το έκανα και πάλι τίποτα.
jim_p Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Σου λεει ποια εξαρτηση ειναι αυτη που δεν μπορει να εγκαταστησει?
Doubt Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, broxopios είπε Εν τω μεταξύ ένας στο reddit αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα και η λύση που δόθηκε είναι να γίνει disable το Gaia (κάποια ασυμβατότητα παίζει) και μόλις περαστεί το seren ξανά enable. Το έκανα και πάλι τίποτα. Αν έχεις εγκατάσταση με Gaia repo1, repo2 κλπ σβήστα όλα.
jimis98 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να έχω πρόσβαση στα συνδρομητικά κανάλια?, έχω ψαξει για το sportsdevil αλλά πουθενά δεν το βρήκα και κάτι άλλο γίνεται να κάνω save το kodi για να το περάσω σε άλλο pc η σε tv box?
jim_p Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δεν μπορεις. Το sportsdevil εχει πεθανει εδω και κατι μηνες, μην μπαινεις στον κοπο να το βαλεις. Για το πως θα μεταφερεις τα πραγματα του kodi απο το ενα λειτουργικο στο αλλο εχουμε πει λιγες σελιδες πριν, ψαξε λιγο αν θες.
jimis98 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 απο προσθετα εχω alivegr και εχοδους rudux ,death star 1
babis69 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @broxopios Θα κάνεις Disable το Gaia Repository...όχι το πρόσθετο Gaia....και μόλις τελειώσει η εγκατάσταση θα το κάνεις πάλι Enable. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από babis69
broxopios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, babis69 είπε @broxopios Θα κάνεις Disable το Gaia Repository...όχι το πρόσθετο Gaia....και μόλις τελειώσει η εγκατάσταση θα το κάνεις πάλι Enable. Καλησπέρα. Πώς κάνω το Repository disable? Το πρόσθετο έκανα να πω την αλήθεια. Μόνο remove βρίσκω από το file manager
jimis98 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 σημερα στα καλα καθουμενα μου εμφανισε αυτο,εκανα ενημερωση αλλα τιποτα παλι τα ιδια
Krusty Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2018 στις 10:57 ΜΜ, jimis98 είπε Καλησπέρα μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να έχω πρόσβαση στα συνδρομητικά κανάλια?, έχω ψαξει για το sportsdevil αλλά πουθενά δεν το βρήκα και κάτι άλλο γίνεται να κάνω save το kodi για να το περάσω σε άλλο pc η σε tv box? Δεν θα δώσω σύνδεσμο (δεν υπάρχει χωρίς πληρωμή) γιατί είναι παράνομο το πρώτο που ζητάς και μάλλον θα παραβαίνω τους κανόνες του φόρουμ. Στην πράξη όμως απ' όσο έχω ακούσει δίνουν nova και otetv στην μισή τιμή απ' όσο χρεώνει η nova. Ζητάνε 6μηνιαία προκαταβολική συνδρομή. Έχω ακούσει ότι μερικοί αφήνουν ξεκρέμαστους αυτούς που πλήρωσαν και κλείνουν απότομα μερικές φορές αφού τους κυνηγάνε, αλλά μερικά γνωστά ονόματα δεν αφήνουν τους συνδρομητές παραπονεμένους. Δεν έχω βάλει ποτέ, αλλά σε μία πολύ γνωστή ιστοσελίδα υπάρχει σχετική διαφήμιση. Ψάξε για τους aklautoi/live και κάνει log in. Θα δεις την σχετική διαφήμιση. Και στο adsl forum ίσως σε βοηθήσουν παλιοί χρήστες με προσωπικά μηνύματα γιατί είναι παράνομο δημόσια. Για το sportsdevil δες προηγούμενη μου ανάρτηση στο ίδιο θέμα όπου μου το πρόσφερε ένα άλλο μέλος (ο bambis69 νομίζω) και εγώ έγραψα που μπορούμε να βρούμε τις εξαρτήσεις του. Δες και την σχετική μου ανάρτηση για το laola1.tv αν θες τα συνδρομητικά για αθλητικά και πως μπορούμε να παρακάμψουμε την απαγόρευση. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Krusty
jimis98 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αν θες μιλάμε μέσω πμ γίνεται να έχεις nova και οτεtv μαζί? η wind και η Vodafone τι ρόλο παίζουν? σου είχα στείλει πμ Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από jimis98
jim_p Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, broxopios είπε Καλησπέρα. Πώς κάνω το Repository disable? Το πρόσθετο έκανα να πω την αλήθεια. Μόνο remove βρίσκω από το file manager Settings > addons > my addons > addon repository > mitsos repository > disable. 1
kwstas_1993 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα πήγα να κάνω αγορά real debrid αυτοε τα 9ευροπουλα αλλά μου πετάει σφάλμα στην κάρτα.η κάρτα είναι ενεργεί κ έχει λεφτά μέσα.mastercard.εχει συμβεί σε κανέναν?
broxopios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, jim_p είπε Settings > addons > my addons > addon repository > mitsos repository > disable. Σε ευχαριστώ. Τώρα το πέρασε. Όμως δε μου παίζει καμία ταινία. Έκανα authorize το RD αλλά πατάω σε οποιαδήποτε ταινία και δεν κάνει τίποτα. 1 ώρα πριν, kwstas_1993 είπε Καλησπέρα πήγα να κάνω αγορά real debrid αυτοε τα 9ευροπουλα αλλά μου πετάει σφάλμα στην κάρτα.η κάρτα είναι ενεργεί κ έχει λεφτά μέσα.mastercard.εχει συμβεί σε κανέναν? Όχι εμένα μου το δέχεται κανονικά. Έχω κάνει τη διαδικασία 3-4 φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις