Προς το περιεχόμενο

Κόντι και πρόσθετα

Doubt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εφτιαξα το build .το εστησα πρωτα στο pc  και μετα οπως ειπε ο @jim_p μεσω ενος προγραμματος που ειχε το tvaddons το εκανα βαψκθπ σε zip.πηγα στ Mibox απλα περασα την εφαρμογη και restore και ετοιμο με αυτα που ηθελα εγω χωρις. exodus redux, yoda, alivegr,sportdevil παει σφαιρα .στο backup ειχα οτι account εχω φτιαξει σε trakt και alldebrid(χρησιμοποοιω αυτο που δινει 7μερες free για να το δοκιμασω και αν μ αρεσει θα παρω στο real)εχω γτιαξει κ ενα ελλαφρυ σκιν και παει σφαιρα.

χρησιμοποιοθσα ετοιμα builds je4m κυριως αλλα δεν αξιζει .αφιερωστε λιγο χρονο και φτιξτε το δικο σας.κ οπως εσεις τ θελετε και καλυτερο και απο τον λιγο χρονο π θα αφιερωσετε θα μαθετε πολλα

ισως αναβασω καποια στιγμη ολα τα zip η το αρχειο source που χρησιμοποιησα για να τα βρουν κι αλλοι μαζεμενα

Επεξ/σία από kwstas_1993
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά που μπορώ να βρω αναλυτικό και πρόσφατο οδηγό να στήσω τα πρόσθετα στο Kodi? Με ενδιαφέρει κυρίως ελληνική τηλεόραση και ταινείες. 

έχω αυτό το link αλλά είναι από Ιανουάριο 2018

https://www.pcsteps.gr/100448-σειρές-και-ταινίες-online-kodi-πρόσθετα-addons/

Όχι torrent γιατί είμαι Γερμανία και εδώ δεν αστειεύονται. 

Έχω VPN αλλά δε το ρισκάρω με την καμία με τα τορρεντ

Επεξ/σία από Tsino

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε

Ρε παιδιά γιατί παιδεύεστε; Βάλτε το πρόσθετο Exodus Redux και μια συνδρομή real debrid με 2,3€ το μήνα και θα έχετε όλες τις ταινίες και σειρές με αγγλικούς υπότιτλους. Βάζετε και το alive με τα δύο πρόσθετά του και καθαρίσατε ούτε torrents ούτε τίποτα. 

Επειδή έχει ξαναγραφτεί παρόμοια προτροπή αρκετές φορές στο παρελθόν, το δοκίμασα κι εγώ. Το αποτέλεσμα από την εμπειρία μου από την πρώτη μέρα και μέχρι πριν 1 εβδομάδα που έληξε η συνδρομή, είναι αρκετά απογοητευτικό. Τα 1080 links κολλούσαν σε ποσοστό 90%, με αποτέλεσμα μετά από μερικές μέρες και αρκετές προσπάθειες να σταματήσω να τα ελέγχω καν. Τα 720 επίσης σε πολλές περιπτώσεις κολλάνε(οι ταχύτητες δηλαδή έχουν ελάχιστες έως καμία διαφορές με τα δωρεάν links και είναι αρκετά χαμηλές στις περισσότερες περιπτώσεις για συνδρομητική υπηρεσία). Επίσης σε αρκετές σειρές υπήρχαν ελάχιστα links ή αρκετά, που όμως δεν έπαιζε κανένα, ενώ τα δωρεάν λειτουργούσαν. Σε γενικές γραμμές είναι πεταμένα λεφτά. Τα πρόσθετα τύπου quasar, elementum, torrenter κλπ, κάνουν την ίδια δουλειά, καλύτερα και δωρεάν. Άλλωστε υπάρχουν αρκετές αναφορές στο διαδίκτυο σχετικά με την αναποτελεσματικότητα του real debrid. Δυστυχώς εγώ τις βρήκα αφού έκανα τη συνδρομή. ☹️

Επεξ/σία από dancer_69

3 λεπτά πριν, dancer_69 είπε

Επειδή έχει ξαναγραφτεί παρόμοια προτροπή αρκετές φορές στο παρελθόν, το δοκίμασα κι εγώ. Το αποτέλεσμα από την εμπειρία μου από την πρώτη μέρα και μέχρι πριν 1 εβδομάδα που έληξε η συνδρομή, είναι αρκετά απογοητευτικό. Τα 1080 links κολλούσαν σε ποσοστό 90%, με αποτέλεσμα μετά από μερικές μέρες και αρκετές προσπάθειες να σταματήσω να τα ελέγχω καν. Τα 720 επίσης σε πολλές περιπτώσεις κολλάνε(οι ταχύτητες δηλαδή έχουν ελάχιστες έως καμία διαφορές με τα δωρεάν links και είναι αρκετά χαμηλές στις περισσότερες περιπτώσεις για συνδρομητική υπηρεσία). Επίσης σε αρκετές σειρές υπήρχαν ελάχιστα links ή αρκετά, που όμως δεν έπαιζε κανένα, ενώ τα δωρεάν λειτουργούσαν. Σε γενικές γραμμές είναι πεταμένα λεφτά. Τα πρόσθετα τύπου quasar, elementum, torrenter κλπ, κάνουν την ίδια δουλειά, καλύτερα και δωρεάν. Άλλωστε υπάρχουν αρκετές αναφορές στο διαδίκτυο σχετικά με την αναποτελεσματικότητα του real debrid. Δυστυχώς εγώ τις βρήκα αφού έκανα τη συνδρομή. ☹️

Πολύ απλά ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν έχουν χρόνο, ικανότητα ή διάθεση να ψάξουν λίγο παραπάνω και νομίζουν ότι απλώς με την αγορά κάποιας υπηρεσίας με πληρωμή θα αλλάξουν όλα δια μαγείας....όπως π.χ. η συνδρομή στο γυμναστήριο το Σεπτέμβρη που θα κάψει ως δια μαγείας τα περιττά κιλά.

Η υπηρεσία είναι φανταστική ΑΝ ξέρεις να την δουλέψεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, kwstas_1993 είπε

καποιος οδηγος?δωσε κανα εξτρα τιπ 😉

Κοίτα και εγώ που το έχω 8 μήνες τώρα, το έμαθα από τον alexxkidd31 και  πραγματικά τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να γράψω ούτε οδηγό ούτε να βρω για εσένα. Αυτό θα ήταν δυνατό μόνο με τηλεφωνική κλήση διότι πραγματικά υπάρχουν δεκάδες πράγματα που μπορείς να κάνεις με αυτή την υπηρεσία. Μην ανησυχείς ο γούγλης είναι ο φίλος σου μην φοβηθείς να τον χρησιμοποιήσεις.

Επεξ/σία από GeorgeAl92

Για οποιον εχει real debrid, ο nixgates (αυτος που εφτιαχνε το incursion και το παρατησε το Μαϊο) εβγαλε χτες το νεο του προσθετο, seren. Ανακοινωση εδω
https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/9z0g7i/seren_love_from_nixgates/

και howto για να το βαλετε εδω
https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/9z0hwj/seren_setup_guide_its_finally_here/

Ξαναλεω οτι απαιτει real debrid λογαριασμο για να δουλεψει, οποτε αν δεν εχετε οπως εγω, μην μπειτε στον κοπο καν, μιας και δεν δουλευει πλεον με σελιδες σαν το gamato.

• Like 5
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, jim_p είπε

Για οποιον εχει real debrid, ο nixgates (αυτος που εφτιαχνε το incursion και το παρατησε το Μαϊο) εβγαλε χτες το νεο του προσθετο, seren. Ανακοινωση εδω
https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/9z0g7i/seren_love_from_nixgates/

και howto για να το βαλετε εδω
https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/9z0hwj/seren_setup_guide_its_finally_here/

Ξαναλεω οτι απαιτει real debrid λογαριασμο για να δουλεψει, οποτε αν δεν εχετε οπως εγω, μην μπειτε στον κοπο καν, μιας και δεν δουλευει πλεον με σελιδες σαν το gamato.

Όταν πάω να εγκαταστήσω το seren, μου λέει "failed to install a dependency" και δεν προχωράει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To seren εχει αυτες τις εξαρτησεις

<requires> <import addon="xbmc.python" version="2.19.0" /> <import addon="script.module.requests" version="2.19.1" /> <import addon="script.module.beautifulsoup4" version="4.5.3"/> <import addon="script.module.metahandler" version="1.0.0" /> <import addon="plugin.video.youtube" version="6.2.0"/> <import addon="script.module.addon.signals" version="0.0.1"/> </requires>

και ΟΛΕΣ περιλαμβανονται στο μαμα ρεπο του kodi, δεν χρειαζεται να εγκαταστησεις κατι εξτρα.

p.s Παλι σκατα τα εκανε ο rte του insomnia. Κανονικα επρεπε να βγουν το καθενα σε δικη του σειρα, ετσι τουλαχιστον τα επικολλησα εγω. Δεν θα το διορθωσω, εχω βαρεθει με αυτη την αναπηρια.

Επεξ/σία από jim_p

Δοκιμασα να το βαλω σε μενα και μπηκε κανονικα, χωρις να κανει κιχ. 
Στο μαμα repo του kodi μπορεις να μπεις? Πηγαινε settings > addons > install from repository > kodi addon repository, σου δειχνει τι εχει μεσα?
Αν οχι, πηγαινε ενα επιπεδο πισω, πατα δεξι κλικ στο kodi addon repository και μετα check for updates (εικονα) για να εξαναγκασεις το kodi να το ανανεωσει.

screenshot001.png

5 ώρες πριν, jim_p είπε

Δοκιμασα να το βαλω σε μενα και μπηκε κανονικα, χωρις να κανει κιχ. 
Στο μαμα repo του kodi μπορεις να μπεις? Πηγαινε settings > addons > install from repository > kodi addon repository, σου δειχνει τι εχει μεσα?
Αν οχι, πηγαινε ενα επιπεδο πισω, πατα δεξι κλικ στο kodi addon repository και μετα check for updates (εικονα) για να εξαναγκασεις το kodi να το ανανεωσει.

screenshot001.png

Ναι δείχνει διάφορα. Τι κάνω από κει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...