Krusty Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @MiP Τελικά τον ξαναρώτησα και μου είπε ότι είναι της παρσινής χρονιάς οι αγώνες NBA στο youtube. Συγνώμη για την λάθος απάντηση. Ζωντανά, ακόμα και σε υψηλή ανάλυση χωρίς να κολλάνε οι σύνδεσμοι υπάρχουν εδώ μία ώρα πριν αρχίσει ο αγώνας περίπου και κατά την διάρκεια του αγώνα. Έχουμε 7 ώρες διαφορά με τις ΗΠΑ. Το δοκίμασα εγώ. Πρέπει συνήθως να έχουμε κλειστά τα adblockers και να επιτρέπουμε την javascript. Γίνεται καλή δουλειά όπως και με το ποδόσφαιρο. https://www.reddit.com/r/nbastreams/new/ Υπάρχει και το arenavision, στην ταμπέλα guide έχει το πρόγραμμα των καναλιών, αλλά έχει λίγους αγώνες και μερικές φορές μόνο στα Ισπανικά. Θέλει προεγκατάσταση του Acestream και την ώρα των αγώνων τα Σαββατοκύριακα η ροή είναι τέλεια και υψηλής ανάλυση νομίζω. Φυσικά μπορείς και με τους δύο τρόπους να πατήσεις εγγραφή και να το δεις άλλη ώρα, αλλά θα πρέπει να προγραμματίσεις και την ώρα που θα σταματάει η εγγραφή ή θα κλείνει ο υπολογιστής αν κοιμάσαι εκείνη την ώρα. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από Krusty 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstas_1993 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, jim_p είπε Κανενα. Βασικα, οι λεξεις "καλο" και "build" δεν ταιριαζουν στην ιδια προταση. Τελικά πέρασα το je4m.αφαίρεσαν μερικά κ πρόσθεσαν το exodus redux.τρέχει απροβληματιστο.κάποιο άλλο αξιόλογο add-on? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ με το simplicity είχα έτοιμο το πρόσθετο για ελληνικούς υπότιτλους, έτοιμο το sportsdevil αλλά δεν αναβαθμιζόταν το build για πολύ καιρό. Δεν ξέρω αν το αναβαθμίζουν πλέον. Με τόσα πρόσθετα και skins κάνει το kodi πολύ βαρύ για μη δυνατούς υπολογιστές. Είχα μείνει με πολλά νεκρά πρόσθετα, άλλα που έλεγαν επισκέψου την ιστοσελίδα μας πρώτα για να πάρεις τον αριθμό pin... Για ελληνικά κανάλια και σειρές ή ταινίες είχε καλά πρόσθετα, όπως και για ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας. Το elementum που δεν το είχε, το θεωρώ πολύ καλύτερο απ' όλα όσα είχε για ταινίες που έπρεπε πόση ώρα να ψάχνω τους συνδέσμους που λειτουργούσαν εκείνη την ώρα για μια ταινία. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstas_1993 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αν φτιαξω ενα zip με τα repository που εγω θελω κ τα κανω install σε ενα καθαρο kodi ωστε να φτιαξω το δικο μ Build θα εχω θεμα με τις ενημερωσεις τους?οι ενημερωσεις του καθε addon εχουν να κανουν με τo add source?(που κανουμε κλασικα στην αρχη?) η αφου εγινε η εγκατασταση το ζιπ οταν βγαινει καποιο update θα το κανει?πχ πως κατεβαζουμε το elementum το ζιπ χωρις να βαλουμε πουθενα το url source αυτο που θελω να κανω ειναι να φτιαξω ενα δικο μου Build στο kodi π εχω στο pc και να το μεταφερω στο mi box μου.με τα add on Που εγω θελω χωρις ν καθομαι να τ χτιζω απο την αρχη. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από kwstas_1993 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 @Krusty Το elementum ομως, σαν τορρεντοπροσθετο, εχει ενα πολυ βασικο μειονεκτημα σε σχεση με τα "καθημερινα" προσθετα τυπου incursion που παιζουν το περιεχομενο απο διαφορους hosts: οτι θελεις να δεις πρεπει και να υπαρχει σε torrent, αρα να ειναι διαθεσιμο, και να εχει και αρκετους seeders, για να κατεβαζει με αρκετα μεγαλη ταχυτητα ωστε να μην διακοπτεται το stream καθε τοσο. Πχ, αν θες να δεις το deadpool 2 που βγηκε φετος, προφανως δεν θα εχεις κανενα προβλημα οτι ποιοτητα και να επιλεξεις. Αν ομως θες να δεις το snatch, ταινια που βγηκε πριν 18 χρονια και οσα τορρεντ υπαρχουν εχουν 10 seeders στην καλυτερη, καληνυχτα. @kwstas_1993 Αν βαλεις τα οσα zip θες σε ενα ακομα zip που θα τα περιεχει ολα, το kodi δεν θα μπορει να εγκαταστησει το συγκεκριμενο zip γιατι δεν θα εχει την δομη που θελει. Γιαυτο κρατας τα zip των repos που σε ενδιαφερουν σε ενα στικακι ή σε ενα network share. Οι ενημερωσεις του καθε προσθετου εχουν να κανουν αποκλειστικα με το αν ειναι διαθεσιμη η πηγη απο την οποα την παιρνει. Πχ αν αυριο το github κλεισει το repo του jsergio, τερμα οι ενημερωσεις για το resolveurl του. Αν ο jsergio ανοιξει repo στο gitlab, πρεπει να ξαναμπει το νεο repo με install from zip για να συνεχισει να παιρνει ενημερωσεις το προσθετο του. Για να κανεις ενα δικο σου "build" αρκει να μαζεψεις καπου - οτι εχει ο φακελος addons, χωρις το φακελο packages που εχει οτι κατεβηκε για ενημερωσεις, οποτε ειναι τζαμπα χωρος - οτι εχει ο φακελος userdata, χωρις το φακελο thumbnails, που εχει μεσα... thumbnails απο τις εικονες που εδειξε το kodi, που παλι ειναι τζαμπα χωρος και αυτα να τα μεταφερεις στο αλλο συστημα, βαζοντας τα στη θεση που πρεπει και εχοντας το kodi κλειστο οσο τα αντιγραφεις. Οι φακελοι addons και userdata, αναλογα με το λειτουργικο ειναι εδω https://kodi.wiki/view/Userdata Τελος, επειδη το elementum ειναι binary προσθετο, δηλαδη διαφορετικο πραγμα αναλογα με το λειτουργικο και την αρχιτεκτονικη του, ΜΗΝ το βαλεις στο build εκτος αν προκειται να το μεταφερεις σε συστημα με ιδιο λειτουργικο και αρχιτεκτονικη. Μπορεις βεβαια να βαλεις το φουλ πακετο του elementum που εχει ολα τα λειτουργικα και ολες τις αρχιτεκτονικες, αλλα μιλαμε για ~100ΜΒ σαβουρα. p.s. Δεν βαζω τα μηνυματα σας quote tags για να μην μου πηδηξει παλι ο σαπιος rte του φορουμ το μηνυμα και βγει μισο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kandilak Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν θέλει κάποιος να φτιάξει σε zip το build του, ας κάνει εγκατάσταση τον GKN wizard. Μετά ανοίγει τον GKN - Maintenance - System tweaks/fixes και πατάει το Convert paths to special. Μετά πάει πίσω, Back/Restore και επιλέγει Backup build. Δίνει όνομα στο build, το zip του οποίου αποθηκεύεται στο φάκελο My_builds στον αρχικό φάκελο του kodi. Παίρνει το zip και στο μηχάνημα που θέλει να το κάνει restore κάνει εγκατάσταση τον GKN και με την λειτουργία Restore local build το κάνει εγκατάσταση στο νέο σύστημα. Σημειώστε ότι το backup του GKN αφαιρεί αυτόματα τα περιττά αρχεία packages, thumbnails (μαζί με το texture13.db που ξέχασε να αναφέρει ο jim_p). Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από kandilak 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Στις 14/11/2018 στις 9:36 ΜΜ, MiP είπε Καλησπέρα, κάποια addon για επαναλήψεις αγώνων του εξωτερικού (πχ. ΝΒΑ,NFL) υπάρχει? Έχω εγκαταστήσει το plexus με sparkle για live tv αλλά δεν μπορώ να βρω κατί για επαναλήψεις. Ευχαριστώ πολύ. Νομίζω στο libreelec μπορεί να τρέξει και ο φυλλομετρητής chromium ως πρόσθετο. Ίσως να υπάρχουν και άλλοι απλοϊκοί φυλλομετρητές ως πρόσθετο στο kodi. Τα γράφω αυτά γιατί βρήκα μια πολύ καλή ιστοσελίδα για nda replays http://nbahd.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstas_1993 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 @jim_p αρα τα update ειναι ασχετο με το add source (Open “File Manager” and then click “Add Source”) που περναμε στην αρχη στο κοντι.τα update ειναι αλληλενδετα μονο με το αντιστοιχο τους zip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 @kandilak Παρομοιο εργαλειο με αυτο που λες ειχε βγαλει και το tvaddons. Εχω μια αλλεργια τοσο στο gkn και τα builds του, οσο και στο tvaddons και τις πρακτικες του, γιαυτο δεν προτεινα κατι απο αυτα. Για το θεμα με το textures.db και γενικοτερα ολα τα υπολοιπα αρχεια db εχω κραξει τους devs του kodi για την δυσκολια που εσκεμμενα εχουν προσθεσει στο kodi 17+ https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=322860 @Krusty Ο chromium σαν προσθετο του kodi υπαρχει μονο για την x64 εκδοση του libreelec και για καμια αλλη, πχ arm. Επισης, ηταν τοσο poorly maintained που απ' οτι βλεπω το αντικαταστησανε με τον κανονικο chrome, https://github.com/LibreELEC/LibreELEC.tv/tree/master/packages/addons/browser @kwstas_1993 Ναι, φτανει να εχεις παρει το zip απο σωστο μερος και οχι απο καποια χωματερη (kodil, xvbmc, lazarus κλπ). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 15/11/2018 στις 12:57 ΠΜ, Krusty είπε @MiP O αδελφός μου που βλέπει NBA μου είπε ότι σε μία-δυο μέρες από την ημερομηνία του αγώνα, υπάρχει ελεύθερος στο youtube. Youtube φυσικά έχει πρόσθετο το Kodi. @alkis13 Σύμπτωση, είμαι και εγώ σε φάση που ψάχνω για πρόσθετο για υπότιτλους καθώς ξίλωσα το simplicity build καθότι μου γέμισε το kodi με άχρηστα και νεκρά πρόσθετα και δεν ανανεώνεται κιόλας. Τον παρακάτω τρόπο πρέπει να είχε το simplicity για υπότιτλους. https://questions.pcsteps.gr/questions/kodi-17-3-greek-subtitles/ Βρήκα τη λύση, open subs by opensubs without login το έψαξα στο google. Βγάζει ωραιότατος ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους. Με το elementum οι γνωστές και οι χρήστες. Παρατηρώ ότι σταματάει να κατεβάζει κάτα τη διάρκεια της ταινίας. Δηλαδή στα 10λεπτα ταινία αν πατήσει κάποιος pause, θα δει το download στο μισό. Απορώ γιατί δε παίρνει φόρα να το πάει μέχρι το τέλος. Το κάνει και σε εσάς;; Επίσης βάλτε όριο μνήμης στα 150 στο memory type έως 2gb ram και 250 στα παραπάνω, βοηθάει σε μερικά ψιλοκοληματα που έτρωγε. Όπως και στα connections,το έβαλα στα 80 και έχει καλύτερη ταχύτητα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από alkis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @alkis13 Τι εχεις ορισει στις ρυθμισεις του elementum στο general > download storage type? Αν το εχεις αφησει στο use memory, λογικο εινια να μην κατεβαζει ολη την ταινια αλλα μεχρι εκει που το αφηνει η μνημη του συστηματος σου. Κανενα προβλημα εδω με use files, που ειναι η μονη επιλογη που υπαρχει απο την εποχη του quasar, μιας και τις υπολοιπες τις προσθεσε αυτος που εφτιαξε το elementum. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeAl92 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδιά γιατί παιδεύεστε; Βάλτε το πρόσθετο Exodus Redux και μια συνδρομή real debrid με 2,3€ το μήνα και θα έχετε όλες τις ταινίες και σειρές με αγγλικούς υπότιτλους. Βάζετε και το alive με τα δύο πρόσθετά του και καθαρίσατε ούτε torrents ούτε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε Ρε παιδιά γιατί παιδεύεστε; Βάλτε το πρόσθετο Exodus Redux και μια συνδρομή real debrid με 2,3€ το μήνα και θα έχετε όλες τις ταινίες και σειρές με αγγλικούς υπότιτλους. Βάζετε και το alive με τα δύο πρόσθετά του και καθαρίσατε ούτε torrents ούτε τίποτα. δεν συγκρινεται η ποιοτητα που βρισκεις σε torrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeAl92 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, what_if είπε δεν συγκρινεται η ποιοτητα που βρισκεις σε torrent Υπάρχει πάνω από 4κ ποιότητα στις ταινίες γιατί αυτή συναντώ όταν ψάχνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, jim_p είπε @alkis13 Τι εχεις ορισει στις ρυθμισεις του elementum στο general > download storage type? Αν το εχεις αφησει στο use memory, λογικο εινια να μην κατεβαζει ολη την ταινια αλλα μεχρι εκει που το αφηνει η μνημη του συστηματος σου. Κανενα προβλημα εδω με use files, που ειναι η μονη επιλογη που υπαρχει απο την εποχη του quasar, μιας και τις υπολοιπες τις προσθεσε αυτος που εφτιαξε το elementum. Όχι, θα το ρυθμίσω ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις