jimis98 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 52 λεπτά πριν, unforgiven είπε Έχω φίλη και κουμπάρα που δουλεύει στον ΟΤΕ. Δεν θα πω σε ποιο τμήμα. Δεν είναι όλες οι θέσεις και τα τμήματα καλά. Κυμαίνονται από "χαζολογάω όλη μέρα" έως "πηγαίνω μεσάνυχτα σπίτι μου κλαίγοντας". Αν δεν έχεις κάποια βοήθεια εκ των έσω, δύσκολα μπαίνεις. Αυτή είχε. Ούτε αδειάζουν εύκολα θέσεις. τι είχε σπουδάσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, jimis98 είπε τι είχε σπουδάσει? Είναι σε ένα τμήμα της διοίκησης, ασχολείται ακριβώς με τον τομέα εξειδίκευσής της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Παίζει βύσμα στον ΟΤΕ όπως σε όλες τις ιδιωτικές εταιρίες. Αλλά πρέπει να έχει βγει και αντίστοιχη προκήρυξη για συγκεκριμένη θέση. Δεν θα σε φυτρώσει μέσα στην εταιρία κάποιο βύσμα. Βέβαια γιατί το συζητάμε αν δεν έχεις βύσμα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, tsioulak είπε Στον ΟΤΕ χωρις βυσμα ή χωρις να σε εχουν γνωρισει οταν εκανες πρακτικη (πολλοι μπηκαν ετσι) δυσκολα μπαινεις, στειλε το βιογραφικο σου αλλα αν δεν εχεις καμια βαρβατη εμπειρια μην περιμενεις κατι. σαν πρακτική μπορώ να κάνω μιας και δεν αναφέρει τις σχολές οαεδ και τα τεε? 3 λεπτά πριν, unforgiven είπε Είναι σε ένα τμήμα της διοίκησης, ασχολείται ακριβώς με τον τομέα εξειδίκευσής της. και τι προνόμια έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, jimis98 είπε και τι προνόμια έχει? Τίποτα ιδιαίτερο. Μετά την αλλαγή προϊσταμένης θωρεί τον εαυτό της τυχερό που τηρείται, έστω και στοιχειωδώς το ωράριο και της φέροντα σαν άνθρωπο και όχι σαν σκουλίκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Ξέχνα ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΣΤΡΑΤΟ και προχώρα στην ζωή σου. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 51 λεπτά πριν, Muchacho είπε Ξέχνα ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΣΤΡΑΤΟ και προχώρα στην ζωή σου. Θέλω να ασχοληθώ με τις τηλεπικοινωνιες κακό είναι? 52 λεπτά πριν, unforgiven είπε Τίποτα ιδιαίτερο. Μετά την αλλαγή προϊσταμένης θωρεί τον εαυτό της τυχερό που τηρείται, έστω και στοιχειωδώς το ωράριο και της φέροντα σαν άνθρωπο και όχι σαν σκουλίκι. από προνόμια στην τηλεφωνία και συσκευών δεν έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, jimis98 είπε Θέλω να ασχοληθώ με τις τηλεπικοινωνιες κακό είναι? Γιατί μόνο αν μπεις στον ΟΤΕ μπορείς να ασχοληθείς με τις τηλεπικοινωνίες; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, JohnTehGreek είπε Γιατί μόνο αν μπεις στον ΟΤΕ μπορείς να ασχοληθείς με τις τηλεπικοινωνίες; και που αλλού? μιας και έχει στην περιοχή μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, jimis98 είπε από προνόμια στην τηλεφωνία και συσκευών δεν έχει? Δεν το γνωρίζω, αλλά αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να σε απασχολεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Απο οτι ξερω κανουν εκπτωση σε συσκευες, αλλα οχι σε ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vngls7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Έχει αλλάξει πολύ ο τρόπος πρόσληψης στον ΟΤΕ. Πλέον δεν βγάζουν προκηρύξεις και ικανοποιούν τυχών ελλείψεις με εσωτερικές μετακινήσεις. Και αν βγουν προκηρύξεις, οι θέσεις είναι κλεισμένες από πριν. Και κόψανε και τις συμβάσεις με εξωτερικούς(μπλοκάκι). Τώρα για πρακτική να σου πω ότι για να μπεις σαν τεχνικός θέλει πτυχίο ΤΕΙ και βύσμα. Και εγώ έτσι είχα μπει πριν χρόνια και 2 φίλοι μου το ίδιο. Πιο εύκολα σε παίρνουν σε οτεshop (γνωστή μπήκε σαν πωλήτρια εκεί χωρίς να έχει βύσμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Το μονο καλυτερο που εχει ο ΟΤΕ απο τις υπόλοιπες ειναι σωματείο εργαζομένων. Και αυτο βέβαια με πολιτικαντικες βλέψεις. Κατα τα αλλα σεβασμός δεν υπαρχει για τους νέους υπαλλήλους. Η μίζα δινει και παιρνει και φαίνεται σε πολλαπλούς τομείς. Μην περιμένεις συνθήκες εργασιας ενος γνωστού των γονιών σου γιατί καθόλου ετσι δεν είναι. Αυτα μιλώντας για θέσεις customer service και τεχνικο support των καναλιών αυτών (απο εμπειρία αυτα). Και για it επισης εχω ακουσει ασχημα πραγματα αλλα επειδη δεν τα βιωσα δεν τα μεταφερω. Τωρα κατι βυσματαρες που πάνε και χώνονται σε κατι γραφεία στο μέγαρο βοηθοί ενος που ξυνεται κατα κύριο λόγο, ειναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο. Γενικά δίωξε απο το μυαλό σου οποιαδήποτε εικόνα εχεις για τους παλιούς ΟΤΕτζηδες γιατί ουδεμία σχέση θα εχεις με αυτους όταν μπεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Στις 25/5/2018 στις 6:34 ΜΜ, vngls7 είπε Έχει αλλάξει πολύ ο τρόπος πρόσληψης στον ΟΤΕ. Πλέον δεν βγάζουν προκηρύξεις και ικανοποιούν τυχών ελλείψεις με εσωτερικές μετακινήσεις. Και αν βγουν προκηρύξεις, οι θέσεις είναι κλεισμένες από πριν. Και κόψανε και τις συμβάσεις με εξωτερικούς(μπλοκάκι). Τώρα για πρακτική να σου πω ότι για να μπεις σαν τεχνικός θέλει πτυχίο ΤΕΙ και βύσμα. Και εγώ έτσι είχα μπει πριν χρόνια και 2 φίλοι μου το ίδιο. Πιο εύκολα σε παίρνουν σε οτεshop (γνωστή μπήκε σαν πωλήτρια εκεί χωρίς να έχει βύσμα). αν βάλω βύσμα αλλά δεν διαθέτω πτυχίο ΤΕΙ και ΑΕΙ θα έχω ελπίδες? είσαι ακόμα στον ΟΤΕ? υγ για πωλητές πως προσλαμβάνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 40 λεπτά πριν, jimis98 είπε αν βάλω βύσμα αλλά δεν διαθέτω πτυχίο ΤΕΙ και ΑΕΙ θα έχω ελπίδες? είσαι ακόμα στον ΟΤΕ? υγ για πωλητές πως προσλαμβάνουν? Όπως είπα, Για να μπεις κάπου έστω και με βύσμα πρέπει να βγει αντίστοιχη θέση και να τηρείς κάποια κριτήρια. Δεν θα σε κάνουν διευθυντή κάποιου τμήματος, χωρίς να υπάρχει ανάγκη για την θέση και με μοναδικό χαρτί απολυτήριο Λυκείου επειδή βρήκες βύσμα στο ΔΣ του ΟΤΕ (απλό παράδειγμα) Δεν ανήκει πια στο κράτος ο ΟΤΕ για να κάνουν ότι γουστάρουν αυτοι που βρίσκονται πάνω πάνω. Έχουν μπει οι Γερμανοί στο παιχνίδι και τα πράγματα είναι πολύ σκληρά (στο λέω επειδή είχα γνωρίσει παιδί όταν κάναμε κάτι σεμινάρια το οποίο είναι χρόνια μέσα στον ΟΤΕ και τα ξέρει καλά τα πράγματα). Δεν ξέρω τι σχέση έχει το ότι θες να ασχοληθείς με τις τηλεπικοινωνίες με το να δουλέψεις σαν πωλητής σε κάποιο κατάστημα της Cosmote... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα