shoco Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα, πηρα το παραπανω λαπτοπ και μολις το εβγαλα απο το κουτι ακουσα ενα θορυβο, σαν να κυκλοφορει μια βιδα ελευθερη στο σασι. Το επιστρεφω πισω σαν DOA και μου το αντικαθιστουν μετα απο μια βδομαδα. Μολις πηγαν να μου δωσουν το νεο, τους ζητησα και το ανοιξαν μπροστα μου και ακουγοταν ακριβως ο ιδιος θορυβος. Αμεσως επικοινωνησαν, με τον προμηθευτη της αλυσιδας και τους διαβεβαιωσε πως ειναι ο μηχανικος δισκος. Το δεχτηκα μιας και θα βαλω SSD, με την προυποθεση οτι αν συνεχισει ο ηχος θα επιστραφει σαν DOA παλι. Οι ανθρωποι το δεχτηκαν προς τιμην τους. Ερωτηση: ισχυει κατι τετοιο; να ακουγεται ο μηχανικος δισκος; Τοσα λαπτοπ εχουν περασει απο τα χερια μου και πρωτη φορα ακουω "δισκο" να κανει ετσι.. αλλα κι απο την αλλη να εχουμε δυο κουτατα λαπτοπ και να κανουν ακριβως τον ιδιο ηχο και μαλιστα σε ακριβη σειρα της ASUS. Περιμενω τις γνωμες σας.. Ευχαριστω Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από shoco
squeez48 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, shoco είπε ... μηχανικος δισκος. 🤣😂 Σόρρυ για το off topic Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από squeez48
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα