Προς το περιεχόμενο

Dragon Ball FighterZ [PC]


giorgosmcmc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σαν μεγαλος φαν της σειρας ειπα να ανοιξω ενα topic για το συγκεκριμενο game (συγχωρεστε με αν υπαρχει ηδη στο forum και δε το προσεξα) μιας και τον τελευταιο καιρο συζητιεται ως ενας απο τους καλυτερους fighting τιτλους που εχουν κυκλοφορησει το τελευταιο διαστημα και οχι μονο οπου μπορει ο καθενας να καταθεσει τη γνωμη του και οτιδηποτε σχετικο με το συγκεκριμενο τιτλο.

wKhHd9U.jpg

MLfLIou.jpg

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν αντεξα και τσιμπησα τη FighterZ Pass edition στα 55 ευρω απο cd keys, αρκετα καλη τιμη σε σχεση με τα 95 ευρω που ζηταει το steam για ψηφιακη εκδοση!

Στα του παιχνιδιου τωρα εχοντας γραψει μερικες δεκαδες ωρες, τα γραφικα και το aniamation δεν ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει αλλα το καλυτερο που εχω δει σε παιχνιδι dragonball, ειναι πανεμορφο και γενικοτερα αν το δεις, δε τιθεται καν θεμα συγκρισης με το xenoverse στα γραφικα και οχι μονο, η μουσικη, τα voice acting, τα τοπια, οι πιστες, πιστη αντιγραφη απο τη σειρα, ειναι φορες που ξεχνιεσαι πως παιζεις και απλα παρακολουθεις το σκηνικο.

Απλοποιημενο συστημα μαχης ακομη και για τους πιο αρχαριους, πραγμα που δε σημαινει πως θα βγαζεις εις περας καθε μαχη ''χαλαρα'', ναι.. το game θελει skills, το παιχνιδι θελει πολυ....παρα πολυ ενασχοληση για να καταφερεις να φτασεις απλα σε ενα μετριο επιπεδο, το ξεκινησα με εναν ''αέρα άπλας'' χωρις να κατσω να κανω λιγο practice, στις πρωτες 5 ωρες συνεχους pvp ζητημα αν πηρα 1 με 2 παιχνιδια, αν πεσεις και σε καλο αντιπαλο (αν εισαι αρχαριος) μια φορα αρκει να δωσει το πρωτο χτυπημα και επειτα ειναι μαθηματικα αδυνατον να ανταπεξελθεις με αποτελεσμα να βγεις knock out απο το πρωτο κιολας λεπτο και μαλιστα perfect!

Ακομα δεν εχω καταλαβει αν οι παικτες που αναβαθμιζεις στο story αναβαθμιζονται και στο online αλλα δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου με το story για να γνωριζω ή τελως παντων αν υπαρχει καποιος τροπος να αναβαθμιζεις τους (online) χαρακτηρες, τις κινησεις τους κτλπ οπως γινεται και στο story.

Πιστευω πως το game πηρε επιτελους το σωστο δρομο και αν συνεχισει ετσι θα λατρευτει απο φαν αλλα και γενικα σαν fighting τιτλος και νομιζω πως αξιζε μεχρι και το τελευταιο μου ευρω.

   Παρακατω μερικα in game screenshots που τραβηξα.

QcyEGCS.jpg

EevhQ2b.jpg

uiGYWGS.jpg

ZVMxxuU.jpg

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Ποσο καμενα ειναι μερικα ηθελα να ηξερα δεν δουλευουν και παιζουν 24 ωρες σερι db, δε προλαβαινω να κανω ουτε hit σε μερικους σε χτυπανε ασταματητα ξερω γω! 

 

Ποτε ερχετε το dlc? Δε μου εχει ερθει καποιο update, λογικα εγω που εχω το fighterz pass θα το παρω δωρεαν σωστα?

edit: Λογικα ειναι αυτο.

 

update.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει καποιος να μου πει γιατι στα ranked match οταν με βαζει στην εδρα του αντιπαλου δλδ απο τα δεξια δεν πιανουν τα special moves??? Τι bug ειναι αυτο?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι κανει 800 ωρες να βρει παικτη στο online, ουτε με το injustice που ειναι και κανα χρονο παιχνίδι δε κανει τοση ωρα, και με 50αρα vdsl, ελεος δηλαδη

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...