Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας , προσπαθώ να ανακτήσω 2 μεγάλα αρχεία (3 gb) με φωτογραφίες και μουσική , τα οποία χάθηκαν ξαφνικά όταν σύνδεσα το κινητό μου στο pc  και έκανα αποκοπή τους από το κινητό και επικόλληση στην κάρτα sd του κινητού . Μάλλον κουνήθηκε το καλώδιο και αποσυνδέθηκε για λίγο από το pc . Κατέβασα διάφορες εφαρμογές και στο pc και στο κινητό για ανάκτηση αρχείων αλλά με κανένα αποτέλεσμα. ΄Μπορεί να με βοηθήσει κανείς να μου πει αν υπάρχει τρόπος να τα ανακτήσω  , γιατί είναι αρκετά σημαντικά αρχεία για μένα ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, moni είπε

Γειά σας , προσπαθώ να ανακτήσω 2 μεγάλα αρχεία (3 gb) με φωτογραφίες και μουσική , τα οποία χάθηκαν ξαφνικά όταν σύνδεσα το κινητό μου στο pc  και έκανα αποκοπή τους από το κινητό και επικόλληση στην κάρτα sd του κινητού . Μάλλον κουνήθηκε το καλώδιο και αποσυνδέθηκε για λίγο από το pc . Κατέβασα διάφορες εφαρμογές και στο pc και στο κινητό για ανάκτηση αρχείων αλλά με κανένα αποτέλεσμα. ΄Μπορεί να με βοηθήσει κανείς να μου πει αν υπάρχει τρόπος να τα ανακτήσω  , γιατί είναι αρκετά σημαντικά αρχεία για μένα ;

Μάλλον αδύνατον.Για αυτό πάντα κάνουμε αντιγραφή και μετά σβήνουμε τα αρχεία απο εκεί που δεν χρειάζονται.Θα μπορούσε να γίνει και το άλλο αν είσαι ακόμα πιο άτυχος,να κοπεί το ρεύμα και να μην έχεις Ups.

Μόνο αν υπήρχε η επιλογή αναίρεσης όταν έκανες αποκοπή θα σώνονταν τα αρχεία.Για να χάθηκε η σύνδεση μεταξύ καλωδίου usb και του κινητού σημαίνει πιθανόν οτι δεν υπάρχει καλή εφαρμογή η δεν είχες κουμπώσει σωστά το καλώδιο και ήταν λοξά οπότε έχασε την επαφή.

Πως είσαι σίγουρος οτι η επαφή χάθηκε μεταξύ Usb και Pc;Αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Αν έκανες πχ update μέσω καλωδίου και έχανε την επαφή την ώρα της εγκατάστασης μπορεί να έκανες ζημιά στο κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...