Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Τι χάλι ήταν το τελευταίο... 2
Dreamstorm Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Ναι λοιπόν κυρίες και κύριοι. Κάπως έτσι σώζεις ένα franchise 40+ ετών, σέβεσαι τους παλιούς fans και αποκτάς νέους. Τα βλέπεις κα Kennedy ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δεν τρελάθηκα με το τελευταίο επεισόδιο... 4
epicouros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Το ξέρετε οτι παρακολουθήσαμε μια κλασική ταινία γουέστερν οπου οι κάτοικοι μιας πολης με την βοήθεια ενός η δυο ηρώων ενώνονται ενάντια στην συμμορία που λυμαίνεται την περιοχή.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Το παρεάκι με τις βέσπες τι φάση ; 2
zvarthangalos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Το τελευταίο επεισόδιο εντελώς αδιάφορο ο Κλίντ Ίστγουντ έλειπε. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Heeeere's the Drinker!
Πέτρος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Ανεξάρτητα από όλα τα άλλα, όταν το 25% της σειράς είναι από άλλη σειρά αποκλειστικά (όχι cross, όχι cameo, όχι είδα φως και μπήκα), η σειρά είναι τελειωμένη και για τους δημιουργούς της. Ένα κακό spaghetti western είδαμε, με μια σαλάτα από ιδέες και υλοποιήσεις. Δεν νομίζω ότι θα λείψει σε κανέναν αν δεν συνεχίσει. 3
najinblue3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Στις 9/2/2022 στις 9:57 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε Δεν τρελάθηκα με το τελευταίο επεισόδιο... Εμένα μ άρεσε πολύ ειδικά το Spoiler Raging rancor k o baby yoda 😊
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε Εμένα μ άρεσε πολύ ειδικά το Απόκρυψη περιεχομένων Raging rancor k o baby yoda 😊 Spoiler Που περιμέναμε σύμφωνα με το άλλο επεισόδιο που είχε introduction του rancor, να εμφανιστεί ο Boba και να το ηρεμήσει, γιατί είναι bonded και όχι ο Grogu...
privateer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 απο οτι καταλαβαινω βλεπεις τα 2 μανταλοριαν επεισοδια και δεν ασχολεισαι αλλο με την σειρα?😄 3
najinblue3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Απόκρυψη περιεχομένων Που περιμέναμε σύμφωνα με το άλλο επεισόδιο που είχε introduction του rancor, να εμφανιστεί ο Boba και να το ηρεμήσει, γιατί είναι bonded και όχι ο Grogu... Αυτό ισχύει πολύ βιαστικά το κάνανε αλλά κ πάλι είδαμε Spoiler Cad bane
_linuslost_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 57 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Απόκρυψη περιεχομένων Που περιμέναμε σύμφωνα με το άλλο επεισόδιο που είχε introduction του rancor, να εμφανιστεί ο Boba και να το ηρεμήσει, γιατί είναι bonded και όχι ο Grogu... Size matter, not... Εκεί κολλάει νομίζω η όλη σκηνή! 1
PaRaNo1d Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Overall ηταν ενα οκ snack η σειρα για την συνεχεια του Mandalorian θα πω εγω.
Gogotsa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Αν εισαι 14χρονος η για πριν τον υπνο μια χαρα ειναι.............. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα