Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να φτιάξω 5 ιστοσελίδες για μικρές επιχειρήσεις .Ιστοσελίδες παρουσίασης  αρχική περιγραφή επιχειρήσεις επικοινωνία και μια σελίδα blog για λίγα άρθρα που θα γράφουνε κατά καιρούς.

Επειδή θέλω να τις φτιάξω και να μην ξανά ασχοληθώ εγώ με αυτές θέλω να μπορούνε οι ιδιοκτήτες να κάνουνε σύνδεση και να μπορούν να γράφουν τα άρθρα τους στην σελίδα blog,

να μπορούνε να αλλάζουνε διάφορες εικόνες σε widgets για να βάζουν τις δικές τους διαφημίσεις να μπορούν να προσθέτουν και να επεξεργάζονται σελίδες γενικά μικρές αλλαγές  όχι θαύματα το πολύ πολύ να βάζουν και κανένα προϊόν που πουλάνε.

Θέλω κάτι σαν wordpress δηλαδή όμως οι ιδιοκτήτες των σελίδων δεν θέλουνε ούτε wordpress ούτε joomla και γνωστά cms τώρα γιατί αυτοί μόνο ξέρουνε.

Βασικά και για εμένα προσωπικά θα μου λύσει τα χέρια να έχω κάτι σαν admin panel και να προσθέτω σελίδες και να τροποποιώ τίτλους,τις σελίδες και τις εικόνες,τις περιγραφές αντί  να ανοίγω τον κώδικα της σελίδας και να την τροποποιώ μέσα από τον κώδικα.

Έχετε κάποιο μικρό cms για τέτοιες περιπτώσεις να μου προτείνετε ?

Επεξ/σία από lokas
Δημοσ.

Η δουλειά του cms αυτή είναι. Θα του περάσεις κάποια modules όπως text editors κλπ και θα γράφουν κείμενα, θα ανεβάζουν φωτογραφίες. 

Δημοσ.

Perch

Επι πληρωμή είναι αλλά έχω ακούσει καλά λόγια.
Δεν ξέρω γιατί δεν θέλουν κάποιο από τα "γνωστά" CMS.. ας πληρώσουν αν δεν θέλουν...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lokas είπε

Έχεις να μου προτείνεις κανένα?

Εγώ ασχολουμε με το drupal. Από την στιγμή όμως που θα είναι ιστοσελίδες παρουσίασης καλύτερα να χρησιμοποιείς wordpress που είναι πιο εύκολο στην χρήση και θα βρεις πολλά και διάφορα θέματα που δεν χρειάζονται αλλαγές στον κώδικα για να τα φέρεις στα γούστα των πελατών 

Δημοσ.

ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 

Το bootstrap που βρίσκω όμορφα template έχει  admin panel ?

Δημοσ.

Το πιο εύκολο και με πληθώρα templates είναι το Wordpress μπορείς να πειράξεις και το theme ή να βάλεις skeleton μόνο με bootstrap και να κάνεις ότι θέλεις. 

Έχει πολλά plugins , templates  και πολύ support

Εάν χρειαστείς βοήθεια πες μου.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Cactusweb είπε

Το πιο εύκολο και με πληθώρα templates είναι το Wordpress μπορείς να πειράξεις και το theme ή να βάλεις skeleton μόνο με bootstrap και να κάνεις ότι θέλεις. 

Έχει πολλά plugins , templates  και πολύ support

Εάν χρειαστείς βοήθεια πες μου.

Εαν διαβαζες τι εγραψε/ρωτησε ο ανθρωπος δεν θα εμπαινες στον κοπο να γραψεις για wordpress.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

Εαν διαβαζες τι εγραψε/ρωτησε ο ανθρωπος δεν θα εμπαινες στον κοπο να γραψεις για wordpress.

Και αν έμπαινε στον κόπο να ρωτήσει τον πελάτη γιατί δεν θέλει wordpress και καθόταν να τον ενημερώσει δεν θα έψαχνε για λύσεις της πλάκας :D

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Απάντησα ποια θεωρώ την πιο εύκολη και καλύτερη λύση . Μήπως όμως και οι πελάτες δεν ξέρουν για ποιον λόγο δεν θέλουν wordpress drupal κτλπ;  Και απλά έτσι άκουσαν ; Γιατί υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να επιλέξει κάποιος ένα cms με support . Αλλιώς εάν δεν θέλει κάτι τέτοιο δεν ψάχνεις έτοιμο κάνεις ένα custom ... 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Guerriero4 είπε

Και αν έμπαινε στον κόπο να ρωτήσει τον πελάτη γιατί δεν θέλει wordpress και καθόταν να τον ενημερώσει δεν θα έψαχνε για λύσεις της πλάκας :D

Και από πότε οι custom λύσεις ή οτιδήποτε έτοιμο εκτός του wordpress είναι της πλάκας;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, rafinos είπε

Και από πότε οι custom λύσεις ή οτιδήποτε έτοιμο εκτός του wordpress είναι της πλάκας;

Από τότε που τα budget έγιναν της πλάκας :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Guerriero4 είπε

Από τότε που τα budget έγιναν της πλάκας :)

Θεωρείς πως κάποιος θα πάρει λιγότερα να στήσει κάτι custom ή κάτι σε drupal παρά αν το κάνει σε wordpress; To wordpress είναι αυτό που έκανε τα budget της πλάκας. Ένα τεράστιο ποσοστό δηλώνει web-developer επειδή ξέρει να στήσει ένα wordpress και να κάνει κάποιες αλλαγές και χωρίς μάλιστα να γνωρίζει ούτε ένα rule σε css, καθώς επίσης και κανένα html tag. Οπότε μάλλον κάπου μπερδεύτηκες.

Φυσικά δεν μειώνω σε καμία περίπτωση το wordpress, το οποίο σου δίνει τεράστιες δυνατότητες, όπως επίσης, δεν λέω και τίποτα με σκοπό να σε προσβάλω.

Και φυσικά μάλλον η καλύτερη επιλογή για τον TS είναι το wordpress.

Φιλικά πάντα.

Επεξ/σία από rafinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...