Kostasspil Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Καλησπέρα παιδιά, το λάπτοπ έκανε μια ενημέρωση και μετά την επανεκκίνηση έχει κολλήσει στη παρακάτω οθόνη Μετά όμως θέλοντας να συνεχίσω και να μπω στα Windows, κάνει επανεκκίνηση και με βγάζει ξανά εδώ. Δεν ΠΡΟΧΩΡΆ. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Kostasspil Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Επίσης να πω ότι κάποιες φορές, μπαίνω, βάζοντας τον κωδικό μου κανονικά, αλλά η επιφάνεια εργασίας είναι κενή, μαύρη και δεν δουλεύουν έναρξη και γραμμή εργασιών. Ακόμα, παίρνω σφάλμα unknown hard error Θα ανέβαζα κι αλλες φωτο, αλλά είμαι απ'το κινητό και τρώω άκυρο
doom85 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 ακριβως το ιδιο επαθα και εγωμετα απο μια διαβαθμιση,εκανα reset στο pc και τωρα δουλευει,με αλλα windows αλλα δουλευει!εχασα ομως τα αρχεια!τι windows εχεις?νομιζω πως πριν κανεις reset σε ρωταει αν θες να διαφυλαξεις τα αρχεια αλλα δεν ειμαι σιγουρη!καποιος θα σου πει που προφανως ξερει καλυτερα.
Kostasspil Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Windows 10. Τα αρχεία θα ήθελα να τα έσωζα κάπως γιατί είναι της δουλειάς (μακέτες κλπ) κι αν τα χάσω καταστράφηκα. Αν βγάλω τον σκληρό και τον συνδέσω αλλού σαν εξωτερικό, δε θα μπορέσω να τα πάρω; Μετά κάνω φορμάτ δε με νοιάζει. Τα αρχεία με καίνε Ορίστε η επόμενη οθόνη που με πάει, μόλις επιλέγω γλώσσα.. Μετά από κει, κάνει επανεκκίνηση και επιστρέφει στην κατάσταση του αρχικού ποστ
vasilisness Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Windows 10. Τα αρχεία θα ήθελα να τα έσωζα κάπως γιατί είναι της δουλειάς (μακέτες κλπ) κι αν τα χάσω καταστράφηκα. Αν βγάλω τον σκληρό και τον συνδέσω αλλού σαν εξωτερικό, δε θα μπορέσω να τα πάρω; Μετά κάνω φορμάτ δε με νοιάζει. Τα αρχεία με καίνε Ορίστε η επόμενη οθόνη που με πάει, μόλις επιλέγω γλώσσα.. Μετά από κει, κάνει επανεκκίνηση και επιστρέφει στην κατάσταση του αρχικού ποστ μπορείς να βγάλεις τον σκληρό και να πάρεις τα αρχεία. το ίδιο ακριβώς έπαθα λίγες μέρες πριν και τελικά κατέληξα κ εγω σε αυτή την λύση. έβγαλα τον σκληρό, τον σύνδεσα σε άλλον υπολογιστή, πήρα τα αρχεία και μετά έκανα φορματ.
doom85 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 μονο εγω ειμαι η ηλιθια τελικα που δεν μου εκοψε να το κανω και τα εχασα ολα😂 νομιζω πρεπει να τον λειτουργησεις σε safe mode για να κανεις φορματ η οποιαδηποτε αλλη ενεργεια,γιατι θα σε γυρναει παλι εκει που εισαι οτι επιλογη και να πατησεις
vasilisness Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 17 λεπτά πριν, doom85 είπε μονο εγω ειμαι η ηλιθια τελικα που δεν μου εκοψε να το κανω και τα εχασα ολα😂 νομιζω πρεπει να τον λειτουργησεις σε safe mode για να κανεις φορματ η οποιαδηποτε αλλη ενεργεια,γιατι θα σε γυρναει παλι εκει που εισαι οτι επιλογη και να πατησεις χαχχαχ επρεπε να το σκεφτεις 😁😁 δεν ειχα καποιο τετοιο θεμα. δεν χρειαστηκε να μπω σε safe mode για να κανω το φορματ
doom85 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 οτι να 'ναι λεω δηλαδη,οκ μη δινεις σημασια 😂καταλληλη για συμβουλες
Kostasspil Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 8 hours ago, vasilisness said: πήρα τα αρχεία και μετά έκανα φορματ. Να βάλω τα 7ρια λες, να ησυχάσω; Αυτή η αηδία με τα update με έχει κουράσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα