Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

φιλη ψαχνει κινητο μεχρι 200 ευρο.

Εκει που της ελεγα για κανα A5 (2017) η κανα p10 lite μου ειπε για xiaomi και με ξαφνιασε...

Για πειτε προτασεις...Δεν ξερει η κοπελα και δεν θελει να μαθει. Να κανει την δουλεια της τιμια θελει,να εχουμε εγγυησεις κανονικα,μπαντες σωστες κτλπ...

Προτεινα το Mi A1 με snapdragon και redmi note 4 με snap 

Για πειτε αποψεις...

Δημοσ.

Είδα απο κοντά το A5 2017.Δεν μου αρέσει που το έχουν κάνει στρογγυλεμενο με σχετικά μεγάλα Bezel.

Εχει ήδη βγεί το Redmi Note 5...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

τι ειναι καλυτερο...?μαλλον Info quest

Εγώ προτιμώ καταστήματος(όχι σε όλα).

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα το Nokia 6. Κάτω απο 200, με καλή κατασκευή, τίμια specs και καθαρό Android που κατα την γνώμη μου σε low budget κινητά είναι μεγάλο συν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, plotolp είπε

Εγώ θα σου πρότεινα το Nokia 6. Κάτω απο 200, με καλή κατασκευή, τίμια specs και καθαρό Android που κατα την γνώμη μου σε low budget κινητά είναι μεγάλο συν.

Stereo speakers(2;),OTG,αρκετή Ram,Radio,NFC,καλό screen to body ratio,λογικά καλή οθόνη(;) αλλά μέτριο CPU.

https://m.gsmarena.com/nokia_6-6885.php

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Stereo speakers(2;),OTG,αρκετή Ram,καλό screen to body ratio,λογικά καλή οθόνη(;) αλλά το CPU...;

Τον snap 430 έχει. Για καθημερινή χρήση μια χαρά είναι. Αλλιός πήγαινε σε Mi A1 με πιο δυνατή cpu και εξίσου καθαρό Android one. Εγώ πάντως θα προτιμούσα πιο μικρή cpu αλλά καθαρό λειρουργικό απο τα skin της Xiaomi και της Samsung για αυτό και σου προτείνω τα συγκεκριμένα.

Επεξ/σία από plotolp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, plotolp είπε

Τον snap 430 έχει. Για καθημερινή χρήση μια χαρά είναι. Αλλιός πήγαινε σε Mi A1 με πιο δυνατή cpu και εξίσου καθαρό Android one. Εγώ πάντως θα προτιμούσα πιο μικρή cpu απο τα skin της Xiaomi και της Samsung για αυτό και σου προτείνω τα συγκεκριμένα.

Το ξέρω οτι έχει τον 430,πρίν απαντήσω το τσέκαρα,τουλάχιστον θα έχει καλή αυτονομία και είναι 8πύρηνο.Επίσης και η GPU είναι μια χαρά.

Σε εμένα το προτείνεις;  😊

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Σε εμένα το προτείνεις;  😊

Lol, έτσι όπως απάντησες με ερώτηση σε πέρασα για τον ts.😅 Ε δεν πάνε χαμένα όσα λέμε μπορεί να τον βοηθήσουν να διαλέξει!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, plotolp είπε

Lol, έτσι όπως απάντησες με ερώτηση σε πέρασα για τον ts.😅 Ε δεν πάνε χαμένα όσα λέμε μπορεί να τον βοηθήσουν να διαλέξει!

Με πήρες χαμπάρι μάλλον οτι ψάχνω ποιό θα είναι το επόμενό μου κινητό.  😆

Δημοσ.

Δεν της αρεσει το Nokia 6 καθολου...αν μπορουμε να περιοριστουμε στα 2 του θεματος και να συγκρινουμε.Γιατι σημερα το απογευμα θα παει να το παρει μιαςκαι της εμεινε απο οθονη το προηγουμενο...

Δημοσ.

Mi A1 ή Note 5 Plus

Δεν εχει νοημα πια το Note 4

Ιδια τηλεφωνα ειναι και τα 3 

Mi A1: Καθαρο android και USB-C

Note 4: Μεγαλυτερη μπαταρια

Note 5 Pro: Μεγαλυτερη μπαταρια και μεγαλυτερη οθονη

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...