petros_samurai Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Παιδιά αυτός ο Ιάπωνας κάνει review κάτι παιχνίδια. Μπορεί κάνεις να μου πει τι υλικό έχει βάλει πίσω και φαίνεται αυτό το καμμενο άσπρο και δίνει την εντύπωση πως είναι ενα άσπρο κενό?
L-Griever Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Γεια. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να χρησιμοποιεί μια βασική κεντρική λάμπα και έπειτα 1 εώς και πολλά fillers (μικρές λάμπες προφανώς ή μεγάλες πάλι ανάλογα) για να συμπληρώσουν το φως που βλέπεις στο βίντεο. Επίσης, ρόλο παίζει και το άσπρο πανί γιατί αυτό βοηθάει στην αντανάκλαση του φωτός πάνω στο αντικείμενο. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος. Mini studio μπορεί να φτιάξει κάποιος με μια βασική λάμπα και 2 εώς πολλά flashes. 1
petros_samurai Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μπορώ να έχω αυτό το αποτέλεσμα με κάμερα που είναι όλα auto, πέρα από το φως. Εννοώ διάφραγμα κτλ.
zanskou Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, petros_samurai είπε Μπορώ να έχω αυτό το αποτέλεσμα με κάμερα που είναι όλα auto, πέρα από το φως. Εννοώ διάφραγμα κτλ. Πιθανότατα όχι. 1
L-Griever Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, petros_samurai είπε Μπορώ να έχω αυτό το αποτέλεσμα με κάμερα που είναι όλα auto, πέρα από το φως. Εννοώ διάφραγμα κτλ. Όλα auto όχι δεν νομίζω να μπορείς να το πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις γιατί οι κάμερες κάνουν λάθη στη φωτομέτρηση κτλ. Με καλό φακό και λίγες γνώσεις μπορείς να το πετύχεις Τι κάμερα έχεις; 1
petros_samurai Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Έχω μια Eken H9R είναι πολύ κουλ . Μου αρέσει ο υπερευρυγωνιος που έχει. Το κάμερα προτείνεις?
zanskou Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Με action cam δεν γινεται αυτή η δουλειά. Δεν ειναι φτιαγμένες για αυτό το σκοπό. 1
L-Griever Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, petros_samurai είπε Έχω μια Eken H9R είναι πολύ κουλ . Μου αρέσει ο υπερευρυγωνιος που έχει. Το κάμερα προτείνεις? Όπως είπε το παιδί από κάτω. Ανάλογα..πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να δώσεις; Εγώ ας πούμε έχω την Nikon D5300 και με 40mm macro βγάζω άνετα τις φωτογραφίες μέσα στο στούντιο. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από L-Griever Ξέχασα να βάλω ποια Nikon έχω 1
petros_samurai Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αρα dslr? Τι φακό να έχει αυτός που τραβάει - άραγε - ? Σκέψου θα έχω και μεγαλύτερα αντικείμενα εγώ. Με κανα 600αρι θα την βγάλω? Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από petros_samurai
L-Griever Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, petros_samurai είπε Αρα dslr? Τι φακό να έχει αυτός που τραβάει - άραγε - ? Σκέψου θα έχω και μεγαλύτερα αντικείμενα εγώ. Με κανα 600αρι θα την βγάλω? Ε ναι..τις περισσότερες δουλειές τις κάνουν οι dslr κάμερες. Δεν γνωρίζω τι φακό έχει το δικό σου. Όταν λες 600 εννοείς σε mm; Αν ναι τότε είναι πολλά τα mm για studio.. 1
petros_samurai Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Κάλως παιδιά ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Να στε καλα..
Ionlab Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δες εδώ, πιστεύω ότι κάτι τέτοιο χρησιμοποιεί. Δεν είναι τιποτε φοβερό. Χαρτονάκι/σεντόνι και μια λάμπα. Μπορείς και να χρησιμοποιήσεις και ένα photo tent για φωτογραφίες
SeNNinhA Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Light Box λεγονται και υπαρχουν σε πολλες διαστασεις. Δεν ειναι ακριβο και κανει πολυ καλη δουλεια (κυρια χρηση σε φωτογραφισεις) Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από SeNNinhA
petros_samurai Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Αυτο ακριβως ηθελα ευχαριστω πολυ παιδια, απο καμερα τι ειναι καλυτερο για αυτη την δουλεια ( βιντεο σε lightbox - 60 καρέ παντα) Αν δεν θελουμε να δωσουμε πανω απο 600ευρω? Με καμια mirrorless λετε να βολευτω? Τι λετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα