meletis_m Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μόλις τώρα, 4saken είπε Δηλαδη φορτιζουν αμεσα?δεν χρειαζονται ωρα?Το θεμα ειναι οτι εκει που τα εχω παρκαρισμενα δεν υπαρχει ρευμα... Έχουν διάφορα προγράμματα οι φορτιστές .
lary7 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 19 ώρες πριν, 4saken είπε Ψαχνω και γω κατι παρομοιο με το https://www.skroutz.gr/s/3457326/CTEK-MXS-5-0-Foritos-Fortistis-Mpatarias-Aytokinitou-12V.html#reviews που απο οτι φαινεται ειναι πολυ καλο.Εγω θελω να φορτιζω περιπου 25 μπαταριες (εχω rent a car).Αξιζει να τις βγαζω στο τελος της σεζον και και τις εναλλασω καθε τοσο σε αυτο το μηχανημα?Μεχρι τωρα πηγαινα καθε 2-3 μηνες στο παρκινκ και εβαζα τα αυτοκινητα μπρος για κανα 20λεπτο αλλα και κουραστικη διαδικασια ειναι (βαλε βγαλε πολους) και καυσαερια χωρις λογο και καποιες μπαταριες παλι θελανε μπουστερακι για να παρουν εμπρος. Αμα τις βγάζεις , με ενα τέτοιο μπορείς να φορτίζεις παράλληλα 2-3 μπαταρίες μαζί με την κατάλληλη σύνδεση, αρκεί οι μπαταρίες να είναι παρόμοιες. Γενικά αμα τις προσέχεις σίγουρα θα βγάλουν παραπάνω χρόνια, όταν αδειάζουν γινονται χημικές αντιδράσεις και φθείρεται γρήγορα η μπαταρία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα