Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Σε ένα αυτοκίνητο το οποίο κινείται ελάχιστα, παρατηρείται συχνά πρόβλημα αποφόρτισης της μπαταρίας και, τελικά αχρήστευσής της. Υπάρχει κάποιου είδους μηχάνημα το οποίο συνδέεται με τη μπαταρία και τη διατηρεί φορτισμένη; Μου περιέγραψαν ένα μηχάνημα το οποίο βρίσκεται ουσιαστικά στο ρεύμα, συνδεδεμένο με τη μπαταρία με τα κλασικά καλώδια στους πόλους, και διατηρεί τη φόρτισή της. Γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να βρω κάτι τέτοιο ή πού να απευθυνθώ; Ευχαριστώ.
dollyyy19 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 https://www.skroutz.gr/c/1265/auto_engine_starters.html?keyphrase=συντηρητης+μπαταριας
De@th L0rd Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) tickle charger λέγεται. Υπάρχουν στο skroutz, στο amazon, βγάζει και το lidl κατα καιρούς στα 20 ευρώ. Εγώ έχω έναν από amazon και έναν του lidl. To τελευταίο το χρησιμοποιώ πιο πολύ γιατί φορτίζει κιόλας, απλά πρέπει να μην είναι παλιά κ ξεφόρτιστη η μπαταρία. Να ξέρεις ότι αν μείνει αποφορτισμένη η μπαταρία για μέρες και είναι κλειστού τύπου, το πιθανότερο είναι να καταλήξει στην ανακύκλωση. Το καλύτερο εργαλείο πάντως που έχει στο skroutz είναι το CTEK MXS 5.0 σε μένα το βγάζει τρίτο αποτέλεσμα. Ακριβούτσικο άλλα είναι η μέρα με τη νύχτα με αυτά των 20-30 ευρώ. Φοβερό και ανθεκτικό! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από De@th L0rd
georgeγ Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 εγω εχω αυτο https://www.skroutz.gr/s/6759768/Deca-MATIC-116-6-0-Amp-12-Volt.html μπαταρια 3 χρονων,ολο τον χειμωνα ειναι ζητημα να την φορτιζω 2 φορες και την ανοιξη της κανω μια τριτη φορτιση και ειναι τουμπανο 🙋♂️
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις.
Liverpool89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Να κανω μια ερωτηση ισως και ακυρη. Αυτοι οι φορτιστες εχεις συνεχες ρευμα 12/24βολτ, μπορω του +- να δωσω ρευμα πχ σε μια λαμπα η7 του αυτοκινητου να δω αν αναβει ή στο φαναρι ξεχωριστα. Ή θα το κάψω;
papoys1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Εάν η μπαταρία είναι σε αυτοκίνητο ή μηχάνημα το οποίο δεν κινείται για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι καλό να βγάζουμε τους πόλους. Κρατάει περισσότερο τη φόρτισή της. Υπάρχουν πόλοι με κλιπάκια που βγαίνουν με ένα τράβηγμα και ξαναμπαίνουν το ίδιο εύκολα.Το κάνω σε ένα φορτηγάκι που το κινώ σπάνια.Παλαιότερα είχε αχρηστευτεί μία.Τώρα που κάνω αυτό δεν είχα πρόβλημα και για μεγάλο χρονικό διάστημα που είχα να το βάλω μπροστά. 5
georgeγ Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Να κανω μια ερωτηση ισως και ακυρη. Αυτοι οι φορτιστες εχεις συνεχες ρευμα 12/24βολτ, μπορω του +- να δωσω ρευμα πχ σε μια λαμπα η7 του αυτοκινητου να δω αν αναβει ή στο φαναρι ξεχωριστα. Ή θα το κάψω; o φορτιστης που προανεφερα ειναι 6Α και εχει αυτοματη προστασια υπερφορτισης μια λαμπα Η7 55W θα καταναλωσει περιπου 5Α οριακα ισως δουλεψει *στην χειροτερη θα δουλεψει (ελπιζω δηλ) η αυτοματη προστασια και απλα δεν θα αναψει 1
Dare-Devil Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Στις 24/5/2018 στις 8:03 ΜΜ, Snoob είπε Σε ένα αυτοκίνητο το οποίο κινείται ελάχιστα, παρατηρείται συχνά πρόβλημα αποφόρτισης της μπαταρίας και, τελικά αχρήστευσής της. Υπάρχει κάποιου είδους μηχάνημα το οποίο συνδέεται με τη μπαταρία και τη διατηρεί φορτισμένη; Μου περιέγραψαν ένα μηχάνημα το οποίο βρίσκεται ουσιαστικά στο ρεύμα, συνδεδεμένο με τη μπαταρία με τα κλασικά καλώδια στους πόλους, και διατηρεί τη φόρτισή της. Γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να βρω κάτι τέτοιο ή πού να απευθυνθώ; Ευχαριστώ. Κορυφαία και το τονίζω κορυφαία εταιρεία μακράν είναι η CTEK . Αθάνατοι συντηρητές-φορτιστές μπαταριών 5ετή εγγύηση και τρομερά αξιόπιστοι στα ρεύματα τους . Έχω τον CTEK MXS 5.0 μονίμως στη πρίζα 2 χρόνια . Το αμάξι κινείται μόνο 1 μήνα κάθε χρόνο . https://www.skroutz.gr/c/1265/auto_engine_starters/m/12230/CTEK.html?o=ctek 2
De@th L0rd Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 21 ώρες πριν, Dare-Devil είπε Κορυφαία και το τονίζω κορυφαία εταιρεία μακράν είναι η CTEK . Αθάνατοι συντηρητές-φορτιστές μπαταριών 5ετή εγγύηση και τρομερά αξιόπιστοι στα ρεύματα τους . Έχω τον CTEK MXS 5.0 μονίμως στη πρίζα 2 χρόνια . Το αμάξι κινείται μόνο 1 μήνα κάθε χρόνο . https://www.skroutz.gr/c/1265/auto_engine_starters/m/12230/CTEK.html?o=ctek O δεύτερος ευχαριστημένος στο thread. Όποτε πάρω δικό μου αυτοκίνητο, σε καμια 20ριά χρόνια δηλαδή, θα πάρω κι ένα CTEK να φορτίζω τη μπαταρία του xD
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Στις 25/5/2018 στις 3:35 ΠΜ, Liverpool89 είπε Να κανω μια ερωτηση ισως και ακυρη. Αυτοι οι φορτιστες εχεις συνεχες ρευμα 12/24βολτ, μπορω του +- να δωσω ρευμα πχ σε μια λαμπα η7 του αυτοκινητου να δω αν αναβει ή στο φαναρι ξεχωριστα. Ή θα το κάψω; Μόνο αν ο φορτιστής είναι παλιάς τεχνολογίας μπορείς να το καταφέρεις αυτό, οι "έξυπνοι" φορτιστές πρώτα τσεκάρουν την μπαταρία και μετά της δίνουν ρεύμα φόρτισης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα