taslikos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Καλησπέρα! θα ήθελα κάποιος να προτείνει κάποιο κατάστημα αγοράς μπαταρίας για iPhone δοκιμασμένο. Να πουλάει καλής ποιότητας παρακαλώ. Ευχαριστω!
kormos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, taslikos είπε Καλησπέρα! θα ήθελα κάποιος να προτείνει κάποιο κατάστημα αγοράς μπαταρίας για iPhone δοκιμασμένο. Να πουλάει καλής ποιότητας παρακαλώ. Ευχαριστω! Όσα καταστήματα υπάρχουν οι μπαταρίες που "πουλανε" είναι συνήθως ΟΕΜ. Καλό θα ήταν να αναφέρεις για ποιο απ όλα τα iPhone ενδιαφέρεσαι... 42 λεπτά πριν, flyer είπε Εδώ. Εγγυημένο προιόν και εγγυημένη εγκατάσταση... Από πότε πουλάνε ανταλλακτικά; Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από kormos
taslikos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Το πρόσεξα και εγώ ότι είναι OEM, όμως υπάρχει κάποιο που να φτάνει την αυθεντική σε ποιότητα? Με ενδιαφέρει για 6 και 7 γιατί θα αλλάξω μπαταρία για δυο φιλαράκια. Έχω αλλάξει πάλι σε ένα 5 παλαιότερα και είχα πάρει από ematrix, έχει καλές μπαταρίες αυτό?
kormos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, taslikos είπε Το πρόσεξα και εγώ ότι είναι OEM, όμως υπάρχει κάποιο που να φτάνει την αυθεντική σε ποιότητα? Με ενδιαφέρει για 6 και 7 γιατί θα αλλάξω μπαταρία για δυο φιλαράκια. Έχω αλλάξει πάλι σε ένα 5 παλαιότερα και είχα πάρει από ematrix, έχει καλές μπαταρίες αυτό? Αν σε είχα καλύψει το κατάστημα* που αναφέρεις ξαναψωνισε από εκεί ☺️ Έχω την εντύπωση πως για το 7 ισως χρειαστείς και έξτρα εργαλείο για να λύσεις τις βίδες... * είναι ότι πέσει σε παρτίδα λογικά. Πάνω κάτω όμως ίδιες ποιότητες έχουν οι περισσότεροι.
marmagia Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Αν μιλάμε για αυτές τις συσκευές (6&7) γιατί δεν πας σε έναν εξουσιοδοτημένο να την αλλάξεις με 39€; https://service.i-system.gr/nees-times-mpatarion-gia-iphone-apo-tin-apple/ 2
taslikos Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Είχα διαβάσει ότι υπάρχει έλλειψη σε μπαταρίες και επιπλέον δεν είμαστε από Αθήνα αλλά εφόσον η τιμή είναι καλή θα προτείνω να αλλαχτούν σε εξουσιοδοτημένο σέρβις.
marmagia Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μια γνωστή νου που άλλαξε την μπαταρία τους μίλησε στο τηλέφωνο της είπαν θα την εχω σε μια εβδομάδα. Κράτησε το κινητό και όταν ήρθε της ξανά τηλεφώνησαν και το πήγε. Απ´οσο ξέρω για εκτός Αθήνας έχουν δωρεάν αποστολή από και προς το service τους με κούριερ
sotiris123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 παρε τηλ την isystem Να κλεισεις ραντεβου. εμενα μεσα σε μια βδομαδα μου βρηκαν μπαταρια και πληρωσαν και τα μεταφορικα και απλα εμεινα μιαμιση μερα χωρις κινητο.
THESPYROS Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Εγώ αγόρασα από eBay και την πέρασα μόνος μου στο iPhone 6 και ειναη σούπερ μόνο με 7€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα